Wie is de Saboteur?! Stadsspel

Home Uitjes Wie is de Saboteur?! Stadsspel

Wie is de Saboteur?! Stadsspel

Werk samen, werk aan teambuilding, maar vertrouw niemand!

Natuurlijk gebaseerd op het tv-programma ‘Wie is de Mol?!’. Voer opdrachten uit in de stad, verdien geld en zorg dat jouw team wint én dat je de Saboteur ontmaskert! Spannend en gezellig om te spelen met collega’s, vrienden of familie.

wie_is_de_saboteur_stadsspel

Wie is de Saboteur?! Stadsspel

Spannend en Gezellig


Eén van de langstlopende successen op de Nederlandse televisie is natuurlijk het programma ‘Wie is de Mol?!’. Op basis van dit programma hebben we onze eigen draai gegeven aan een fantastisch leuk uitje, waar alle leeftijden actief aan mee kunnen doen.

Het stadsspel is ideaal om even de benen te strekken, een nieuwe stad beter te leren kennen of juist eens op een andere manier naar je eigen stad te kijken. En niet alleen naar de stad ga je anders kijken, maar ook naar je vrienden of collega’s, want wie gedraagt zich eigenlijk verdacht?!

Voor uitgebreidere informatie over Wie is de Saboteur?! in de stad, scroll verder naar beneden.

Informatie en Tarieven ‘Wie is de Saboteur?!’

Wie is de Saboteur?! kent veel gelijkenissen met het tv-programma ‘Wie is de Mol?!’, maar bij dit spel strijden jullie in teams tegen elkaar en leer je de stad en je collega’s/vrienden/familie op een heel andere manier kennen! Hieronder meer informatie…

wie_is_de_saboteur_stadsspel_2

‘Wie is de Saboteur?!’ Als uitje in de stad

Een enthousiaste presentator zal jullie op pad sturen met een aantal opdrachten waar flink gesaboteerd kan worden. Natuurlijk zijn er niet alleen opdrachten waar jullie mee op pad gaan, maar moeten jullie je ook tussendoor op tijd melden bij de presentator om ter plaatse een speciale opdracht of spel uit te voeren, geld te verdienen en de Saboteur op de hielen te zitten. Dit spel is een dagdeel-vullende activiteit (2,5 á 3 uur) en ook leuk om te spelen als de deelnemers het tv-programma ‘Wie is de Mol’ niet kennen.

Wil je graag ‘Wie is de Saboteur?!’ spelen, maar vertrouw je het weer niet helemaal? We hebben ook een spel dat binnen aan tafel gespeeld kan worden. Klik hier voor meer informatie over Wie is de Saboteur aan Tafel.

Uitjes in Nederland

Te spelen in verschillende steden in Nederland en België

Het ‘Wie is de Saboteur?!’-stadsspel is in diverse steden in Nederland te spelen. Al onze spellen gebaseerd op ‘Wie is de Mol’ worden op maat gemaakt en zijn dus in iedere stad verschillend. In de meeste grote steden van Nederland kunnen we het spel in het centrum spelen. Met grote regelmaat maken we nieuwe spellen in nieuwe steden of zelfs soms in de wat grotere dorpen. Bel, mail of WhatsApp ons om te vragen naar de mogelijkheden, misschien hebben we het spel al in jouw stad of komt deze binnenkort!

Tarieven Uitjes

Tarieven

10 t/m 20 personen, € 450,-*
21 t/m 25 personen, € 21,95 p.p.*
26 t/m 30 personen, € 20,95 p.p.*
31 t/m 40 personen, € 19,95 p.p.*
41 t/m 60 personen € 795,-*
Grotere groepen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!
Natuurlijk een professionele presentator, het ‘Wie is de Saboteur?!’-spel en alle attributen die we nodig hebben om van het spel een succes te maken. Bij ons zijn er GEEN bijkomende kosten zoals boekingskosten, reserveringskosten, etc.

uitjes_Spel_op_maat

Wie is de Saboteur?! ‘Op maat gemaakt’

Een op maat gemaakte ‘Wie is de saboteur’? Het is mogelijk.

Spellen waar bepaalde vaardigheden voor nodig zijn? Misschien een speciale route door de stad of locatie waar het spel wordt gespeeld? Het spel toespitsen op jullie branche?

Dit spel biedt tal van mogelijkheden om op maat geleverd te worden. Maak je wensen kenbaar en informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Wat onze klanten vinden van ons "Wie is de saboteur? Stadspel" uitje...

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Omdat we het werk zelf ook nog steeds enorm leuk vinden. Ondanks dat we al ruim 13 jaar dit werk doen, willen we van ieder uitje nog steeds een feest maken en dat merk je. We werken alleen met professionele presentatoren. Ons Quizvragen-arsenaal is uitgebreid, veelzijdig en up-to-date, waardoor we altijd kunnen inspelen op wat aanslaat bij de groep. Ben je nog niet overtuigd? Bel ons gerust om kennis te maken of lees verder op de pagina 'Over Ons'.

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!


Waar wij voor staan:

 

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

 

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

 

  • Advies op maat!