Home Uitjes Wie is de Saboteur Stadsspel

wie is de saboteur mol stadsspel uitje

Wie is de Saboteur?! - Stadsspel

Werk samen, maar vertrouw niemand!

Eén van de langstlopende successen op de Nederlandse televisie is natuurlijk het programma ‘Wie is de Mol?!’. Op basis van dit programma hebben we onze eigen draai gegeven aan een fantastisch leuk uitje, waar alle leeftijden actief aan mee kunnen doen.

Het stadsspel is ideaal om even de benen te strekken, een nieuwe stad beter te leren kennen of juist eens op een andere manier naar je eigen stad te kijken. Niet alleen naar de stad ga je anders kijken, maar ook naar je vrienden of collega’s, want wie gedraagt zich eigenlijk verdacht?!

 

+/- 3 uur 14-200 v.a. € 13,25 p.p.

Download de brochure met al onze uitjes!

Vind je het prettig om al onze uitjes, de (basis)tarieven en hoe we werken even samengevat in 1 document te hebben?
Als je je (voor)naam en mailadres achterlaat, krijg je de brochure via de mail automatisch toegestuurd!

Brochure download
Wie is de Saboteur Mol Bedrijfsuitje

Wie is de Saboteur - Het spel

Op een plek in de stad ontmoeten jullie de presentator die jullie op pad zal sturen met een flink aantal opdrachten. Foto-opdrachten, het stratenspel, verschillende soorten vragen, enveloppen waarvan je nog niet weet wat erin zit, etc. Natuurlijk zijn de opdrachten zo opgesteld, dat niet alles via Google op te zoeken is en je dus echt naar allerlei plekken in de stad moet lopen om de juiste antwoorden te vinden. Voor ieder goed antwoord verdien je 'geld', maar daar zal de Saboteur uiteraard een stokje voor proberen te steken.

Tussentijds moet je je als team op een bepaalde tijd melden bij de presentator om daar een spel te spelen waarmee je ook weer 'geld' kunt verdienen, maar waar je ook kunt stemmen op jouw Saboteur.

Aan het einde van het spel gaan we kijken hoe goed jullie hebben opgelet en krijgen jullie nog een test! Het winnende team is het team dat het meeste geld heeft weten te verdienen.

Wie is de Saboteur is een leuk en actief bedrijfsuitje, ook voor mensen die 'Wie is de Mol' nog nooit hebben gezien, waarbij je de ongemerkt de nodige kilometers aflegt en waarbij je op een andere manier naar de stad gaat kijken.

Hoe het werkt

Het Stadsspel duurt 2,5 à 3 uur. Je speelt Wie is de Saboteur in teams van ongeveer 10 personen tegen elkaar, zodat iedereen actief mee kan doen. In ieder team zit uiteraard een Saboteur die als doel heeft om het team te laten verliezen.

Tarieven

Aantal personenPrijs
10 t/m 20€ 450,-*
21 t/m 25€ 21,95 p.p.*
26 t/m 30€ 20,95 p.p.*
31 t/m 40€ 19,95 p.p.*
41 t/m 60€ 795,-*
60 t/m ...Op maat

* Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!

  • Een professionele presentator
  • De benodigde spelmaterialen
  • Kleine prijs voor het winnende team

Wie is de Saboteur - in de stad of op locatie

Wie is de Saboteur hebben we als 2 varianten, als stadsspel en als spel aan tafel.
Het stadsspel is in verschillende grotere steden door heel Nederland te spelen. Omdat het spel volledig buiten plaatsvindt, is er geen (horeca)locatie nodig om dit spel te kunnen spelen.

Mocht het slecht weer zijn, dan is er in principe niet zomaar een alternatief. We hebben wel het spel aan tafel, maar daarvoor hebben we wél een aparte ruimte op een locatie nodig (een restaurant of café waar we als besloten groep het spel kunnen spelen). Dit is meestal op de dag zelf niet zomaar te regelen (tenzij jullie een eigen ruimte/locatie hebben). Wel kunnen we een week voor het uitje natuurlijk naar het weerbericht kijken en bij hele slechte weersvoorspellingen op zoek gaan naar een geschikte locatie voor het Wie is de Saboteur aan tafel-spel.

Wil je meer weten over het Wie is de Saboteur-spel aan tafel?

Wie is de Saboteur in de stad

Veelgestelde vragen over 'Wie is de Saboteur'

Staat je antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Magna Entertainment Over Ons

De presentatoren

Al sinds 2009 organiseert Magna Entertainment met veel plezier allerlei uitjes, teambuildingactiviteiten, quizzen, stadsspellen en gps-games.
Kortom: alle leuke onderdelen van een teamuitje.

Door het organiseren en presenteren van al deze uitjes en evenementen hebben we zoveel ervaring opgedaan, dat we echt voor iedere groep, van ieder niveau een topactiviteit kunnen neerzetten. De meeste uitjes worden gepresenteerd door Dion en Ferdinand.

Als we een uitje op locatie presenteren, krijgen we vaak de vraag of dit echt ons werk is of een bijbaan. Het is écht ons werk, maar we hebben gewoon heel leuk werk :). Als je bij ons een uitje boekt, weet je zeker dat het goed zit en er geen (goedkope) student komt opdagen. Alle Quizzen maken we zelf, dus we kunnen deze bijna op 'automatische piloot' presenteren. Hierdoor kunnen we goed inspelen op de groep, reageren op wat er gebeurd en maken we van ieder uitje een moment om niet snel te vergeten.

Recensies

Hieronder staat een greep uit de Wie is de Saboteur-recensies.
Ben je benieuwd naar al onze recensies? Na een uitje vragen we aan de klant om een recensie achter te laten via Google.
Klik hier om alle recensies te bekijken.

Wil je ook Wie is de Saboteur gaan spelen?!

Populaire andere uitjes