Wie is de Saboteur?! Aan tafel

Home Uitjes Wie is de Saboteur?! Aan tafel

Wie is de Saboteur?! Aan tafel

Vertrouw niemand, maar werk toch als team!

Een spannend spel dat op iedere gewenste locatie gespeeld kan worden. Verdien geld voor de pot met jouw team en ontmasker de Saboteur! Gebaseerd op het bekende format van tv ‘Wie is de Mol’, maar dan net even anders en misschien wel nóg leuker…

3. Wie is de Saboteur! - Aan Tafel

Wie is de Saboteur?! Aan tafel

Op Locatie


Hét uitje waarmee je nu zelf kunt meemaken hoe het is om een Saboteur in de groep te hebben. Door middel van verschillende leuke spellen aan tafel moet je met je team zoveel mogelijk geld voor de pot zien te verdienen.

Natuurlijk is dit spel gebaseerd op het bekende televisieprogramma ‘Wie is de Mol?!’ Het grote verschil is dat er in meerdere teams gespeeld wordt en er in ieder team een Saboteur zit, die hetzelfde doel heeft als de Mol op televisie: niet opvallen en toch de pot op slinkse wijze zo leeg mogelijk zien te houden/krijgen.

Lukt het jullie om te werken aan teambuilding, samen te werken om die pot te vullen of is de Saboteur jullie te slim af?! Want behalve fanatiek de opdrachten volbrengen, moet je ook nog eens goed opletten wie zich anders gedraagt dan normaal…. Of toch niet?! Niets is wat het lijkt….

Voor uitgebreidere informatie over Wie is de Saboteur?! aan tafel / op locatie, scroll verder naar beneden.

Informatie en prijzen ‘Wie is de Saboteur?!’

‘Wie is de Saboteur?! is te spelen door heel het land, zelfs bij jullie op een eigen locatie. Hoe het spel gebaseerd op ‘Wie is de Mol?!’ als uitje er precies uitziet en wat de kosten zijn, lees je hieronder.

wie_is_de_saboteur_aan_tafel_overzicht

‘Wie is de Saboteur?!’ als uitje

De opdrachten die gespeeld moeten worden tijdens het spel, variëren van bijzondere raadsels tot vragen over het tv-programma, puzzels, kennisvragen en nog veel meer. We gaan natuurlijk niet alles van tevoren verklappen… Uiteraard komt er een presentator die alles goed uitlegt en ter plaatse bepaalt wie de Saboteur is en wie er kandidaten zijn. Lukt het jullie om fanatiek het spel te spelen en tegelijkertijd je collega’s/vrienden/familie in de gaten te houden, de Saboteur te ontmaskeren en te winnen van de andere teams?!

Het spel duurt ongeveer 2 á 2,5 uur, maar hier zijn eventuele pauzes voor lunch of diner niet in meegenomen. We spelen in teams van 8 tot 10 personen. In hele kleine groepjes is het namelijk moeilijk om te Saboteren en juist die sabotage-acties maken dit spel zo leuk en spannend. Ook voor mensen die ‘Wie is de Mol?’ op tv niet volgen, is ons ‘Wie is de Saboteur?!’-spel absoluut leuk om te spelen!

Wie is de Saboteur?! in de stad
We hebben dit spel ook als actief spel in diverse steden.
Klik hier om meer te lezen over het Stadsspel.

Uitjes in Nederland

Te spelen in heel Nederland & België

Vrijwel al onze spellen, Quizzen en uitjes zijn in ieder dorp of stad in Nederland en België te spelen. Het enige wat we nodig hebben om van jullie ‘Wie is de Saboteur’-uitje een succes te maken is een aparte ruimte waar we het spel kunnen spelen zonder dat we worden gestoord door andere mensen.

In iedere stad of dorp is wel een restaurant, café of zalencentrum waar een aparte ruimte aanwezig is om Wie is de Saboteur?! als besloten groep te spelen. Misschien willen jullie helemaal niet op een externe locatie het spel spelen, dan komen we zelfs bij jullie op kantoor, thuis of bij lekker weer in de tuin?!

Hebben jullie speciale wensen voor een locatie? Laat het ons weten!

Tarieven Uitjes

Tarieven

10 t/m 20 personen, € 450,-*
21 t/m 25 personen, € 21,95 p.p.*
26 t/m 30 personen, € 20,95 p.p.*
31 t/m 40 personen, € 19,95 p.p.*
41 t/m 60 personen € 795,-*
Grotere groepen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!
Een professionele presentator, het ‘Wie is de Saboteur?!-spel en alle attributen die we nodig hebben om van het spel een succes te maken. Bij ons zijn er GEEN bijkomende kosten zoals boekingskosten, reserveringskosten, etc.

Bedrijfsuitjes op maat

‘Wie is de Saboteur?!’ op maat

Dit spel kan speciaal naar jullie wensen worden ingericht.  Wie is de Saboteur is het spel waarin allerlei vaardigheden goed van pas kunnen komen! Zijn er vaardigheden die een team verder wil ontwikkelen? Dit spel is een uitkomst om deze (nog) beter te trainen! Samenwerken, vertrouwen en afgaan op je eigen gevoel! Het komt allemaal samen in dit spel.

Zijn er speciale onderwerpen waarmee het team zich verbonden voelt en wil je die verbondenheid vergroten? Wij kunnen veel spelonderdelen maken/bedenken en deze toevoegen! Er zijn talloze mogelijkheden om het spelplezier en de teambuilding op een ludieke manier te bevorderen!

Informeer naar de mogelijkheden en dan maken we van jullie uitje een succes!

Wat onze klanten vinden van ons "Wie is de Saboteur?! Aan tafel" uitje...

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Omdat we het werk zelf ook nog steeds enorm leuk vinden. Ondanks dat we al ruim 13 jaar dit werk doen, willen we van ieder uitje nog steeds een feest maken en dat merk je. We werken alleen met professionele presentatoren. Ons Quizvragen-arsenaal is uitgebreid, veelzijdig en up-to-date, waardoor we altijd kunnen inspelen op wat aanslaat bij de groep. Ben je nog niet overtuigd? Bel ons gerust om kennis te maken of lees verder op de pagina 'Over Ons'.

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!


Waar wij voor staan:

 

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

 

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

 

  • Advies op maat!