Home Uitjes Wie is de Saboteur?! Aan tafel

wie is de saboteur mol aan tafel spel uitje

Wie is de Saboteur?! - Aan Tafel

Vertrouw niemand, maar werk toch als team!

Hét uitje waarmee je nu zelf kunt meemaken hoe het is om een Saboteur in de groep te hebben. Door middel van verschillende leuke spellen aan tafel moet je met je team zoveel mogelijk geld voor de pot zien te verdienen.

Natuurlijk is dit spel gebaseerd op het bekende televisieprogramma ‘Wie is de Mol?!’ Het grote verschil is dat er in meerdere teams gespeeld wordt en er in ieder team een Saboteur zit, die hetzelfde doel heeft als de Mol op televisie: niet opvallen en toch de pot op slinkse wijze zo leeg mogelijk zien te houden/krijgen.

Lukt het jullie om te werken aan teambuilding, samen te werken om die pot te vullen of is de Saboteur jullie te slim af?! Want behalve fanatiek de opdrachten volbrengen, moet je ook nog eens goed opletten wie zich anders gedraagt dan normaal…. Of toch niet?! Niets is wat het lijkt….

+/- 2 uur 15-100  v.a. € 13,25 p.p.

Download de brochure met al onze uitjes!

Vind je het prettig om al onze uitjes, de (basis)tarieven en hoe we werken even samengevat in 1 document te hebben?
Als je je (voor)naam en mailadres achterlaat, krijg je de brochure via de mail automatisch toegestuurd!

Brochure download
Wie is de Saboteur Mol aan tafel

Wie is de Saboteur - Rondes

Voordat het spel écht begint zal de presentator beginnen met een uitleg over het spel, jullie opdelen in teams en per team een saboteur gaan bepalen. Het doel van het spel is om als team zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot, maar de Saboteur moet dit -onopgemerkt- natuurlijk zien te voorkomen!

De opdrachten die gespeeld worden tijdens het spel, variëren van bijzondere raadsels tot vragen over het tv-programma, een geheugentrainer, puzzels, kennisvragen, stemrondes op de Saboteur en nog veel meer. We gaan natuurlijk niet alles van tevoren verklappen…

Ook als mensen het TV-programma 'Wie is de Mol' nog nooit hebben gezien, kan het spel heel goed gespeeld worden en kunnen ze actief meedoen.

Lukt het jullie om fanatiek het spel te spelen en tegelijkertijd je collega’s of vrienden in de gaten te houden, de Saboteur te ontmaskeren en te winnen van de andere teams?!

Wie is de Saboteur - in de stad

Wist je dat we 'Wie is de Saboteur' ook als Stadsspel hebben? In bijna alle centrums van de grotere steden in Nederland te spelen.

Hoe het werkt

Wie is de Saboteur aan tafel duurt ongeveer 2 uur. Halverwege houden we een korte pauze en drankjes/hapjes kunnen natuurlijk altijd tussendoor.
Je speelt het spel in teams van ongeveer 10 personen tegen elkaar, zodat iedereen actief mee kan doen. Wij zorgen voor een klein prijsje voor het winnende team en de beste Saboteur.

Tarieven

Aantal personenPrijs
10 t/m 20€ 450,-*
21 t/m 25€ 21,95 p.p.*
26 t/m 30€ 20,95 p.p.*
31 t/m 40€ 19,95 p.p.*
41 t/m 60€ 795,-*
60 t/m ...Op maat

* Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!

  • Een professionele presentator
  • De benodigde spelmaterialen
  • Kleine prijs voor de winnaars

Wie is de Saboteur op locatie of in de stad

Wie is de Saboteur aan tafel kunnen we in principe overal organiseren. Het enige wat we nodig hebben is een aparte ruimte om met jullie als privé-groep het Wie is de Saboteur-spel te spelen. Meestal is dit een horeca-locatie, maar het kan ook bij een sportvereniging, zalencentrum of als jullie een leuke ruimte hebben, kan het zelfs bij jullie op een eigen locatie (op kantoor of thuis).

We hebben verder geen speciale wensen/eisen voor de locatie. Met 1 (sta)tafel per team, 1 (sta)tafel voor de presentator en een stopcontact, zijn wij al tevreden. Heb je moeite om een locatie te vinden? Uiteraard kunnen we hier bij helpen.

Wie is de Saboteur - Stadsspel

We hebben Wie is de Saboteur ook als Stadsspel in de wat grotere steden in Nederland. Actief op pad door de stad om de antwoorden op de vragen te vinden en allerlei verschillende opdrachten te doen.

Wie is de Saboteur Mol op locatie

Veelgestelde vragen over Wie is de Saboteur - aan Tafel

Staat je antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Magna Entertainment Over Ons

De presentatoren

Al sinds 2009 organiseert Magna Entertainment met veel plezier allerlei uitjes, teambuildingactiviteiten, quizzen, stadsspellen en gps-games.
Kortom: alle leuke onderdelen van een teamuitje.

Door het organiseren en presenteren van al deze uitjes en evenementen hebben we zoveel ervaring opgedaan, dat we echt voor iedere groep, van ieder niveau een topactiviteit kunnen neerzetten. De meeste uitjes worden gepresenteerd door Dion en Ferdinand.

Als we een uitje op locatie presenteren, krijgen we vaak de vraag of dit echt ons werk is of een bijbaan. Het is écht ons werk, maar we hebben gewoon heel leuk werk :). Als je bij ons een uitje boekt, weet je zeker dat het goed zit en er geen (goedkope) student komt opdagen. Alle Quizzen maken we zelf, dus we kunnen deze bijna op 'automatische piloot' presenteren. Hierdoor kunnen we goed inspelen op de groep, reageren op wat er gebeurd en maken we van ieder uitje een moment om niet snel te vergeten.

Recensies

Hieronder staat een greep uit de Wie is de Saboteur-recensies.
Ben je benieuwd naar al onze recensies? Na een uitje vragen we aan de klant om een recensie achter te laten via Google.
Klik hier om alle recensies te bekijken.

Wil je ook Wie is de Saboteur gaan spelen?!

Populaire andere uitjes