Wie is de Saboteur?! Aan tafel - Uitjes en Evenementen

Wie is de Saboteur?! Aan tafel

Vertrouw niemand, maar werk toch als team!

Een spannend spel dat op iedere gewenste locatie gespeeld kan worden. Verdien geld voor de pot met
jouw team en ontmasker de Saboteur! Gebaseerd op het bekende format van tv ‘Wie is de Mol’, maar dan
net even anders en misschien wel nóg leuker…

Wie is de Saboteur?! Aan tafel

In heel Nederland en België

Hét uitje waarmee je nu zelf kunt meemaken hoe het is om een Saboteur in de groep te hebben. Door middel van verschillende leuke spellen aan tafel moet je met je team zoveel mogelijk geld zien te verdienen. Het Saboteurspel aan tafel is het leukst om te spelen in teams van maximaal 10 personen. In ieder team wordt een Saboteur bepaald door de presentator en deze zal natuurlijk, net als een Mol in ‘Wie is de Mol?!’ proberen om zo min mogelijk geld in de pot te krijgen. Doordat het spel in meerdere teams gespeeld kan worden, moet er niet alleen gezocht worden naar de Saboteur in de groep, maar komt er ook een competitie tussen de teams om het meeste geld te verzamelen en als team te winnen!

Voor uitgebreidere informatie over Wie is de Saboteur?! aan tafel / op locatie, scroll verder naar beneden.

Wil je een -gratis- offerte ontvangen?
Offerte Wie is de Saboteur?! Aan tafel op Locatie

Image

Informatie en prijzen ‘Wie is de Saboteur?!’

‘Wie is de Saboteur?! is te spelen door heel het land (zelfs bij jullie op locatie), in grote en in kleine groepen.
Hoe het spel gebaseerd op ‘Wie is de Mol?!’ als uitje er precies uitziet en wat de kosten zijn, lees je
hieronder.

‘Wie is de Saboteur?!’ als uitje

Natuurlijk is dit spel gebaseerd op het bekende televisieprogramma ‘Wie is de Mol?!’ Het grote verschil is dat er in meerdere teams gespeeld wordt en er in ieder team een Saboteur zit, die hetzelfde doel heeft als de Mol op televisie: niet opvallen en toch de pot op slinkse wijze zo leeg mogelijk zien te houden/krijgen. De opdrachten die gespeeld moeten worden tijdens het spel, variëren van bijzondere raadsels tot vragen over het tv-programma, puzzels, kennisvragen en nog veel meer. We gaan natuurlijk niet alles van tevoren verklappen… Uiteraard komt er een presentator die alles goed uitlegt en ter plaatse bepaalt wie de Saboteur is en wie er kandidaten zijn. Lukt het jullie om fanatiek het spel te spelen en tegelijkertijd je collega’s/vrienden/familie in de gaten te houden, de Saboteur te ontmaskeren en te winnen van de andere teams?!

Het spel duurt ongeveer 2 uur, maar hier zijn eventuele pauzes voor lunch of diner niet in meegenomen. We adviseren om teams te maken van 8 tot 10 personen. In hele kleine groepjes is het namelijk moeilijker om te Saboteren en juist de zoektocht naar de Saboteur en leuke acties ongemerkt kunnen uithalen maakt dit spel zo leuk en spannend. Ook voor mensen die ‘Wie is de Mol?’ op tv niet volgen, is ons ‘Wie is de Saboteur?!’-spel absoluut leuk om te spelen!

Te boeken door heel Nederland en België

Vrijwel al onze spellen, Quizzen en uitjes zijn in ieder dorp of stad in Nederland en België te spelen. Het enige wat we nodig hebben om van jullie PubQuiz-uitje een succes te maken is een aparte ruimte waar we de Quiz kunnen spelen zonder dat we worden lastiggevallen door andere mensen.

In iedere stad of dorp is wel een restaurant, café of zalencentrum waar een aparte ruimte aanwezig is om de PubQuiz als besloten groep te spelen. Misschien willen jullie helemaal niet op een externe locatie de Quiz spelen, dan komen we zelfs bij jullie op kantoor, thuis of bij lekker weer in de tuin?!

Hebben jullie speciale wensen voor een locatie? Zet het in de opmerkingen bij het aanvragen van de offerte, dan gaan wij op zoek naar een locatie die écht bij jullie groep past!

Tarieven

Groepen 10 t/m 19 personen, € 450,-*
Groepen 20 t/m 30 personen, € 22,50 p.p.*
Groepen 31 t/m 40 personen, € 21,50 p.p.*
Groepen 41 t/m 45 personen, € 19,50 p.p.*
Grotere groepen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!
Natuurlijk een professionele presentator, een uniek ‘Wie is de Saboteur?!’ spel dat aan tafel te spelen is en alle attributen die we nodig hebben om van het spel een succes te maken. Bij ons zijn er GEEN bijkomende kosten zoals boekingskosten, reserveringskosten, etc.

Wat te doen als er Corona-maatregelen gelden?
In principe gaan onze uitjes gewoon door als het MAG vanuit de overheid. Worden maatregelen strenger en mag het toch niet? Dan stellen we het uitje kosteloos uit naar een datum waarop het wel mag of we kunnen er -indien gewenst- een Online Quiz van maken.

Offerte Wie is de Saboteur?! aan tafel 

‘Wie is de Saboteur?!’ op maat gemaakt

Dit spel kan speciaal naar jullie wensen worden ingericht.  Wie is de Saboteur is het spel waarin allerlei vaardigheden goed van pas kunnen komen! Zijn er vaardigheden die een team met elkaar verder kan ontwikkelen? Dit spel is een uitkomst om deze (nog) beter te trainen!
Samenwerken, vertrouwen en afgaan op je eigen gevoel! Het komt allemaal samen in dit spel. Wie werkt samen met wie? Wie vertrouwt wie en wie vertrouwt wie niet? Ook door de samenstelling van het team kun je op een leuke speelse manier de teambuilding verder ontwikkelen.

Zijn er speciale spellen die het team leuk vind om te spelen of zijn er speciale onderwerpen waarmee het team zich sowieso verbonden voelt en wil je die verbondenheid vergroten? Wij kunnen veel spelonderdelen toevoegen/maken bedenken en deze toevoegen! Er zijn talloze mogelijkheden om het spelplezier en de teambuilding op een ludieke manier te bevorderen!

Zijn er meer wensen of doelen met dit spel? Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Vragen?! Klik hier om ons te WhatsAppen!

Wat onze klanten vinden van Wie is de Saboteur?!...

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9 +

Jaren ervaring

1560 +

Georganiseerde uitjes

67 +

Locaties in Nederland

326 +

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Je mag ons altijd bellen, mailen of via WhatsApp een bericht sturen.
Uiteraard kan je ook meteen gratis een offerte aanvragen.