Vr La Casa de Dinero

Home Uitjes VR La Casa de Dinero

VR La Casa de Dinero

VR-EscapeGame: Versla de klok en steel het geld!

Stap met je collega’s, vrienden of familie in de wereld van La Casa de Papel. VR-EscapeGame La Casa de Dinero, een spel waarbij samenwerken noodzakelijk is om succesvol de kluis leeg te roven!

VR_La_Casa_overzicht

VR La Casa de Dinero

Help 'El Professor'!


Je hebt ongetwijfeld wel eens gehoord van de populaire Netflix-serie ‘La Casa de Papel’. Op deze spannende serie is deze VR-EscapeGame gebaseerd. Lukt het jullie om El Professor te helpen bij het overvallen van de bank en de kluis succesvol binnen de tijd leeg te roven?!

Voor dit spel moeten er teams gevormd worden van ongeveer 6 personen. Samen met je collega’s, vrienden of familie moet je 6 Virtuele levels/ruimtes doorlopen om als eerste te ontsnappen en er met het geld vandoor te gaan. Samenwerken en communiceren is de sleutel tot succes. Wat zie je in de Virtuele Wereld en wat heeft dat dan te maken met de puzzels, aanwijzingen en andere attributen die je in de ‘echte wereld’ op tafel hebt liggen?!

Een spannend en vernieuwend bedrijfsuitje, waarmee je op een toffe manier werkt aan teambuilding!

Voor uitgebreidere informatie en tarieven over de VR-game ‘La Casa de Dinero’, scroll verder naar beneden.

Informatie en prijzen ‘VR-EscapeGame La Casa de Dinero’

De VR-EscapeGame La Casa de Dinero is te spelen door heel het land (zelfs bij jullie op locatie), door grote en door kleine groepen. Hoe de Virtual Reality Escape Game als uitje er precies uitziet en wat de kosten zijn, lees je hieronder.

VR_La_Casa_overzicht

‘VR-La Casa de Dinero’ als uitje

In deze VR-EscapeGame gaan jullie als team aan de slag om, samen met ‘El Professor’ een bankoverval te plegen en er met de inhoud van de kluis vandoor te gaan. Kunnen jullie het waterdichte plan van ‘El Professor’ perfect uitvoeren? Worden jullie de helden van deze ‘overval’? De totale duur van dit uitje is 1,5 à 2 uur.

Tijdens dit spel kom je terecht in 6 verschillende ruimtes/levels, waardoor ieder teamlid minimaal 1 keer de VR bril op heeft. Ieder team krijgt van de presentator de nodige aanwijzingen en attributen. De aanwijzingen die op tafel liggen heb je nodig om in de Virtual Reality wereld de levels op te lossen. Communiceer met elkaar en werk samen om de bank succesvol te overvallen en de kluis in de echte wereld open te krijgen.

Dit bedrijfsuitje is te boeken als los spel, maar kan ook worden gecombineerd met lunch of diner. Gaan jullie deze uitdaging aan?

Uitjes in Nederland

Te boeken in heel Nederland en België

Deze op ‘La Casa de Papel’ gebaseerde VR-EscapeGame is in ieder dorp of stad in Nederland en België te spelen. Om van deze VR-EscapeGame een succes te maken, hebben we een aparte ruimte nodig waar we deze VR game kunnen spelen zonder dat we worden lastiggevallen door andere mensen. Tevens moet er in de ruimte een goede Wifi verbinding zijn om het spel te starten en eventueel te kunnen casten naar een I-pad of Laptop.

In iedere stad of dorp is wel een restaurant, café of zalencentrum waar een aparte ruimte aanwezig is om de VR-La Casa de Dinero als besloten groep te spelen. Misschien willen jullie helemaal niet op een externe locatie deze VR-EscapeGame spelen, dan komen we zelfs bij jullie op kantoor of thuis?!

Tarieven Uitjes

Tarieven

12 t/m 18 personen, € 545,-*
19 t/m 30 personen, € 29,50 p.p.*
31 t/m 42 personen, € 26,50 p.p.*
43 t/m 54 personen, € 24,50 p.p.*
Grotere groepen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!
Een professionele presentator, het VR-spel en alle attributen die we nodig hebben om van het spel een succes te maken. Bij ons zijn er GEEN bijkomende kosten zoals boekingskosten, reserveringskosten, etc.

Wat onze klanten vinden van het "VR  La casa de dinero" uitje...

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Omdat we het werk zelf ook nog steeds enorm leuk vinden. Ondanks dat we al ruim 13 jaar dit werk doen, willen we van ieder uitje nog steeds een feest maken en dat merk je. We werken alleen met professionele presentatoren. Ons Quizvragen-arsenaal is uitgebreid, veelzijdig en up-to-date, waardoor we altijd kunnen inspelen op wat aanslaat bij de groep. Ben je nog niet overtuigd? Bel ons gerust om kennis te maken of lees verder op de pagina 'Over Ons'.

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!


Waar wij voor staan:

 

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

 

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

 

  • Advies op maat!