VR Hotel Homicide

Home Uitjes VR Hotel Homicide

Populaire bedrijfsuitjes:

VR Hotel Homicide

VR-EscapeGame: Ontmasker jij de dader?!

Stap in de wereld van Virtual Reality en ga samen met je collega’s, vrienden of familie op zoek naar de dader in deze spannende VR-EscapeGame.

VR_Hotel_Homicide_Overzicht

VR Hotel Homicide

Detective voor 1 dag: ontdekken jullie de waarheid?


Hotel Homicide is een VR-EscapeGame en een fantastische toevoeging aan jullie Teambuildingsactiviteit of Teamuitje. Loop door de Virtuele wereld van Hotel den Kijker. Lukt het jullie om samen als eerste in de Virtuele- en de Echte wereld de moord op te lossen?

Onderzoek samen met je collega’s, vrienden of familie de moord op de wereldberoemde hoteleigenaar Herman den Kijker. Om de moord op te lossen moeten de mensen aan tafel en het teamlid met de VR Bril op goed kunnen samenwerken en communiceren. Hotel Homicide speel je in 6 levels. Per level bevindt 1 teamlid zich in de Virtuele wereld. Met elkaar lossen jullie de vraagstukken op en na het oplossen van een level, zal een volgend teamlid de wereld van Virtual Reality instappen. Ontrafel samen de aanwijzingen per level en ontdek wie de dader is in dit spannende moordspel.

Samenwerken en communiceren is de sleutel tot succes! Welk team lost als eerste binnen 1,5 uur deze moord op?

Voor uitgebreidere informatie en tarieven van de VR Hotel Homicide, scroll verder naar beneden.

Informatie en prijzen ‘VR-EscapeGame Hotel Homicide’

De VR-EscapeGame Hotel Homicide is te spelen door heel het land (zelfs bij jullie op locatie), door grote en door kleine groepen. Hoe de Virtual Reality Escape Game als uitje er precies uitziet en wat de kosten zijn, lees je hieronder.

VR-EscapeGame Hotel Homicide

‘VR-Hotel Homicide’ als uitje

In deze VR-EscapeGame gaan jullie als team aan de slag om de moord op Herman den Kijker op te lossen. Je speelt deze EscapeGame in teams van maximaal 6 personen. De totale duur van dit uitje is ongeveer 2 uur. Er is een uitleg vooraf, eventueel een pauze tussendoor en een kleine prijsuitreiking aan het einde.

Tijdens dit spel kom je terecht in 6 verschillende kamers/levels, waardoor ieder teamlid minimaal 1 keer de VR bril op heeft. Van de presentator krijgt ieder team de nodige aanwijzingen en attributen. De aanwijzingen die op tafel liggen heb je nodig om in de Virtual Reality wereld de levels op te lossen. Communiceer met elkaar en werk samen om de dader te ontmaskeren.

Speel samen met je vrienden, collega’s en familie en werk samen om de waarheid boven te halen. Deze game is leuk om te spelen tijdens een teambuildings- of afdelingsuitje! Gaan jullie deze uitdaging aan?

Uitjes in Nederland

Te boeken in heel Nederland en België

Vrijwel al onze spellen, Quizzen en uitjes zijn in ieder dorp of stad in Nederland en België te spelen. Om van deze VR-EscapeGame een succes te maken, hebben we een aparte ruimte nodig waar we deze VR game kunnen spelen zonder dat we worden lastiggevallen door andere mensen. Tevens moet er in de ruimte een goede Wifi verbinding zijn om het spel te starten en eventueel te kunnen casten naar een I-pad of Laptop.

In iedere stad of dorp is wel een restaurant, café of zalencentrum waar een aparte ruimte aanwezig is om de VR-Hotel Homicide als besloten groep te spelen. Misschien willen jullie helemaal niet op een externe locatie deze VR-EscapeGame spelen, dan komen we zelfs bij jullie op kantoor of thuis?!

Tarieven Uitjes

Tarieven

12 t/m 18 personen, € 545,-*
19 t/m 30 personen, € 29,50 p.p.*
31 t/m 42 personen, € 26,50 p.p.*
43 t/m 54 personen, € 24,50 p.p.*
Grotere groepen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!
Een professionele presentator, het VR-spel en alle attributen die we nodig hebben om van het spel een succes te maken. Bij ons zijn er GEEN bijkomende kosten zoals boekingskosten, reserveringskosten, etc.

Wat onze klanten vinden van het "VR Hotel homicide" uitje...

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Omdat we het werk zelf ook nog steeds enorm leuk vinden. Ondanks dat we al ruim 13 jaar dit werk doen, willen we van ieder uitje nog steeds een feest maken en dat merk je. We werken alleen met professionele presentatoren. Ons Quizvragen-arsenaal is uitgebreid, veelzijdig en up-to-date, waardoor we altijd kunnen inspelen op wat aanslaat bij de groep. Ben je nog niet overtuigd? Bel ons gerust om kennis te maken of lees verder op de pagina 'Over Ons'.

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!


Waar wij voor staan:

 

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

 

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

 

  • Advies op maat!