Home Uitjes Ranking the Stars

ranking the stars collega's quiz bedrijfsuitje

Ranking the Stars

Teambuilding met een lach!

Ranking the Stars is hét spel om elkaar nog beter te leren kennen! Deze quiz zorgt voor onvergetelijke momenten, waar nog vaak over nagepraat zal worden.

Het is de perfecte manier om de sfeer binnen de groep te versterken en een avond vol plezier te beleven. Met onze jarenlange ervaring weten we precies waar de grens ligt en welke vragen passend zijn voor elke groep. Maak je geen zorgen, het wordt nooit een afkrakende quiz!

Hoeveel van je collega's spelen wel eens vals met spelletjes? Wie zou de beste Minister-President zijn of wie is de ideale schoonzoon/dochter? Zomaar een kleine greep uit de gevarieerde vragen van deze Quiz.

+/- 2 uur 15-500 v.a. € 13,25 p.p.

Download de brochure met al onze uitjes!

Vind je het prettig om al onze uitjes, de (basis)tarieven en hoe we werken even samengevat in 1 document te hebben?
Als je je (voor)naam en mailadres achterlaat, krijg je de brochure via de mail automatisch toegestuurd!

Brochure download
Ranking the Stars Bedrijfsuitje

Ranking the Stars - Rondes

Het spel bestaat uit diverse rondes, waarbij een deel van de vragen gebaseerd wordt op een formulier dat alle deelnemers van tevoren online invullen. Uiteraard staan niet alle vragen in dit formulier en kijkt de presentator ter plekke wat voor soort vragen het beste passen bij jullie groep. Een aantal voorbeelden van rondes/vragen:

Kwestie van kiezen
Nooit meer met de auto of nooit meer met het vliegtuig reizen?

Open Vragen
Omschrijf jezelf in 3 woorden
Wat is de grootste blunder die je ooit hebt gemaakt?

Ranking-Vragen
Wie zou de beste minister-president zijn?
Wie is er altijd op de hoogte van de laatste roddels?

Overige rondes
We willen niet teveel verklappen, maar er zijn nog meer rondes. Hier wordt de Ranking nooit saai en leer je elkaar op een leuke manier écht beter kennen.

'Ranking the Stars' op maat gemaakt

We kunnen -een deel van- de vragen aanpassen aan jullie groep, bedrijf of branche. We denken graag met jullie mee om te bepalen wat voor soort vragen past bij jullie wensen. Bel, mail of app ons gerust!

Hoe het werkt

De Ranking-Quiz duurt ongeveer 2 uur. Halverwege houden we een korte pauze en drankjes/hapjes kunnen natuurlijk altijd tussendoor.
Je speelt de Quiz in teams van 5 à 8 personen tegen elkaar, zodat iedereen actief mee kan doen. Wij zorgen voor een klein prijsje voor het winnende team.

Tarieven

Aantal personenPrijs
10 t/m 20€ 450,-*
21 t/m 25€ 21,95 p.p.*
26 t/m 30€ 20,95 p.p.*
31 t/m 40€ 19,95 p.p.*
41 t/m 60€ 795,-*
60 t/m ...Op maat

* Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!

  • Een professionele presentator
  • De benodigde spelmaterialen
  • Mogelijkheid om eigen vragen toe te voegen
  • Kleine prijs voor het winnende team

Ranking the Stars op Locatie

Ranking the Stars kunnen we in principe overal organiseren. Het enige wat we nodig hebben is een aparte ruimte om met jullie als privé-groep de Ranking the Stars (ook wel eens Ranking the colleagues genoemd) te spelen. Meestal is dit een horeca-locatie, maar het kan ook bij een sportvereniging, zalencentrum of als jullie een leuke ruimte hebben, kan het zelfs bij jullie op een eigen locatie (op kantoor of thuis).

We hebben verder geen speciale wensen/eisen voor de locatie. Omdat we ter plaatse kijken welke vragen en onderwerpen aanslaan, maken we geen gebruik van een van tevoren opgezette powerpoint-presentatie en hebben we dus ook geen beamer nodig. We hebben zelf geluid en een microfoon, dus ook dit hoeft niet aanwezig te zijn op de locatie.

Met 1 (sta)tafel per team, 1 (sta)tafel voor de presentator en een stopcontact, zijn wij al tevreden. Heb je moeite om een locatie te vinden? Uiteraard kunnen we hier bij helpen.

Ranking the Stars op Locatie

Veelgestelde vragen over Ranking the Stars

Staat je antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Magna Entertainment Over Ons

De presentatoren

Al sinds 2009 organiseert Magna Entertainment met veel plezier allerlei uitjes, teambuildingactiviteiten, quizzen, stadsspellen en gps-games.
Kortom: alle leuke onderdelen van een teamuitje.

Door het organiseren en presenteren van al deze uitjes en evenementen hebben we zoveel ervaring opgedaan, dat we echt voor iedere groep, van ieder niveau een topactiviteit kunnen neerzetten. De meeste uitjes worden gepresenteerd door Dion en Ferdinand.

Als we een uitje op locatie presenteren, krijgen we vaak de vraag of dit echt ons werk is of een bijbaan. Het is écht ons werk, maar we hebben gewoon heel leuk werk :). Als je bij ons een uitje boekt, weet je zeker dat het goed zit en er geen (goedkope) student komt opdagen. Alle Quizzen maken we zelf, dus we kunnen deze bijna op 'automatische piloot' presenteren. Hierdoor kunnen we goed inspelen op de groep, reageren op wat er gebeurd en maken we van ieder uitje een moment om niet snel te vergeten.

Recensies

Hieronder staat een greep uit de Ranking the Stars-recensies.
Ben je benieuwd naar al onze recensies? Na een uitje vragen we aan de klant om een recensie achter te laten via Google.
Klik hier om alle recensies te bekijken.

Wil je ook Ranking the Stars gaan spelen?!

Populaire andere uitjes