Ranking the Stars

Home Uitjes Ranking the Stars

Ranking the Stars

Het ideale uitje om elkaar beter te leren kennen!

Ranking the Stars ken je natuurlijk van TV, maar nu nóg leuker. Minder afkraken, veel humor en oprechte interesse. Ideaal voor collega’s en vrienden die elkaar OF heel goed kennen OF juist nog niet zo goed kennen!

ranking_the_stars_2

Ranking the Stars

Teambuilding met een lach!


Hét spel om elkaar nog beter te leren kennen!

Ranking the Stars zorgt voor leuke herinneringen en je komt achter dingen die je zeker nog niet van elkaar wist. Deze Quiz zorgt voor een goede sfeer binnen de groep en een super gezellige avond!

De Quiz kan zo netjes of zo stout worden als jullie maar willen. Door onze jarenlange ervaring, weten we goed hoe ver we kunnen gaan en welke vragen passen bij een groep. Het wordt NOOIT een afkraak-Quiz, dus daarover geen zorgen!

Of het nou gaat om valsspelen met spelletjes, hoe je collega reageert als iemand bij hem/haar gaat bumperkleven of wat de domste actie is die die persoon ooit heeft begaan. Allerlei vragen komen voorbij.

Als je de Ranking-Quiz nog persoonlijker wil maken, kun je natuurlijk altijd eigen vragen indienen. Zo maak je het bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsfeest of andere goede reden om een feestje te vieren helemaal compleet!

Voor uitgebreidere informatie over de Ranking the Stars op locatie, scroll verder naar beneden.

Wil je een -gratis- offerte ontvangen?

Informatie en prijzen ‘Ranking the Stars’

Ranking the Stars is te spelen door heel het land (zelfs bij jullie op locatie), geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Hieronder een uitgebreidere uitleg over de kosten en het spel Ranking the Stars.

ranking_the_stars

‘Ranking the Stars’ als uitje

Hieronder een kleine greep uit de vele rondes. Onze presentatoren hebben veel ervaring en zullen inspelen op de behoefte van de groep tijdens jullie uitje.
Hoeveel Mensen?! – Hoeveel % van de deelnemers vindt zichzelf er jonger uitzien dan ze daadwerkelijk zijn?
Wat zou je doen als? – Wat zou jij doen als je je beste klant dronken tegenkomt in de stad?!
Live Ranking – Natuurlijk gaan we ook écht ranken, mensen op een rijtje zetten. Wie zou bijvoorbeeld de beste verleid(st)er zijn op Temptation Island?!

Er zijn nog meer rondes, waarbij alle rondes zowel nette als minder nette vragen hebben. Welke vragen we gebruiken tijdens het uitje, hangt af van jullie wens en de sfeer in de groep op dat moment. Je hoeft nooit bang te zijn dat mensen volledig afgekraakt worden of vragen moeten beantwoorden waar ze zich niet prettig bij voelen. Het doel is om elkaar anders en/of beter te leren kennen en iedereen moet met een positief gevoel naar huis gaan!

Uitjes in Nederland

In heel Nederland en België te boeken

Vrijwel al onze spellen, Quizzen en (teambuilding)uitjes zijn in ieder dorp of stad in Nederland en België te spelen. Het enige wat we nodig hebben om van jullie ‘Ranking the Stars’-uitje een succes te maken is een aparte ruimte waar we de Quiz kunnen spelen zonder dat we last hebben andere mensen.

In iedere stad of dorp is wel een restaurant, café of zalencentrum waar een aparte ruimte aanwezig is om de Ranking the Stars-Quiz als besloten groep te spelen. Misschien willen jullie helemaal niet op een externe locatie de Quiz spelen? Dan komen we zelfs bij jullie op kantoor, thuis of bij lekker weer in de tuin?!

Hebben jullie speciale wensen voor een locatie? Laat het ons weten!

Tarieven Uitjes

Tarieven

10 t/m 20 personen, € 450,-*
21 t/m 25 personen, € 21,95 p.p.*
26 t/m 30 personen, € 20,95 p.p.*
31 t/m 40 personen, € 19,95 p.p.*
41 t/m 60 personen € 795,-*
Grotere groepen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!
Een professionele presentator, de PubQuiz en alle attributen die we nodig hebben om van het spel een succes te maken. Bij ons zijn er GEEN bijkomende kosten zoals boekingskosten, reserveringskosten, etc.

Bedrijfsuitjes op maat

‘Ranking the Stars’ op maat gemaakt

Ranking the Stars kan geheel naar jullie wensen ingericht worden.

Wij hebben vragen die vallen in categorieën als ‘Leuk om te weten’, ‘Lief en Onschuldig’ tot ‘Pittig’ en ‘Pikant’. Wij hebben geen specifieke vragen over bijvoorbeeld jullie branche of wat er gebeurt bij jullie op de werkvloer.

Wil je vragen spelen in dit spel die bijvoorbeeld te maken hebben met jullie bedrijf, branche en/of werksituaties? Geef ze aan ons door en onze presentator zal deze vragen verwerken in het spel.

Wat onze klanten vinden van het "Ranking the stars" uitje...

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Omdat we het werk zelf ook nog steeds enorm leuk vinden. Ondanks dat we al ruim 13 jaar dit werk doen, willen we van ieder uitje nog steeds een feest maken en dat merk je. We werken alleen met professionele presentatoren. Ons Quizvragen-arsenaal is uitgebreid, veelzijdig en up-to-date, waardoor we altijd kunnen inspelen op wat aanslaat bij de groep. Ben je nog niet overtuigd? Bel ons gerust om kennis te maken of lees verder op de pagina 'Over Ons'.

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!


Waar wij voor staan:

 

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

 

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

 

  • Advies op maat!