Home Uitjes PubQuizBingo’s

pubquizbingo als uitje

PubQuizBingo

Gezellige combi tussen PubQuiz & Bingo

De meeste mensen kennen Bingo wel, maar een PubQuizBingo is voor veel mensen nieuw. Het is een superleuke combinatie tussen een PubQuiz en een Bingo.

In plaats van getallen vind je op de kaart antwoorden. Als je de PubQuizBingo speelt, streep je antwoorden op vragen af en test je je kennis over verschillende onderwerpen en muziek.

Een Bingo moet niet te serieus zijn, daarom presenteren we de PubQuizBingo's altijd met een knipoog. En laten we eerlijk zijn, wie hoopt er niet stiekem op een valse Bingo bij de buurman, terwijl jij dichter bij een volle rij of een volle kaart komt?

We hebben PubQuizBingo's en MuziekBingo's in verschillende thema's.
Van Algemeen tot Fout tot Hollands!

+/- 2 uur 20-999  v.a. € 13,25 p.p.

Download de brochure met al onze uitjes!

Vind je het prettig om al onze uitjes, de (basis)tarieven en hoe we werken even samengevat in 1 document te hebben?
Als je je (voor)naam en mailadres achterlaat, krijg je de brochure via de mail automatisch toegestuurd!

Brochure download
PubQuizBingo Bedrijfsuitje

PubQuizBingo - Thema's

Ontdek onze PubQuizBingo's, waarbij kennis, een beetje geluk en vooral veel plezier bij elkaar samenkomen. We hebben verschillende thema's PubQuizBingo's en we blijven deze ook steeds vernieuwen.

Algemene PubQuizBingo

In de algemene QuizBingo komen allerlei onderwerpen, artiesten en andere fragmenten voorbij.

Hollandse PubQuizBingo

De naam zegt het al, vragen uit en over Nederland. Van de Hollandse hits tot topografie en van BN'ers tot eten. Kortom, een soort Hou van Holland in Bingo-vorm.

NieuwjaarsQuizBingo

Ieder jaar maken we een PubQuizBingo die helemaal gaat over het afgelopen jaar. Van de hits uit de top 40 tot de leukste gebeurtenissen en het nieuws van afgelopen jaar.

QuizBingo op maat gemaakt

We kunnen -een deel van- de vragen aanpassen aan jullie groep, bedrijf of branche. We denken graag met jullie mee om te bepalen wat voor soort vragen past bij jullie wensen. Bel, mail of app ons gerust!

Hoe het werkt

De PubQuizBingo's duren ongeveer 2 uur. Zodra de bingo van 2 rijtjes is gevallen, lassen we even een korte pauze in. Het is niet handig als mensen tussendoor drankjes gaan halen, want misschien mis je dan net een Bingo?!

Je kunt de PubQuizBingo's individueel spelen, maar ook teams maken!

Tarieven

Aantal personenPrijs
10 t/m 20€ 450,-*
21 t/m 25€ 21,95 p.p.*
26 t/m 30€ 20,95 p.p.*
31 t/m 40€ 19,95 p.p.*
41 t/m 60€ 795,-*
60 t/m ...Op maat

* Alle tarieven zijn excl. 21% BTW en excl. de weg te geven Bingo-prijsjes.

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!

  • Een professionele presentator
  • De benodigde spelmaterialen
  • Mogelijkheid om eigen vragen toe te voegen

PubQuizBingo's op Locatie

Een PubQuizBingo kunnen we eigenlijk overal organiseren. Het enige wat we nodig hebben is een aparte ruimte om met jullie als privé-groep de PubQuizBingo te spelen. Dit kan een horeca-locatie zijn, maar ook een sportvereniging, zalencentrum of zelfs bij jullie op eigen locatie (zoals op kantoor of thuis), als jullie een geschikte ruimte hebben.

Voor de locatie hebben we geen speciale eisen. We zorgen zelf voor geluid en een microfoon, dus dit hoeft niet aanwezig te zijn op de locatie.

Met voldoende (sta)tafels voor de deelnemers, één (sta)tafel voor de presentator en een stopcontact zijn we al tevreden. Als je moeite hebt om een locatie te vinden, kunnen we natuurlijk helpen bij het vinden van een geschikte plek.

PubQuizBingo's bieden een mix van onderwerpen, vragen en muziek. Vind je het leuk om meer met muziek bezig te zijn, bekijk dan ook eens onze MuziekBingo's. We hebben die in de thema's Fout, Hollands en Hits. Of zijn jullie bezig met een eindejaars-uitje? Bekijk dan eens de 2024- QuizBingo.

PubQuizBingo op Locatie

Veelgestelde vragen over PubQuizBingo's

Staat je antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Magna Entertainment Over Ons

De presentatoren

Al sinds 2009 organiseert Magna Entertainment met veel plezier allerlei uitjes, teambuildingactiviteiten, quizzen, stadsspellen en gps-games.
Kortom: alle leuke onderdelen van een teamuitje.

Door het organiseren en presenteren van al deze uitjes en evenementen hebben we zoveel ervaring opgedaan, dat we echt voor iedere groep, van ieder niveau een topactiviteit kunnen neerzetten. De meeste uitjes worden gepresenteerd door Dion en Ferdinand.

Als we een uitje op locatie presenteren, krijgen we vaak de vraag of dit echt ons werk is of een bijbaan. Het is écht ons werk, maar we hebben gewoon heel leuk werk :). Als je bij ons een uitje boekt, weet je zeker dat het goed zit en er geen (goedkope) student komt opdagen. Alle Quizzen maken we zelf, dus we kunnen deze bijna op 'automatische piloot' presenteren. Hierdoor kunnen we goed inspelen op de groep, reageren op wat er gebeurd en maken we van ieder uitje een moment om niet snel te vergeten.

Recensies

Hieronder staat een greep uit de QuizBingo-recensies.
Ben je benieuwd naar al onze recensies? Na een uitje vragen we aan de klant om een recensie achter te laten via Google.
Klik hier om alle recensies te bekijken.

Wil je ook een PubQuizBingo gaan spelen?!

Populaire andere uitjes