Home Uitjes PubQuiz

pubquiz uitje

PubQuiz

Test je kennis met foto's, vragen & muziek!

De PubQuiz is bekend uit de kroeg, maar nog leuker om met je collega's of vrienden te spelen. De Quiz is nooit hetzelfde. Ter plaatse kijkt een ervaren presentator wat bij jullie groep aanslaat.

We hebben tientallen rondes om uit te kiezen. Van algemene vragen tot rondes over een bepaald thema, van algemene muziek tot Netflix & Efteling-deuntjes en natuurlijk mogen ook de fotorondes niet ontbreken.

Geschikt voor zowel jong als oud en voor kleine of grote groepen.

+/- 2 uur 15-500 v.a. € 13,25 p.p.

Download de brochure met al onze uitjes!

Vind je het prettig om al onze uitjes, de (basis)tarieven en hoe we werken even samengevat in 1 document te hebben?
Als je je (voor)naam en mailadres achterlaat, krijg je de brochure via de mail automatisch toegestuurd!

Brochure download
PubQuiz Uitje

De PubQuiz-rondes

Onze PubQuizzen bestaan uit verschillende soorten rondes, maar hoeveel rondes, welke thema’s en het soort vragen wisselt per keer. Omdat we alleen werken met echt ervaren presentatoren, kunnen ze op de dag zelf goed inschatten wat voor soort vragen aanslaan. We werken dus niet een standaard rijtje vragen af, maar kiezen de rondes die het beste bij de groep passen. Op die manier is de PubQuiz altijd een succes!

  • Algemene Vragen
  • Themavragen
  • Muziekrondes
  • Thema-muziekrondes
  • Fotorondes

PubQuiz op maat gemaakt

De PubQuiz is het ideale spel om naar eigen wensen in te vullen! Het is mogelijk om eigen vragen aan te leveren. Als er speciale wensen zijn voor een bepaald soort vragen/thema's, dan kunnen we altijd ons archief in duiken om te kijken welke rondes er zijn óf deze zelfs op maat voor jullie maken.

Hoe het werkt

De Quiz duurt ongeveer 2 uur. Halverwege houden we een korte pauze en drankjes/hapjes kunnen natuurlijk altijd tussendoor.
Je speelt de PubQuiz in teams van 4 à 5 personen tegen elkaar. Wij nemen een klein prijsje mee voor het winnende team.

Tarieven

Aantal personenPrijs
10 t/m 20€ 450,-*
21 t/m 25€ 21,95 p.p.*
26 t/m 30€ 20,95 p.p.*
31 t/m 40€ 19,95 p.p.*
41 t/m 60€ 795,-*
60 t/m ...Op maat

* Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!

  • Een professionele presentator
  • De benodigde spelmaterialen
  • Mogelijkheid om eigen vragen toe te voegen
  • Kleine prijs voor het winnende team

Quizzen op Locatie

We kunnen de PubQuiz in principe overal organiseren. Het enige wat we nodig hebben is een aparte ruimte om met jullie als privé-groep de PubQuiz te spelen. Vaak is dit een horeca-locatie, maar het kan ook bij een sportvereniging, zalencentrum of als jullie een leuke ruimte hebben, kan het zelfs bij jullie op een eigen locatie (op kantoor of thuis).

We hebben verder geen speciale wensen/eisen voor de locatie. Omdat we ter plaatse kijken welke quizrondes aanslaan, maken we geen gebruik van een van tevoren opgezette powerpoint-presentatie en hebben we dus ook geen beamer nodig. We hebben zelf geluid en een microfoon, dus ook dit hoeft niet aanwezig te zijn op de locatie.

Met 1 (sta)tafel per team, 1 (sta)tafel voor de presentator en een stopcontact, zijn wij al tevreden. Heb je moeite om een locatie te vinden? Uiteraard kunnen we hier bij helpen.

xr:d:DAGB7g8u7Sg:3,j:6934841863149254436,t:24040914

Veelgestelde vragen

Staat je antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Magna Entertainment Over Ons

De presentatoren

Al sinds 2009 organiseert Magna Entertainment met veel plezier allerlei uitjes, teambuildingactiviteiten, quizzen, stadsspellen en gps-games.
Kortom: alle leuke onderdelen van een teamuitje.

Door het organiseren en presenteren van al deze uitjes en evenementen hebben we zoveel ervaring opgedaan, dat we echt voor iedere groep, van ieder niveau een topactiviteit kunnen neerzetten. De meeste uitjes worden gepresenteerd door Dion en Ferdinand.

Als we een uitje op locatie presenteren, krijgen we vaak de vraag of dit echt ons werk is of een bijbaan. Het is écht ons werk, maar we hebben gewoon heel leuk werk :). Als je bij ons een uitje boekt, weet je zeker dat het goed zit en er geen (goedkope) student komt opdagen. Alle Quizzen maken we zelf, dus we kunnen deze bijna op 'automatische piloot' presenteren. Hierdoor kunnen we goed inspelen op de groep, reageren op wat er gebeurd en maken we van ieder uitje een moment om niet snel te vergeten.

Recensies

Hieronder staat een greep uit de PubQuiz-recensies van de afgelopen tijd.
Ben je benieuwd naar al onze recensies? Na een uitje vragen we aan de klant om een recensie achter te laten via Google.
Klik hier om alle recensies te bekijken.

Wil je ook de PubQuiz gaan spelen?!

Populaire andere uitjes