Pubquiz

Home Uitjes PubQuiz

PubQuiz

De leukste Quiz voor ieder niveau!

Bekend uit de kroeg, maar nog leuker om met je collega's of vrienden te spelen. Volledig op maat voor jullie samengesteld met allerlei vragen, muziek en natuurlijk de fotoronde. Geschikt voor jong en oud en voor zowel kleine als grote groepen.

PubQuiz

PubQuiz

Op maat gemaakt,
voor ieder niveau!

De PubQuiz is misschien één van de bekendste Quizzen ter wereld. Onze PubQuiz bestaat uit fotorondes, muziekrondes en natuurlijk allerlei soorten vragen. Van themavragen over sport, songfestival of tv-series tot Algemene Kennis. De muziek is van toen tot nu of juist in een thema. Van Eftelingmuziekjes, die je 3 dagen niet meer uit je hoofd krijgt, tot filmmuziek die een Oscar heeft gewonnen. Kortom: Gevarieerde rondes en vragen, waar voor iedereen wat leuks tussen zit!

Onze presentatoren zijn zo ervaren en ons vragenassortiment zo uitgebreid, dat we tijdens de Quiz kunnen inspelen op wat aansluit bij de groep. Vragen over het bedrijf, de familie of vriendengroep kunnen uiteraard ook worden toegevoegd! De PubQuiz is een veelzijdig, gezellig uitje, waarbij iedereen fanatiek mee kan doen en deze Quiz past echt bij iedereen.

Voor uitgebreidere informatie en tarieven van de PubQuiz op locatie, scroll verder naar beneden.

Informatie en prijzen ‘PubQuiz’

De PubQuiz is te spelen door heel het land (zelfs bij jullie op locatie), door grote en door kleine groepen en is volledig op maat te maken. Hoe de PubQuiz als uitje er precies uitziet en wat de kosten zijn, lees je hieronder.

PubQuiz

‘PubQuiz’ als uitje

De PubQuiz is een veelzijdig, gezellig uitje, waarbij iedereen fanatiek mee kan doen en deze Quiz past echt bij iedereen. Het leukste is om de PubQuiz in teams van ongeveer 5 personen te spelen. Op die manier kunnen mensen met elkaar overleggen en worden mensen langzaamaan bloedfanatiek!

Onze PubQuizzen bestaan uit verschillende soorten rondes, maar hoeveel rondes, welke thema’s en het soort vragen wisselt per keer. Omdat we alleen werken met echt ervaren presentatoren, kunnen ze op de dag zelf goed inschatten wat voor soort vragen aanslaan. We werken dus niet een standaard rijtje vragen af, maar kiezen de rondes die het beste bij de groep passen. Op die manier is de PubQuiz altijd een succes!

De Quiz duurt ongeveer 2 uur, exclusief eventuele pauzes voor lunch/diner. Sowieso houden we halverwege een korte pauze en drankjes/hapjes kunnen natuurlijk altijd tussendoor.

Uitjes in Nederland

Te boeken door heel Nederland en België

Vrijwel al onze spellen, Quizzen en uitjes zijn in ieder dorp of stad in Nederland en België te spelen. Het enige wat we nodig hebben om van jullie PubQuiz-uitje een succes te maken is een aparte ruimte waar we de Quiz kunnen spelen zonder dat we worden lastiggevallen door andere mensen.

In iedere stad of dorp is wel een restaurant, café of zalencentrum waar een aparte ruimte aanwezig is om de PubQuiz als besloten groep te spelen. Misschien willen jullie helemaal niet op een externe locatie de Quiz spelen, dan komen we zelfs bij jullie op kantoor, thuis of bij lekker weer in de tuin?!

Hebben jullie speciale wensen voor een locatie? Laat het ons weten!

Tarieven Uitjes

Tarieven

10 t/m 20 personen, € 450,-*
21 t/m 30 personen, € 22,50 p.p.*
31 t/m 40 personen, € 21,50 p.p.*
41 t/m 45 personen, € 19,50 p.p.*
Grotere groepen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!
Een professionele presentator, de PubQuiz en alle attributen die we nodig hebben om van het spel een succes te maken. Bij ons zijn er GEEN bijkomende kosten zoals boekingskosten, reserveringskosten, etc.

Bedrijfsuitjes op maat

‘PubQuiz’ op maat gemaakt

De PubQuiz is het ideale spel om naar eigen wensen in te vullen! De vragen kunnen gaan over de door jullie gewenste thema’s en onderwerpen! Misschien een fotoronde met producten van jullie bedrijf of juist van de concurrent? Of foto’s uit eigen stad of dorp? Of juist een vragenronde over het land waar het hoofdkantoor staat?

Kortom, de vragen, muziek en foto’s kunnen allemaal naar wens worden samengesteld. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om een ronde te maken over de collega met een jubileum, of die collega die het gewoon verdient om in het zonnetje te worden gezet?!

Wat onze klanten vinden van onze "PubQuiz"...

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Omdat we het werk zelf ook nog steeds enorm leuk vinden. Ondanks dat we al ruim 13 jaar dit werk doen, willen we van ieder uitje nog steeds een feest maken en dat merk je. We werken alleen met professionele presentatoren. Ons Quizvragen-arsenaal is uitgebreid, veelzijdig en up-to-date, waardoor we altijd kunnen inspelen op wat aanslaat bij de groep. Ben je nog niet overtuigd? Bel ons gerust om kennis te maken of lees verder op de pagina 'Over Ons'.

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!


Waar wij voor staan:

 

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

 

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

 

  • Advies op maat!