PubQuiz - Uitjes en Evenementen

PubQuiz

De leukste Quiz voor ieder niveau!

Bekend uit de kroeg, maar nog leuker om met je collega’s of vrienden te spelen. Volledig op maat voor jullie
samengesteld met allerlei vragen, muziek en natuurlijk de fotoronde. Geschikt voor
jong en oud en voor zowel kleine als grote groepen.

PubQuiz

Op maat gemaakt, voor ieder niveau!

In veel steden is de plaatselijke PubQuiz een bekend fenomeen waar veel mensen regelmatig naartoe gaan. De PubQuiz als uitje is net iets anders, want de vragen moeten natuurlijk wel precies aansluiten bij jullie groep. Tijdens de Quiz kijken we wat het niveau is van de groep, wat voor soort vragen er aanslaan en op basis daarvan, kiest de presentator de volgende ronde. Vragen over het bedrijf, de familie of vriendengroep kunnen uiteraard ook worden toegevoegd! De PubQuiz is een veelzijdig, gezellig uitje, waarbij iedereen fanatiek mee kan doen en deze quiz past echt bij iedereen.

Voor uitgebreidere informatie over de PubQuiz op locatie, scroll verder naar beneden.

Wil je een -gratis- offerte ontvangen?
Offerte PubQuiz op Locatie

Wil of kan je niet fysiek als groep bij elkaar komen?
Bekijk info over Online PubQuizzen

Image

Informatie en prijzen ‘PubQuiz’

De PubQuiz is te spelen door heel het land (zelfs bij jullie op locatie), door grote en door kleine groepen en
is volledig op maat te maken. Hoe de PubQuiz als uitje er precies uitziet en wat de kosten zijn, lees je
hieronder.

‘PubQuiz’ als uitje

De PubQuiz is een veelzijdig, gezellig uitje, waarbij iedereen fanatiek mee kan doen en deze Quiz past echt bij iedereen. Het leukste is om de PubQuiz in teams van 3, 4 of 5 personen te spelen. Op die manier kunnen mensen met elkaar overleggen en worden mensen langzaamaan bloedfanatiek!

Onze PubQuizzen bestaan uit verschillende soorten rondes, maar hoeveel rondes, welke thema’s en het soort vragen wisselt per keer. Omdat we alleen werken met echt ervaren presentatoren, kunnen ze op de dag zelf goed inschatten wat voor soort vragen aanslaan en wat het niveau van de deelnemers is. We werken dus niet een standaard rijtje vragen af, maar kiezen de rondes die het beste bij de groep passen. Op die manier is de PubQuiz altijd een succes! Vragen over het bedrijf, de familie of vriendengroep kunnen uiteraard ook worden toegevoegd!

De Quiz duurt ongeveer 2 uur, exclusief eventuele pauzes voor lunch/diner. Sowieso houden we halverwege een korte pauze en drankjes/hapjes kunnen natuurlijk altijd tussendoor.

Te boeken door heel Nederland en België

Vrijwel al onze spellen, Quizzen en uitjes zijn in ieder dorp of stad in Nederland en België te spelen. Het enige wat we nodig hebben om van jullie PubQuiz-uitje een succes te maken is een aparte ruimte waar we de Quiz kunnen spelen zonder dat we worden lastiggevallen door andere mensen.

In iedere stad of dorp is wel een restaurant, café of zalencentrum waar een aparte ruimte aanwezig is om de PubQuiz als besloten groep te spelen. Misschien willen jullie helemaal niet op een externe locatie de Quiz spelen, dan komen we zelfs bij jullie op kantoor, thuis of bij lekker weer in de tuin?!

Hebben jullie speciale wensen voor een locatie? Zet het in de opmerkingen bij het aanvragen van de offerte, dan gaan wij op zoek naar een locatie die écht bij jullie groep past!

Tarieven

Onze PubQuiz-uitjes zijn maatwerk en een offerte maken we ook graag op maat. Je wilt natuurlijk wel een beetje weten waar je aan toe bent, daarom hieronder de richtprijzen voor de PubQuiz.

Groepen 10 t/m 20 personen, € 450,-*
Groepen 21 t/m 30 personen, € 22,50 p.p.*
Groepen 31 t/m 40 personen, € 21,50 p.p.*
Groepen 41 t/m 45 personen, € 19,50 p.p.*
Grotere groepen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!
Natuurlijk een professionele presentator, de PubQuiz en alle attributen die we nodig hebben om van het spel een succes te maken. Bij ons zijn er GEEN bijkomende kosten zoals boekingskosten, reserveringskosten, etc.

Wat te doen als er Corona-maatregelen gelden?
In principe gaan onze uitjes gewoon door als het MAG vanuit de overheid. Worden maatregelen strenger en mag het toch niet? Dan stellen we het uitje kosteloos uit naar een datum waarop het wel mag of we kunnen er -indien gewenst- een Online Quiz van maken.

Offerte PubQuiz

‘PubQuiz’ op maat gemaakt

De PubQuiz is het ideale spel om naar eigen wensen in te vullen! De vragen kunnen gaan over de door jullie gewenste thema’s en onderwerpen! Misschien een fotoronde met producten van jullie bedrijf of juist van de concurrent? Of foto’s uit eigen stad of dorp? Of juist een vragenronde over het land waar het hoofdkantoor staat?

Kortom, de vragen, muziek en foto’s kunnen allemaal naar wens worden samengesteld. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om een ronde te maken over de collega met een jubileum, of die collega die het gewoon verdient om in het zonnetje te worden gezet?!

Vragen?! Klik hier om ons te WhatsAppen!

Wat onze klanten vinden van onze PubQuiz...

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9 +

Jaren ervaring

1560 +

Georganiseerde uitjes

67 +

Locaties in Nederland

326 +

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Je mag ons altijd bellen, mailen of via WhatsApp een bericht sturen.
Uiteraard kan je ook meteen gratis een offerte aanvragen.