Home Uitjes NieuwjaarsPubQuiz

2024 NieuwjaarsPubQuiz Uitje

2024 NieuwjaarsPubQuiz

De leukste PubQuiz over het afgelopen jaar

De PubQuiz is misschien één van de bekendste Quizzen ter wereld. Speciaal voor (bedrijfs)uitjes hebben we nu de NieuwjaarsQuiz, waarin het hele afgelopen jaar in de vorm van vragen, muziek en foto’s nog één keer voorbij komt. Vragen over politiek, nieuws en sport, maar natuurlijk ook muziek uit de top 40, TV, entertainment en uitgereikte prijzen. Kortom, in deze nieuwjaarsquiz komen er ongetwijfeld een hoop ‘Ohja, dat was dit jaar ook inderdaad’-momenten!

Natuurlijk kunnen tijdens deze 2024-PubQuiz ook jullie eigen vragen worden toegevoegd! Vragen over de hoogtepunten van jullie bedrijf, collega’s of de voor jullie memorabele momenten van 2024 kunnen tijdens deze NieuwjaarsQuiz natuurlijk ook voorbij komen!

Weten jullie nog wie de Televizierring heeft gewonnen of hoeveel gouden medailles Nederland heeft gewonnen op de Olympische Spelen? Zing mee met de hits van het afgelopen jaar en beleef de hoogtepunten van 2024 nog één keer.

+/- 2 uur 5-1000  v.a. € 13,25 p.p.

Download de brochure met al onze uitjes!

Vind je het prettig om al onze uitjes, de (basis)tarieven en hoe we werken even samengevat in 1 document te hebben?
Als je je (voor)naam en mailadres achterlaat, krijg je de brochure via de mail automatisch toegestuurd!

Brochure download
NieuwjaarsPubQuiz

2024 NieuwjaarsQuiz - Rondes

De 2024-NieuwjaarsPubQuiz is een veelzijdig, gezellig uitje, waarbij iedereen fanatiek mee kan doen en deze NieuwjaarsQuiz past echt bij iedereen.

Onze 2024 NieuwjaarsQuiz bestaat uit verschillende soorten rondes:

  • Vragenrondes
  • Vragenrondes over bepaalde thema's
  • Fotorondes
  • Muziekrondes

Iedere ronde gaat over een ander onderwerp van het afgelopen jaar en hangt er een beetje vanaf wat er allemaal is gebeurd het afgelopen jaar. Denk hierbij aan entertainment en TV, politiek, sport, mensen die zijn overleden, Top-40-hits, wereldnieuws, opmerkelijk nieuws, het weer en zelfs wat ‘juice’.

Uiteraard moet het een gezellige quizavond worden, dus ondanks dat oorlog een groot thema was afgelopen jaar, zullen we hier niet (te) lang bij stilstaan.

NieuwjaarsQuiz op maat gemaakt

De (Nieuwjaars)PubQuiz is het ideale spel om naar eigen wensen in te vullen! Het is mogelijk om eigen vragen aan te leveren. Het kan heel leuk zijn om een ronde van 10 vragen over de hoogtepunten van jullie bedrijf, branche of collega's te maken.

Hoe het werkt

De 2024-Quiz duurt ongeveer 2 uur. Halverwege houden we een korte pauze en drankjes/hapjes kunnen natuurlijk altijd tussendoor.
Je speelt de Quiz in teams van ongeveer 5 personen tegen elkaar, zodat iedereen actief mee kan doen. Wij zorgen voor een klein prijsje voor het winnende team.

Tarieven

Aantal personenPrijs
10 t/m 20€ 450,-*
21 t/m 25€ 21,95 p.p.*
26 t/m 30€ 20,95 p.p.*
31 t/m 40€ 19,95 p.p.*
41 t/m 60€ 795,-*
60 t/m ...Op maat

* Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!

  • Een professionele presentator
  • De benodigde spelmaterialen
  • Mogelijkheid om eigen vragen toe te voegen
  • Kleine prijs voor het winnende team

NieuwjaarsQuiz op Locatie

De NieuwjaarsQuiz kunnen we in principe overal organiseren. Het enige wat we nodig hebben is een aparte ruimte om met jullie als privé-groep de 2024-Quiz te spelen. Meestal is dit een horeca-locatie, maar het kan ook bij een sportvereniging, zalencentrum of als jullie een leuke ruimte hebben, kan het zelfs bij jullie op een eigen locatie (op kantoor of thuis).

We hebben verder geen speciale wensen/eisen voor de locatie. We hebben zelf geluid en een microfoon, dus ook dit hoeft niet aanwezig te zijn op de locatie. Met 1 (sta)tafel per team, 1 (sta)tafel voor de presentator en een stopcontact, zijn wij al tevreden. Heb je moeite om een locatie te vinden? Uiteraard kunnen we hier bij helpen.

Wist je trouwens dat we ook andere leuke uitjes hebben die met het afgelopen jaar te maken hebben? Bijvoorbeeld de 2024-QuizBingo, Ik hou van 2024 en speciaal voor de decembermaand: Ik hou van Kerstmis

NieuwjaarsPubQuiz op Locatie

Veelgestelde vragen over de NieuwjaarsQuiz

Staat je antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Magna Entertainment Over Ons

De presentatoren

Al sinds 2009 organiseert Magna Entertainment met veel plezier allerlei uitjes, teambuildingactiviteiten, quizzen, stadsspellen en gps-games.
Kortom: alle leuke onderdelen van een teamuitje.

Door het organiseren en presenteren van al deze uitjes en evenementen hebben we zoveel ervaring opgedaan, dat we echt voor iedere groep, van ieder niveau een topactiviteit kunnen neerzetten. De meeste uitjes worden gepresenteerd door Dion en Ferdinand.

Als we een uitje op locatie presenteren, krijgen we vaak de vraag of dit echt ons werk is of een bijbaan. Het is écht ons werk, maar we hebben gewoon heel leuk werk :). Als je bij ons een uitje boekt, weet je zeker dat het goed zit en er geen (goedkope) student komt opdagen. Alle Quizzen maken we zelf, dus we kunnen deze bijna op 'automatische piloot' presenteren. Hierdoor kunnen we goed inspelen op de groep, reageren op wat er gebeurd en maken we van ieder uitje een moment om niet snel te vergeten.

Recensies

Hieronder staat een greep uit de NieuwjaarsQuizzen-recensies.
Ben je benieuwd naar al onze recensies? Na een uitje vragen we aan de klant om een recensie achter te laten via Google.
Klik hier om alle recensies te bekijken.

Wil je ook Ranking the Stars gaan spelen?!

Populaire andere uitjes