Home Uitjes NieuwjaarsBingo

2024 QuizBingo Uitje

2024 QuizBingo

Bij deze 2023-QuizBingo staan er geen getallen op de kaart, maar antwoorden! Natuurlijk gaan alle vragen over gebeurtenissen van het afgelopen jaar en de hits uit 2024.

De QuizBingo is door ons speciaal ontworpen om tijdens jullie bedrijfsuitje het jaar gezellig af te sluiten of natuurlijk 2025 goed te starten. Ondanks dat de vragen echt over het nieuws, de roddels, sport, entertainment of politiek gaan, maken we het niet al té serieus. Het moet natuurlijk wel gezellig blijven.

We hopen altijd op een valse Bingo, want met je collega's het jaar 'vals' afsluiten blijft leuk! Naarmate de kaarten voller beginnen te raken, wordt het wat stiller in de zaal, omdat mensen toch vaak fanatiek worden.

Herbeleef het jaar met een lach tijdens onze 2024 Nieuwjaars QuizBingo!

+/- 2 uur 20 - 999  v.a. € 13,25 p.p.

Download de brochure met al onze uitjes!

Vind je het prettig om al onze uitjes, de (basis)tarieven en hoe we werken even samengevat in 1 document te hebben?
Als je je (voor)naam en mailadres achterlaat, krijg je de brochure via de mail automatisch toegestuurd!

Brochure download
2024 QuizBingo Nieuwjaarsbingo

Nieuwjaars-QuizBingo

Een QuizBingo is de perfecte mix tussen een PubQuiz en Bingo. Op je kaart vind je niet de gebruikelijke 25 getallen, maar 25 antwoorden, terwijl we in totaal 75 vragen en muziekjes hebben.

Alle vragen en hits gaan over het afgelopen jaar. Net als bij een traditionele Bingo staan niet alle antwoorden op de kaart. We hebben de NieuwjaarsBingo zo opgezet dat er genoeg instinkers zijn, wat de kans op een valse Bingo vergroot.

De onderwerpen van de vragen zijn heel divers. Ondanks het 'minder leuke' nieuws in 2024 hebben we van de 2024 QuizBingo een zo gezellig mogelijk uitje gemaakt door vooral de leuke en bijzondere momenten te verwerken in de vragen.

De muziek in de 2024 QuizBingo omvat hits van Nederlandse bodem en internationale hits die in de Top 40 hebben gestaan.

'2024 QuizBingo' op maat

Vind je het leuk om eigen vragen (over jullie bedrijf of collega's) toe te voegen aan de Nieuwjaarsbingo? Dat kan, neem daarvoor even contact met ons op.

Hoe het werkt

De NieuwjaarsBingo duurt ongeveer 2 uur. Zodra de bingo van 2 rijtjes is gevallen, lassen we even een korte pauze in. Je kunt de PubQuizBingo's individueel spelen, maar ook teams maken!

Tarieven

Aantal personenPrijs
10 t/m 20€ 450,-*
21 t/m 25€ 21,95 p.p.*
26 t/m 30€ 20,95 p.p.*
31 t/m 40€ 19,95 p.p.*
41 t/m 60€ 795,-*
60 t/m ...Op maat

* Alle tarieven zijn excl. 21% BTW en excl. de weg te geven Bingo-prijsjes.

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!

  • Een professionele presentator
  • De benodigde spelmaterialen
  • Mogelijkheid om eigen vragen toe te voegen

2024 Nieuwjaars QuizBingo op Locatie

De 2024 Nieuwjaars QuizBingo kunnen we in principe overal organiseren. Het enige wat we nodig hebben is een aparte ruimte om met jullie als privé-groep de NieuwjaarsBingo te spelen. Meestal is dit een horeca-locatie, maar het kan ook bij een sportvereniging, zalencentrum of als jullie een leuke ruimte hebben, kan het zelfs bij jullie op een eigen locatie (op kantoor of thuis).

We hebben verder geen speciale wensen/eisen voor de locatie. We maken geen gebruik van een beamer en we hebben zelf geluid en een microfoon, dus ook dit hoeft niet aanwezig te zijn op de locatie (al kan het handig zijn als het er is).

Met voldoende (sta)tafels voor de deelnemers, 1 (sta)tafel voor de presentator en een stopcontact, zijn wij al tevreden. Heb je moeite om een locatie te vinden? Uiteraard kunnen we hier bij helpen.

2024 QuizBingo op Locatie

Veelgestelde vragen over de '2024 NieuwjaarsBingo'

Staat je antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Magna Entertainment Over Ons

De presentatoren

Al sinds 2009 organiseert Magna Entertainment met veel plezier allerlei uitjes, teambuildingactiviteiten, quizzen, stadsspellen en gps-games.
Kortom: alle leuke onderdelen van een teamuitje.

Door het organiseren en presenteren van al deze uitjes en evenementen hebben we zoveel ervaring opgedaan, dat we echt voor iedere groep, van ieder niveau een topactiviteit kunnen neerzetten. De meeste uitjes worden gepresenteerd door Dion en Ferdinand.

Als we een uitje op locatie presenteren, krijgen we vaak de vraag of dit echt ons werk is of een bijbaan. Het is écht ons werk, maar we hebben gewoon heel leuk werk :). Als je bij ons een uitje boekt, weet je zeker dat het goed zit en er geen (goedkope) student komt opdagen. Alle Quizzen maken we zelf, dus we kunnen deze bijna op 'automatische piloot' presenteren. Hierdoor kunnen we goed inspelen op de groep, reageren op wat er gebeurd en maken we van ieder uitje een moment om niet snel te vergeten.

Recensies

Hieronder staat een greep uit de QuizBingo-recensies.
Ben je benieuwd naar al onze recensies? Na een uitje vragen we aan de klant om een recensie achter te laten via Google.
Klik hier om alle recensies te bekijken.

Wil je ook de Nieuwjaars-QuizBingo gaan spelen?!

Populaire andere uitjes