Home Uitjes MuziekBingo’s

foute muziekbingo uitje

(Foute) MuziekBingo

Een Bingo vol met muziek

Natuurlijk kent iedereen het spelletje Bingo, maar een MuziekBingo of PubQuizBingo, dat is voor de meeste mensen nieuw. Het concept is niet veranderd, je krijgt een kaart waar je de vakjes op moet afstrepen. Maaarrrr bij deze Bingo staan er geen getallen op de kaart!

In plaats van de getallen, staan er op deze kaart antwoorden. Speel je de MuziekBingo, dan moeten de titels, artiesten en antwoorden op vragen worden afgestreept.

Een Bingo moet niet té serieus zijn, daarom presenteren we de (foute) MuziekBingo’s altijd met een knipoog. Verder blijven we natuurlijk hopen op een valse Bingo en wordt het stiekem toch een spannend spel als je dichter bij dat volle rijtje of de volle kaart komt. Wat voor prijzen er komen, dat laten we helemaal aan jullie. Foute cadeaus of juist toffe dagjes uit als prijs

weggeven?! Het kan allemaal!

+/- 2 uur 20-999  v.a. € 13,25 p.p.

Download de brochure met al onze uitjes!

Vind je het prettig om al onze uitjes, de (basis)tarieven en hoe we werken even samengevat in 1 document te hebben?
Als je je (voor)naam en mailadres achterlaat, krijg je de brochure via de mail automatisch toegestuurd!

Brochure download
MuziekBingo Bedrijfsuitje

MuziekBingo - Rondes

Ontdek onze muziekbingo's, waar plezier en muziek samenkomen! We bieden een scala aan thema's, waaronder de Foute MuziekBingo met de grootste hits uit de Foute 1500 van Q-Music. Voor een nostalgische reis door de muzikale tijd hebben we de Algemene MuziekBingo, met hits van toen tot nu. En voor liefhebbers van Nederlandse muziek is er de Hollandse MuziekBingo, vol met oude en nieuwe Hollandse hits.

Bij onze muziekbingo's beginnen we met één rijtje, vervolgens twee rijtjes en uiteindelijk spelen we voor de volle kaart. Mochten er meer prijsjes zijn om weg te geven, dan kunnen we uiteraard nog meer verschillende soorten bingo-mogelijkheden toevoegen.

Het belooft een avond vol spanning en gezelligheid te worden, waarbij iedereen mee kan zingen en dansen op de muziek.

'MuziekBingo' op maat gemaakt

We kunnen -een deel van- de vragen aanpassen aan jullie groep, bedrijf of branche. Zo kunnen we speciaal muziek toevoegen die past bij jullie of vragen over het bedrijf, de medewerkers, etc. We denken graag met jullie mee om te bepalen wat voor soort vragen of welke MuziekBingo past bij jullie wensen.

Hoe het werkt

De MuziekBingo's duren ongeveer 2 uur. Zodra de bingo van 2 rijtjes is gevallen, lassen we even een korte pauze in. Het is niet handig als mensen tussendoor drankjes gaan halen, want misschien mis je dan net een Bingo?!

Je kunt de MuziekBingo's individueel spelen, maar ook teams maken!

Tarieven

Aantal personenPrijs
10 t/m 20€ 450,-*
21 t/m 25€ 21,95 p.p.*
26 t/m 30€ 20,95 p.p.*
31 t/m 40€ 19,95 p.p.*
41 t/m 60€ 795,-*
60 t/m ...Op maat

* Alle tarieven zijn excl. 21% BTW en excl. de weg te geven Bingo-prijsjes.

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!

  • Een professionele presentator
  • De benodigde spelmaterialen
  • Mogelijkheid om eigen vragen toe te voegen

MuziekBingo op Locatie

Een MuziekBingo kunnen we in principe overal organiseren. Het enige wat we nodig hebben is een aparte ruimte om met jullie als privé-groep de MuziekBingo te spelen. Meestal is dit een horeca-locatie, maar het kan ook bij een sportvereniging, zalencentrum of als jullie een leuke ruimte hebben, kan het zelfs bij jullie op een eigen locatie (op kantoor of thuis).

We hebben verder geen speciale wensen/eisen voor de locatie. We hebben zelf geluid en een microfoon, dus ook dit hoeft niet aanwezig te zijn op de locatie.

Met voldoende (sta)tafels voor de deelnemers, 1 (sta)tafel voor de presentator en een stopcontact, zijn wij al tevreden. Heb je moeite om een locatie te vinden? Uiteraard kunnen we hier bij helpen.

De MuziekBingo's gaan helemaal over muziek. Wil je meer een mix tussen vragen en Muziek? Kijk dan ook eens bij de PubQuizBingo's, dit is een mix van allerlei onderwerpen, vragen en muziek. Of zijn jullie bezig met een eindejaars-uitje? Bekijk dan eens de 2024- QuizBingo.

MuziekBingo op Locatie

Veelgestelde vragen over MuziekBingo's

Staat je antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Magna Entertainment Over Ons

De presentatoren

Al sinds 2009 organiseert Magna Entertainment met veel plezier allerlei uitjes, teambuildingactiviteiten, quizzen, stadsspellen en gps-games.
Kortom: alle leuke onderdelen van een teamuitje.

Door het organiseren en presenteren van al deze uitjes en evenementen hebben we zoveel ervaring opgedaan, dat we echt voor iedere groep, van ieder niveau een topactiviteit kunnen neerzetten. De meeste uitjes worden gepresenteerd door Dion en Ferdinand.

Als we een uitje op locatie presenteren, krijgen we vaak de vraag of dit echt ons werk is of een bijbaan. Het is écht ons werk, maar we hebben gewoon heel leuk werk :). Als je bij ons een uitje boekt, weet je zeker dat het goed zit en er geen (goedkope) student komt opdagen. Alle Quizzen maken we zelf, dus we kunnen deze bijna op 'automatische piloot' presenteren. Hierdoor kunnen we goed inspelen op de groep, reageren op wat er gebeurd en maken we van ieder uitje een moment om niet snel te vergeten.

Recensies

Hieronder staat een greep uit de PubQuiz- & MuziekBingo-recensies.
Ben je benieuwd naar al onze recensies? Na een uitje vragen we aan de klant om een recensie achter te laten via Google.
Klik hier om alle recensies te bekijken.

Wil je ook een MuziekBingo gaan spelen?!

Populaire andere uitjes