PubQuiz & Muziek-Bingo - Uitjes en Evenementen

PubQuiz & Muziek-Bingo

Supergezellige Bingo met vragen en muziek!

We hebben de gewone Bingo omgevormd tot een Bingo die alles te maken heeft met muziek. Nu dus nóg gezelliger en net even anders.

PubQuiz & Muziek-Bingo

Ook Coronaproof online te boeken

Natuurlijk kent iedereen het spelletje Bingo wel. Maar een MuziekBingo of PubQuizBingo, die is voor de meeste mensen nieuw. Het concept is niet veranderd, je krijgt een kaart waar je met de bekende stempelstift de vakjes op moet afstrepen. Maaarrrr bij deze Bingo staan er niet alleen getallen op de kaart! We hebben de Bingo opgeleukt door de namen van titels en artiesten op de kaart te zetten en aan jullie de taak om na iedere vraag en/of fragment, de juiste titel/artiest af te strepen.

Verder blijven we natuurlijk hopen op een valse Bingo en wordt het stiekem toch een spannend spel als je dichter bij dat volle rijtje of de volle kaart komt. Wat voor prijzen er komen, dat regelen we helemaal in overleg met jullie. Foute cadeaus of juist toffe dagjes uit als prijs weggeven?! Het kan allemaal!

Wil je een -gratis- offerte ontvangen?
Offerte MuziekBingo op Locatie

Wil je niet fysiek als groep bij elkaar komen?
Bingo via LiveStream

Image

Informatie en prijzen ‘PubQuiz & Muziek-Bingo’

De PubQuiz & Muziek-Bingo is te spelen door heel het land (zelfs bij jullie op locatie), geschikt voor zowel
grote als kleine groepen. Hieronder een uitgebreidere uitleg over de kosten en het het spel.

PubQuiz- & Muziek-Bingo als uitje

Een Muziekbingo is net even anders dan een gewone Bingo en we kunnen er zelfs nog een PubQuizBingo van maken of een combinatie hiervan! Op die manier maken we van een ouderwets uitje een superleuk, gezellig en spannend Bingo-spel!

Een presentator komt naar jullie toe (of online indien gewenst) en zal de hele MuziekBingo aan elkaar praten. Met vragen en fragmenten wordt de Bingo een vrolijke bedoening, waarbij je -in tegenstelling tot een normale Bingo- ook ervoor kunt kiezen om in teams dit spel te spelen. Samen weet je tenslotte meer.

We kunnen van de MuziekBingo ook een Thema-Bingo maken met PubQuizvragen, met Themavragen over bijvoorbeeld Kerst of over jullie bedrijf en collega’ of familieleden. Kortom: We kunnen van dit ouderwetse spelletje een gezellig, hip en stiekem best wel spannend uitje maken!

Welke prijzen er te winnen zijn, dat regelen we altijd in overleg met jullie.

Te boeken door heel Nederland en België

Vrijwel al onze spellen, Quizzen en uitjes zijn in ieder dorp of stad in Nederland en België te spelen. Het enige wat we nodig hebben om van jullie PubQuiz-uitje een succes te maken is een aparte ruimte waar we de Quiz kunnen spelen zonder dat we worden lastiggevallen door andere mensen.

In iedere stad of dorp is wel een restaurant, café of zalencentrum waar een aparte ruimte aanwezig is om de PubQuiz als besloten groep te spelen. Misschien willen jullie helemaal niet op een externe locatie de Quiz spelen, dan komen we zelfs bij jullie op kantoor, thuis of bij lekker weer in de tuin?!

Hebben jullie speciale wensen voor een locatie? Zet het in de opmerkingen bij het aanvragen van de offerte, dan gaan wij op zoek naar een locatie die écht bij jullie groep past!

Tarieven

Groepen 10 t/m 20 personen, € 450,-*
Groepen 21 t/m 30 personen, € 22,50 p.p.*
Groepen 31 t/m 40 personen, € 21,50 p.p.*
Groepen 41 t/m 45 personen, € 19,50 p.p.*
Grotere groepen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

In deze tarieven zijn de te winnen prijsjes niet meegenomen. Sommige groepen kiezen namelijk voor kleine gekke prijsjes en anderen kiezen juist voor een reisje Parijs, dagje Efteling etc. Wij kunnen de prijsjes wel voor jullie verzorgen/inkopen/bedenken als hier een budget voor bekend is.

Wat te doen als er Corona-maatregelen gelden?
In principe gaan onze uitjes gewoon door als het MAG vanuit de overheid. Worden maatregelen strenger en mag het toch niet? Dan stellen we het uitje kosteloos uit naar een datum waarop het wel mag of we kunnen er -indien gewenst- een Online Quiz van maken.

Offerte MuziekBingo 

Muziekbingo op maat

Iets te vieren? Een jubileum, een afscheid? Iets anders of gewoon zin in een gezellig samenzijn?

De Muziekbingo is een heerlijk verbindende activiteit, die ook op maat geleverd kan worden. Muziek in een bepaald thema? Film, tv, Nederlandstalig, anderstalig? Of juist muziek naar de smaak van de afdeling, de jubilaris?

Informeer naar de mogelijkheden!

Vragen?! Klik hier om ons te WhatsAppen!

Wat onze klanten vinden van de Muziekbingo...

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9 +

Jaren ervaring

1560 +

Georganiseerde uitjes

67 +

Locaties in Nederland

326 +

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Je mag ons altijd bellen, mailen of via WhatsApp een bericht sturen.
Uiteraard kan je ook meteen gratis een offerte aanvragen.