PubQuiz & Muziek-Bingo

Home Uitjes PubQuiz & Muziek-Bingo

PubQuizBingo & MuziekBingo

Supergezellige Bingo met vragen en muziek!

We hebben de gewone Bingo omgevormd tot een Bingo waarbij je antwoorden moet afstrepen i.p.v. de bekende getallen. In welk thema wil jij deze Bingo spelen?!

muziekbingo_overzicht

Bingo!

Met vragen en muziek

Natuurlijk kent iedereen het spelletje Bingo, maar een MuziekBingo of PubQuizBingo, dat is voor de meeste mensen nieuw. Het concept is niet veranderd, je krijgt een kaart waar je de vakjes op moet afstrepen. Maaarrrr bij deze Bingo staan er geen getallen op de kaart!

In plaats van de getallen, staan er op deze kaart antwoorden. Speel je de MuziekBingo, dan moeten de titels of artiesten worden afgestreept. De PubQuizBingo is een variatie tussen vragen en muziek, waarbij jullie de antwoorden moeten afstrepen.

Een Bingo moet niet té serieus zijn, daarom presenteren we de (foute) Bingo’s altijd met een knipoog. Verder blijven we natuurlijk hopen op een valse Bingo en wordt het stiekem toch een spannend spel als je dichter bij dat volle rijtje of de volle kaart komt. Wat voor prijzen er komen, dat laten we helemaal aan jullie. Foute cadeaus of juist toffe dagjes uit als prijs weggeven?! Het kan allemaal!

Informatie en prijzen ‘PubQuiz/MuziekBingo’

De PubQuiz & Muziek-Bingo zijn te spelen door heel het land (zelfs bij jullie op locatie), uitermate geschikt voor grotere groepen, maar natuurlijk ook als kleine groep te boeken.

MuziekBingo PubQuizBingo

PubQuiz/MuziekBingo als uitje

Een PubQuiz/Muziekbingo is net even anders dan een gewone Bingo en we kunnen er zelfs nog een Bingo op maat van maken! Bijvoorbeeld een Bingo met Themavragen over Kerst, jullie bedrijf, collega’ of familieleden. Op die manier maken we van een ouderwets uitje een superleuk, gezellig en spannend Bingo-spel!

Een presentator komt naar jullie toe en zal de hele MuziekBingo met humor aan elkaar praten. Gemiddeld duurt de Bingo zo’n 2 uur. Door de vragen en fragmenten wordt de Bingo een vrolijke bedoening, waarbij je -in tegenstelling tot een normale Bingo- ook ervoor kunt kiezen om in teams dit spel te spelen. Samen weet je tenslotte meer.

Wat voor prijzen er te winnen zijn, dat mogen jullie zelf bepalen. Kiezen jullie voor foute prijzen bij een Foute Muziekbingo of hebben jullie zelfs het budget voor een weekendje weg als hoofdprijs?

Uitjes in Nederland

Te boeken door heel Nederland en België

Vrijwel al onze spellen, Quizzen en uitjes zijn in ieder dorp of stad in Nederland en België te spelen. Het enige wat we nodig hebben om van jullie PubQuiz/MuziekBingo een succes te maken is een aparte ruimte waar we de Bingo kunnen spelen zonder dat we worden gestoord door andere mensen.

In iedere stad of dorp is wel een restaurant, café of zalencentrum waar een aparte ruimte aanwezig is om de MuziekBingo als besloten groep te spelen. Misschien willen jullie helemaal niet op een externe locatie de Bingo spelen, dan komen we zelfs bij jullie op kantoor, thuis of bij lekker weer in de tuin?!

Hebben jullie speciale wensen voor een locatie? Laat het ons weten!

Tarieven Uitjes

Tarieven

Groepen 10 t/m 20 personen, € 450,-*
Groepen 21 t/m 30 personen, € 22,50 p.p.*
Groepen 31 t/m 40 personen, € 21,50 p.p.*
Groepen 41 t/m 45 personen, € 19,50 p.p.*
Grotere groepen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW & excl. de te winnen prijzen.

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!
Een professionele presentator, de MuziekBingo en alle attributen die we nodig hebben om van het spel een succes te maken. Bij ons zijn er GEEN bijkomende kosten zoals boekingskosten, reserveringskosten, etc.

Bedrijfsuitjes op maat

Muziekbingo op maat

De PubQuizBingo en de MuziekBingo zijn beide op maat te maken. Willen jullie vragen in een bepaald thema (bijvoorbeeld over jullie bedrijf, kerstmis, films, familie, Holland, etc etc.), dan maken we een volledige QuizBingo in dat thema.

Voor de MuziekBingo slaat vaak de ‘Foute MuziekBingo’ goed aan, maar als bij jullie op het bedrijf altijd Nederlandstalige muziek wordt gedraaid, hoe leuk is het dan om er een Nederlandse MuziekBingo van te maken?!

Kortom, er zijn allerlei variaties mogelijk bij deze PubQuiz/MuziekBingo.

Informeer naar de mogelijkheden en dan maken we van jullie uitje een succes!

Wat onze klanten vinden van onze "Muziekbingo" quiz...

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Omdat we het werk zelf ook nog steeds enorm leuk vinden. Ondanks dat we al ruim 13 jaar dit werk doen, willen we van ieder uitje nog steeds een feest maken en dat merk je. We werken alleen met professionele presentatoren. Ons Quizvragen-arsenaal is uitgebreid, veelzijdig en up-to-date, waardoor we altijd kunnen inspelen op wat aanslaat bij de groep. Ben je nog niet overtuigd? Bel ons gerust om kennis te maken of lees verder op de pagina 'Over Ons'.

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!


Waar wij voor staan:

 

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

 

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

 

  • Advies op maat!