Moordspel in de Stad - Uitjes en Evenementen

Moordspel in de Stad

Spanning, gezelligheid en teambuilding in de stad!

Ga op pad door de stad met dit spannende Moordspel. Ga -in teams- de uitdaging aan om te ontrafelen wie
er een moordaanslag aan het plannen is en waar dit gaat plaatsvinden. Een spel vol verrassingen die we nu
nog niet gaan verklappen, maar wel leuk zijn!

Moordspel in de Stad

Kun jij de moord voorkomen?!

Het Moordspel is een stadsspel waarbij het draait om creativiteit, improvisatietalent, assertiviteit en samenwerkingen. Een spel waarbij de spanning van begin tot eind te snijden is. Het Moordspel speelt zich af in een stad naar keuze. Het spel wordt gespeeld in kleine teams om erachter te komen wie een moordaanslag aan het plannen is op wie, met welk wapen en waar de moord gaat plaatsvinden.
De bedoeling van het spel is dat de deelnemers net even op een andere manier naar de stad kijken. De hints zitten soms in de details, waardoor je gedwongen wordt om zo ook naar plekken te gaan waar je normaal gesproken niet zo snel komt. Het moordspel is een uitdagend uitje, maar kan op allerlei niveaus worden gespeeld en volledig worden aangepast aan de groep.

Vragen? Klik hier en WhatsApp ons!

Image

Informatie en prijzen ‘Moordspel’

Het Moordspel in de stad is te spelen in diverse grotere steden in het land, door grote en door kleine
groepen. Hoe het Moordspel als uitje er precies uitziet en wat de kosten zijn, lees je hieronder.

Moordspel als uitje in de stad

Het begin…
De deelnemers verzamelen zich in het centrum van de stad. De keuze is aan jullie of er meteen met het spel wordt begonnen of dat we eerst starten met een drankje op een gezellige locatie. Je wordt in teams  van ongeveer 5 personen op pad gestuurd en dan is het spel echt begonnen! Je hebt 2 á 3 uur de tijd om met je team dit mysterie op te lossen!

Het Moordspel gaat van start!
Na een korte briefing en uitleg van het spel ga je met je eigen team op pad. Niets is wat het lijkt, en weet je wel aan welke kant jij staat? Aanwijzingen zijn er genoeg, maar welke horen waarbij en waar begin je? Dan start het spel écht en ongemerkt ook de teambuilding.

Prijsuitreiking 
Na het Moordspel wordt natuurlijk de winnaar bekend gemaakt. Hierbij kan je kiezen voor een afsluiting op straat, op een leuke plek in het centrum van de stad of worden de teams verwacht op een gezellige locatie.

In verschillende steden te spelen

Het Moordspel is in diverse steden in Nederland te spelen. Al onze spellen worden per stad op maat gemaakt. In de meeste grote steden van Nederland kunnen we het spel in het centrum organiseren.

Bel, mail of WhatsApp ons om te vragen naar de mogelijkheden in de door jouw gewenste plaats, want misschien hebben we jouw stad nog niet, maar zijn we wel bezig om het spel in jullie stad te maken. Daarom staat hier geen specifieke lijst met beschikbare steden.

Tarieven

Groepen 10 t/m 20 personen, € 450,-*
Groepen 21 t/m 30 personen, € 22,50 p.p.*
Groepen 31 t/m 40 personen, € 21,50 p.p.*
Groepen 41 t/m 45 personen, € 19,50 p.p.*
Grotere groepen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!
Natuurlijk een professionele presentator, het Moordspel en alle attributen die we nodig hebben om van het spel een succes te maken. Bij ons zijn er GEEN bijkomende kosten zoals boekingskosten, reserveringskosten, etc.

Wat te doen als er Corona-maatregelen gelden?
In principe gaan onze uitjes gewoon door als het MAG vanuit de overheid. Worden maatregelen strenger en mag het toch niet? Dan stellen we het uitje kosteloos uit naar een datum waarop het wel mag of we kunnen er -indien gewenst- een Online Quiz van maken.

Offerte Moordspel in de Stad 

‘Moordspel’ op maat gemaakt

Het moordspel is een ideale gelegenheid teams te laten samenwerken, te overleggen en te luisteren naar elkaar! Door teams zo in te delen, kun je ook op dit vlak met ons spel “terreinwinst” boeken!

Tijdens het spel kun je per speler in een team taken toewijzen. Zo creëer je een vorm van leiderschap! Maar ook andere kwaliteiten kunnen ingezet worden tijdens dit spel? Wie neemt het voortouw? Wie kijkt de kat uit de boom? Wie is de rebel?

Heb je een doel met het spelen van dit spel? Laat weten wat de wensen zijn en we gaan in overleg hoe dit het beste toe te passen in dit leuke spel!

Vragen?! Klik hier om ons te WhatsAppen!

Wat onze klanten vinden van Wie is de Saboteur?!...

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9 +

Jaren ervaring

1560 +

Georganiseerde uitjes

67 +

Locaties in Nederland

326 +

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Je mag ons altijd bellen, mailen of via WhatsApp een bericht sturen.
Uiteraard kan je ook meteen gratis een offerte aanvragen.