Moordspel in de Stad

Home Uitjes Moordspel in de Stad

Spanning, gezelligheid en teambuilding in de stad!

Op pad door de stad met dit spannende Moordspel. Ga -in teams- de uitdaging aan om te ontdekken wie de opdracht heeft gegeven voor de moord, wat het wapen is en waar dit is verstopt.

moordspel_overzicht

Moordspel in de Stad

Ben jij de beste Speurneus?

Onlangs hebben we een stoffelijk overschot aangetroffen. De dader hebben we al te pakken, namelijk de bekende huurmoordenaar Eric van J. We weten echter nog niet exact met welk wapen de moord is gepleegd, waar dit wapen is gedumpt en wie de opdrachtgever is van deze moord.

Tijdens het verhoor is wel meermaals naar voren gekomen dat de opdrachtgever een Bekende Nederlander is. Daarom hebben we deze wedstrijd uitgeschreven onder de beste teams van het M.B.I. (Magna Bureau of Investigation). Lukt het jullie om als eerste alle aanwijzingen aan elkaar te koppelen en deze zaak op te lossen?!

Het Moordspel speelt zich af in een stad naar keuze. Het spel wordt gespeeld in kleine teams, zodat iedereen een actieve rol heeft.
De bedoeling van het spel is dat de deelnemers net even op een andere manier naar de stad kijken. De hints zitten soms in de details, waardoor je gedwongen wordt om zo ook naar plekken te gaan waar je normaal gesproken niet zo snel komt. Het moordspel is een uitdagend uitje en kan goed ingezet worden als teambuildingsactiviteit.

Informatie en prijzen ‘Moordspel’

Het Moordspel in de stad is te spelen in diverse grotere steden in het land, door grote en door kleine groepen. Hoe het als uitje er precies uitziet en wat de kosten zijn, lees je hieronder.

moordspel_blokken

Moordspel als uitje in de stad

Het begin…
De deelnemers verzamelen zich in het centrum van de stad. De spelleider heeft voor ieder team een rugzak met daarin alle aanwijzingen die we hebben gevonden. Je wordt in teams  van ongeveer 5 personen op pad gestuurd en dan is het spel echt begonnen! Je hebt ongeveer 2,5 uur de tijd om met je team dit mysterie op te lossen!

Het Moordspel gaat van start!
Na een korte briefing en uitleg van het spel ga je met je eigen team op pad. Aanwijzingen zijn er genoeg, maar welke horen waarbij en waar begin je? Het spel (en de teambuilding) is nu écht begonnen.

Winnend Team 
Het team dat als eerste de zaak heeft opgelost, wint uiteraard een klein prijsje!

Uitjes in Nederland

In verschillende steden te spelen

Het Moordspel is in diverse steden in Nederland te spelen. Al onze spellen worden per stad op maat gemaakt. In de meeste grote steden van Nederland kunnen we het spel in het centrum organiseren.

Bel, mail of WhatsApp ons om te vragen naar de mogelijkheden in de door jouw gewenste plaats.

Tarieven Uitjes

Tarieven

10 t/m 20 personen, € 450,-*
21 t/m 30 personen, € 22,50 p.p.*
31 t/m 40 personen, € 21,50 p.p.*
41 t/m 45 personen, € 19,50 p.p.*
Grotere groepen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!
Een professionele presentator, het Moordspel en alle attributen die we nodig hebben om van het spel een succes te maken. Bij ons zijn er GEEN bijkomende kosten zoals boekingskosten, reserveringskosten, etc.

uitjes_Spel_op_maat

‘Moordspel’ op maat gemaakt

Het moordspel is een ideale gelegenheid teams te laten samenwerken, te overleggen en te luisteren naar elkaar!

Tijdens het spel kun je per speler in een team taken toewijzen. Zo creëer je een vorm van leiderschap!

Heb je een doel met het spelen van dit spel? Laat weten wat de wensen zijn en we dan gaan we samen kijken hoe we van jullie uitje een succes kunnen maken!

Wat onze klanten vinden van het "Moordspel in de stad" uitje...

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Omdat we het werk zelf ook nog steeds enorm leuk vinden. Ondanks dat we al ruim 13 jaar dit werk doen, willen we van ieder uitje nog steeds een feest maken en dat merk je. We werken alleen met professionele presentatoren. Ons Quizvragen-arsenaal is uitgebreid, veelzijdig en up-to-date, waardoor we altijd kunnen inspelen op wat aanslaat bij de groep. Ben je nog niet overtuigd? Bel ons gerust om kennis te maken of lees verder op de pagina 'Over Ons'.

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!


Waar wij voor staan:

 

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

 

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

 

  • Advies op maat!