Online Ranking the Stars - Uitjes en Evenementen

Online Ranking the Stars

Het ideale online uitje om elkaar beter te leren kennen!

Ranking the Stars ken je natuurlijk van Paul de Leeuw, maar nu nóg leuker. Via een videocall met humor,
oprechte interesse én met respect elkaar beter leren kennen.

Online Ranking the Stars

Coronaproof te spelen vanuit huis!

Ranking the Stars is het ideale spel om elkaar beter te leren kennen! Of het nu gaat om collega’s, vrienden of familie. Vanwege de Coronacrisis hebben wij dit format ook geschikt gemaakt voor een tof online event. Via een VideoCall met een enthousiaste presentator ga je in 1 of 1,5 uur via allerlei soorten vragen meer te weten komen over elkaar.

De Online Ranking the Stars zorgt voor leuke herinneringen en je komt achter dingen die je nooit achter iemand had gezocht. De Quiz kan zo netjes of zo stout worden als jullie maar willen! Het belangrijkste is dat iedereen zonder vrees het spel kan spelen.

Door een mix van verschillende soorten vragen en rondes is dit online uitje geschikt voor vrienden, collega’s of familie!

Voor uitgebreidere informatie over de Ranking the Stars op locatie, scroll verder naar beneden.

Wil je een -gratis- een offerte ontvangen?
Offerte Ranking via Livestream

Wil je Ranking the Stars spelen met de hele groep op locatie?
Ranking the Stars op locatie 

Image

Informatie en prijzen ‘Ranking the Stars’

Ranking the Stars is online te spelen, geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Hieronder een
uitgebreidere uitleg over de kosten en het online spel Ranking the Stars.

‘Ranking the Stars’ als online uitje

Je wilt elkaar beter leren kennen en hoe leuk is het dan om dingen van elkaar te weten te komen die je nog niet wist?! Uiteraard wordt de Ranking the Stars Quiz met de nodige humor gepresenteerd en komen zo veel mogelijk verschillende collega’s aan bod tijdens deze Online Teambuilding Quiz.

Via de live videoverbinding gaat de presentator van start met een aantal situaties, waarin we op zoek gaan naar de reacties van deelnemers. Weet jij hoe je collega zou reageren in een bepaalde situatie? Weet jij wie de meeste schoenen heeft, de meeste bekeuringen heeft gereden of wie zou er eigenlijk tot collega van het jaar benoemd moeten worden en waarom?!

Videocall: De presentator ziet de deelnemers natuurlijk en kan direct verduidelijking op een antwoord vragen. De videocall maakt de Quiz veel persoonlijker dan bijvoorbeeld een livestream en er zal zeker veel gelachen gaan worden.. Wij vragen jullie om ons uit te nodigen in de VideoCall(software) die jullie gebruiken. Dit i.v.m. de AVG.

Er zijn verschillende rondes met allerlei soorten vragen. Je speelt de Quiz individueel, dit omdat overleggen tijdens een videocall lastig is. De Quiz wordt altijd goed voorbereid, zodat de vragen echt gaan over jullie. Een unieke manier van online Teambuilding met een lach. Kies voor de Quiz van 1 of 1,5 uur en doe wat leuks in deze bijzondere tijden!

Online? Hoe werkt dat nu precies?

Onze Online Quiz Ranking the Stars is zeer geschikt om online te spelen. Je ontvangt een unieke spelcode waar je mee kan inloggen op onze site, zodat je daar antwoord kunt geven op de vragen die gesteld worden.

Verder speelt de Quiz zich helemaal af in jullie videocall. We proberen altijd iedereen even gesproken te hebben.
De vragen die we stellen, maken we speciaal voor jullie groep a.d.h.v. door de deelnemers ingevulde vragenlijsten. Dit zijn formulieren met allerlei verschillende soorten vragen. Deze vragen zijn soms netjes en soms wat minder netjes ;), maar geen zorgen! Je krijgt als organisator altijd eerst de vragenlijst in te zien en je kunt dan aangeven welke vragen niet geschikt zijn voor jullie groep of eventueel zelfs eigen vragen nog toevoegen.

Tarieven

Quiz van 1 uur via VideoCall:
Groepen tot 40 personen: € 475,00*
Groepen tot 60 personen: € 575,00*
Groepen groter dan 60 personen adviseren we via een LiveStream te spelen, maar kan in overleg via een VideoCall.

Langer dan een uur Quizzen? Dat kan! Geef dit aan in je offerte-aanvraag.

Groepen groter dan 60 personen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Offerte LiveStream Ranking the Stars

‘Ranking the Stars’ op maat gemaakt

‘Ranking the Stars’ kan geheel naar jullie wensen ingericht worden.

Laat een collega via een video die ene vraag stellen of doop ‘Ranking the Stars’ om naar ‘Ranking the naam afdeling/naam bedrijf‘.

Wij hebben vragen die vallen in categorieën als ‘Leuk om te weten’, ‘Lief en Onschuldig’ tot ‘Pittig’ en ‘Pikant’. Wij hebben geen specifieke vragen over bijvoorbeeld jullie branche of wat er gebeurt bij jullie op de werkvloer.

Wil je vragen spelen in dit spel die bijvoorbeeld te maken hebben met jullie bedrijf, branche en/of werksituaties? Geef ze aan ons door en onze presentator zal deze vragen spelen tijdens het spel. Wij kunnen een PDF sturen met een aantal voorbeeldvragen ter inspiratie.

Vragen?! Klik hier om ons te WhatsAppen!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9 +

Jaren ervaring

1560 +

Georganiseerde uitjes

67 +

Locaties in Nederland

326 +

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Je mag ons altijd bellen, mailen of via WhatsApp een bericht sturen.
Uiteraard kan je ook meteen gratis een offerte aanvragen.