Online PubQuiz - Uitjes en Evenementen

Online PubQuiz

De leukste Quiz voor ieder niveau!

De ideale Quiz om met je eigen besloten groep te online te spelen. Volledig op maat voor jullie groep
samengesteld met (thema)vragen, vragen over muziek en natuurlijk de fotoronde. Geschikt voor jong en
oud en voor zowel kleine als grote groepen.

Online PubQuiz

Quizzen vanuit huis!

De PubQuiz is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met het café, maar de PubQuiz is ook als LiveStream of via een videocall te boeken. Het is diezelfde populaire PubQuiz, maar dan online! Een dag thuiswerken en deze afsluiten door met elkaar te Quizzen is natuurlijk superleuk om te doen!

Te spelen in teams of als individu. Antwoord geven gaat heel makkelijk, omdat we ons eigen systeem hebben ontwikkeld, dus geen gedoe met je antwoorden insturen. Tijdens de Quiz kijken we wat het niveau is van de groep, wat voor soort vragen er aanslaan en op basis daarvan, kiest de presentator de volgende ronde. Vragen over het bedrijf, de familie of vriendengroep kunnen uiteraard ook worden toegevoegd! De PubQuiz is een veelzijdig, gezellig uitje, waarbij iedereen fanatiek mee kan doen en deze quiz past echt bij iedereen. Ook in het Engels te boeken!

Wil je een -gratis- offerte ontvangen?
Offerte Online PubQuiz

De PubQuiz spelen op locatie?
PubQuiz op locatie

Image

Informatie en prijzen Online PubQuiz

Onze PubQuiz via een livestream of videocall is te spelen door grote en kleine groepen. Hoe de PubQuiz er
als online uitje precies uitziet en wat de kosten zijn, lees je hieronder.

‘PubQuiz’ als Online uitje

Via een live videoverbinding gaat de presentator van start met een rondje algemene vragen. Hoe brengen jullie het er in de eerste ronde van af? Afhankelijk van het aantal gehaalde punten in deze ronde, zal de presentator op zoek gaan naar thema’s die passen bij jullie groep.

Elke ronde bestaat uit 5 vragen. Er zijn vragen met vragen over muziek, foto’s, vragen over diverse thema’s en algemene vragen. Daarnaast kunnen er ook persoonlijke vragen worden gespeeld. Vragen over jullie bedrijf of wat denk je van een fotoronde met jeugdfoto’s van je collega’s?

Heb je een vraag goed beantwoord? Je ziet direct in je scherm je score veranderen. Tijdens de Online Livestream PubQuiz loopt er een chat mee, waar de presentator natuurlijk op in zal spelen. Na 1 of 1,5 uur is bekend wie of welk team het beste heeft gepresteerd tijdens de Online PubQuiz.

Natuurlijk kunnen we de Quiz ook via een videocall presenteren. Jullie kunnen ons dan uitnodigen in jullie call en via je telefoon zou je dan kunnen inloggen op ons antwoordsysteem bijvoorbeeld.

Online? Hoe werkt dat nu precies?

De Online PubQuiz is uitermate geschikt om te spelen via een LiveStream of videocall. Je ontvangt een unieke spelcode waar je mee kan inloggen op onze site. Op de afgesproken datum en tijd starten wij speciaal voor jullie, vanuit onze studio, de uitzending. Jullie zien de presentator en na een korte uitleg hoe de Online PubQuiz precies werkt, wordt het spel gestart. Tijdens de Livestream is er een chat mogelijkheid waar de teams elkaars reacties kunnen zien en waar de presentator natuurlijk op inspeelt en de nodige grappen zal maken. Daarnaast kunnen we ook iemand via videobellen live in de uitzending halen.

We stellen open vragen en ABCD-vragen, die beantwoord je direct tijdens de Livestream. Heb je een vraag goed beantwoord? Dan zie je gelijk je score veranderen.
Je kunt er voor kiezen om onze Livestream PubQuiz te spelen als individu of als team. Om het extra leuk te maken adviseren we je om als team met elkaar contact te hebben via bijvoorbeeld Skype, Zoom of Microsoft Teams. Zo kun je met elkaar overleggen over de antwoorden die je als team gaat geven.

Om de Online Quiz nog persoonlijker te maken, kunnen wij het bedrijfslogo in beeld brengen, kunnen er eigen vragen toegevoegd worden (bijvoorbeeld over een bepaald thema, het bedrijf of de familie) en kunnen we mensen live in de uitzending halen om te kijken hoe zij de PubQuiz spelen en een leuk gesprek mee te voeren of zelfs diegene de volgende vraag laten stellen!

Kies je voor de Quiz via jullie Videocall, dan kunnen we elkaar natuurlijk allemaal zien. Dat wordt soms iets rommeliger, maar ook wel heel gezellig. Je kunt dan je eigen telefoon gebruiken om in te loggen op ons antwoordsysteem.

Tarieven

Online Quiz van 1 uur:
Groepen tot 40 personen: € 395,00*
Groepen tot 60 personen: € 495,00*
Groepen tot 75 personen: € 595,00*

Langer dan een uur Quizzen? Voor een kleine meerprijs kan dat! Geef dit aan in je offerte-aanvraag.

Groepen groter dan 75 personen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Offerte Online PubQuiz 

‘Online PubQuiz’ op maat gemaakt

Met PubQuizrondes en vragen kan je natuurlijk alle kanten op, wat het een ideale online activiteit maakt om op maat te maken. Laat collega’s via een video een vraag stellen, voeg vragen toe over het bedrijf, over de familie, of gebruik jeugdfoto’s van collega’s en raad wie het is. Het is allemaal mogelijk!

Superleuk om in teams of individueel tegen elkaar te strijden en om zo met elkaar tot de goede antwoorden te komen!

Informeer naar de mogelijkheden hoe wij de PubQuiz voor jullie op maat kunnen leveren. Heb je eigen wensen en ideeën? Laat het ons weten en wij gaan ermee aan de slag.

Vragen?! Klik hier om ons te WhatsAppen!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9 +

Jaren ervaring

1560 +

Georganiseerde uitjes

67 +

Locaties in Nederland

326 +

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Je mag ons altijd bellen, mailen of via WhatsApp een bericht sturen.
Uiteraard kan je ook meteen gratis een offerte aanvragen.