LiveStream Jongens vs Meisjes - Uitjes en Evenementen

LiveStream Jongens vs Meisjes

De strijd der seksen, een hilarisch Online uitje met teambuilding!

Wie zijn er slimmer, hebben er meer geluk of zijn gewoon beter? Met de Online Livestream ‘De Jongens
tegen De Meisjes’ kom je er in 1 of 2 uur vol met humor, anekdotes en leuke weetjes achter!

LiveStream Jongens vs Meisjes

Coronaproof vanuit huis!

Het spel ‘Jongens tegen de Meisjes’ is al jaren een succesvol (bedrijfs)uitje. Vanwege de Coronacrisis hebben wij dit format omgebouwd tot fantastisch ‘Coronaproof’ Online uitje. Leuk om via de Livestream te spelen met collega’s, vrienden en zelfs je ‘saaie’ familie wordt van dit spel nog gezellig! Met een enthousiaste QuizMaster, die met de nodige humor de verschillen tussen mannen en vrouwen aansnijdt. In 1 of 2 uur tijd ontdek je via verschillende soorten vragen de overeenkomsten en verschillen tussen de Jongens en de Meisjes. Vorm digitaal of op 1,5 meter teams (of speel individueel) en werk aan teambuilding online. Jongens tegen de Meisjes is in ieder geval écht een leuk format, zelfs voor onze ervaren presentatoren (die dit spel natuurlijk wel vaker spelen) is dit altijd een spel waar ze zelf ook van kunnen genieten.

Lees hieronder hoe een Livestream Online Jongens tegen de Meisjes in de praktijk werkt.

Wil je een -gratis- offerte ontvangen?
Offerte Livestream Jongens vs Meisjes

Wil je Jongens tegen vs Meisjes op locatie spelen?
Jongens vs Meisjes op locatie

Image

Informatie en prijzen ‘Jongens tegen de Meisjes’

Jongens tegen de Meisjes is Online te spelen, door grote en door kleine groepen. Hoe Jongens tegen de
Meisjes er via een Livestream precies uitziet en wat de kosten zijn, lees je hieronder.

‘Jongens tegen de Meisjes’ als Online uitje

Via een Live videoverbinding gaat de presentator het spel van start met typische mannen- en vrouwenvragen. De verschillen tussen mannen en vrouwen zijn er altijd al geweest. Tijdens deze Quiz komen de verschillen op een leuke manier naar voren. Wie krijgen er meer bekeuringen? Wie zijn er betere beleggers? Hoeveel % van de vrouwen heeft kleding in de kast hangen die te klein is? Welk tijdschrift lezen mannen het meest? Welk voorwerp komt het meest voor in de handtas van de vrouw?

Kortom, verschillende rondes met diverse vragen. Speel als digitaal team of individu! Met een presentator die de vragen op een leuke manier brengt en via de chat ook zal reageren op jullie reacties en in kan spelen op jullie wensen. Na 1, 1,5 of 2 uur is de strijd beslecht en wordt duidelijk wie de winnaar is. De Jongens? Of toch De Meisjes?

Online? Hoe werkt dat nu precies?

Onze Online Quiz Jongens vs Meisjes is zeer geschikt om te spelen via de LiveStream. Je ontvangt een unieke spelcode waar je mee kan inloggen op onze site. Op de afgesproken datum en tijd starten wij speciaal voor jullie, vanuit onze studio, de ‘uitzending’. Jullie zien de presentator en na een korte uitleg hoe de Online Jongens vs Meisjes precies werkt, wordt het spel gestart. Tijdens de Livestream is er een chat mogelijkheid, waar de presentator op in kan spelen. Daarnaast kunnen we ook deelnemers via videobellen live in de uitzending halen.

Wij stellen open vragen en ABCD-vragen en deze beantwoord je live tijdens de LiveStream. En heb je een vraag goed beantwoord? Dan zie je gelijk je puntenaantal veranderen!  Je kunt er voor kiezen om onze Livestream Jongens vs Meisjes te spelen als individu of als team. Om het extra leuk te maken adviseren we je om als team met elkaar contact te hebben via bijvoorbeeld Skype, Zoom of Microsoft Teams. Zo kun je met elkaar overleggen over de antwoorden die je als team gaat geven.

Om de online Quiz nog persoonlijker te maken, kunnen wij het bedrijfslogo in beeld brengen, kun je eigen vragen toevoegen (bijvoorbeeld “welke collega staat op deze jeugdfoto”) en kunnen we mensen live in de uitzending halen.

Tarieven

Quiz van 1 uur via LiveStream:
Groepen tot 40 personen: € 395,00*
Groepen tot 60 personen: € 495,00*
Groepen tot 75 personen: € 595,00*

Langer dan een uur Quizzen? Voor een kleine meerprijs kan dat! Geef dit aan in je offerte-aanvraag.

Groepen groter dan 75 personen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Offerte LiveStream Jongens tegen de Meisjes

‘Jongens tegen de Meisjes’ op maat gemaakt

“Jongens tegen de Meisjes” is de ultieme strijd der seksen en een ideaal spel om op maat gemaakt te worden! Afdelingen die tegen elkaar strijden? Dit is het spel waarin overleg, samenwerken en inschatten centraal staan en met óf en tegen elkaar te spelen.

Laat collega’s een vraag stellen via een video. Rondes kunnen aangepast worden naar de omgeving waar jouw afdeling/bedrijf in actief is. Bijvoorbeeld met vragen als ‘Welke afdeling scoort beter op klantvriendelijkheid en werken daar dan meer mannen of vrouwen?’ of  ‘Welke afdeling heeft het minste verzuim?’ (een grap over de mannengriep is onvermijdelijk).

Op een speelse manier elkaar beter leren kennen en een mooie herinnering creëren met elkaar!

Informeer naar de mogelijkheden hoe wij dit spel voor jullie op maat kunnen leveren En heb je eigen wensen en ideeën? Laat het ons weten, dan gaan we samen brainstormen en maken we er een top online uitje van!

Vragen?! Klik hier om ons te WhatsAppen!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9 +

Jaren ervaring

1560 +

Georganiseerde uitjes

67 +

Locaties in Nederland

326 +

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Je mag ons altijd bellen, mailen of via WhatsApp een bericht sturen.
Uiteraard kan je ook meteen gratis een offerte aanvragen.