LiveStream Online Ik Hou van Holland - Uitjes en Evenementen

LiveStream Online Ik Hou van Holland

Hollandse gezelligheid, ook als je niet van Holland houdt!

Wie kent het programma niet van televisie?! Deze quiz zorgt voor een gezellig online event, vol leuke
vragen, vragen over muziek, BN’ers raden en nog veel meer. Zeer geschikt om te spelen via onze
Livestream!

LiveStream Online Ik Hou van Holland

Coronaproof vanuit huis!

Hou van Holland is al jaren een van de gezelligste uitjes! Vanwege de Coronacrisis hebben wij dit format ook geschikt gemaakt voor een superleuk Online uitje! Via de Livestream met je collega’s, vrienden of familie en onze enthousiaste presentator 1 of 2 uur je kennis testen over ons mooie landje!

De ‘Hou van Holland’-Quiz is gebaseerd op de oer-Hollandse quiz die iedereen kent van televisie. Verschillende Hollandse vragen, BN’ers raden, vragen over Muziek van Nederlandse bodem, topografie en allerlei andere rondes passeren de revue. Ook voor iedereen die niet van Holland houdt, staat dit spel garant voor een gezellig online uitje, waarin veel kan worden gelachen.

Lees hieronder hoe een Livestream Online Hou van Holland in de praktijk werkt.

Vragen? Klik hier en WhatsApp ons!

Image

Informatie en prijzen ‘Hou van Holland’

Hou van Holland is online te spelen, door grote en kleine groepen. Hoe ‘Hou van Holland’ als online uitje er
precies uitziet en wat de kosten zijn, lees je hieronder.

‘Hou van Holland’ als Online uitje

Via een Live videoverbinding gaat de presentator van start met een rondje Hollandse vragen. Hoeveel weten de deelnemers over topografie, roddels, muziek en bijvoorbeeld koeien? Vragen over allerlei onderwerpen passeren de revue.

De meeste rondes kun je herkennen van het bekende tv-programma, maar dan in een aangepaste vorm zodat het online leuk is om te spelen. Onze presentator zal  tijdens de Livestream inspelen op welke rondes passen bij jullie als groep.

Je kunt de online Quiz Hou van Holland spelen als team of als individu! Met een presentator die het spel op een leuke manier leidt en via de chat ook zal reageren op jullie reacties en in kan spelen op jullie wensen. Na 1 of 2 uur weet je dan welk team of welke deelnemer de meeste kennis van Holland heeft!

Online? Hoe werkt dat nu precies?

Onze Online Livestream Hou van Holland Quiz is zeer geschikt om te spelen via de LiveStream. Je ontvangt een unieke spelcode waar je mee kan inloggen op onze site. Op de afgesproken datum en tijd starten wij speciaal voor jullie vanuit onze studio de ‘uitzending’. Jullie zien de presentator en na een korte uitleg hoe de Online Hou van Holland precies werkt, wordt het spel gestart. Tijdens de Livestream is er een chat mogelijkheid, waar de presentator op in kan spelen. Daarnaast kunnen we ook deelnemers via videobellen live in de uitzending halen.

Wij stellen open vragen en ABCD-vragen en deze beantwoord je direct tijdens de LiveStream. Heb je een vraag goed beantwoord? Dan zie je gelijk je score veranderen! Je kunt er voor kiezen om onze Livestream Hou van Holland te spelen als individu of als team. Om het extra leuk te maken adviseren we je om als team met elkaar contact te hebben via bijvoorbeeld Skype, Zoom of Microsoft Teams. Zo kun je met elkaar overleggen over de antwoorden die je als team gaat geven.

Om de online Quiz nog persoonlijker te maken, kunnen wij het bedrijfslogo in beeld brengen, kun je eigen vragen toevoegen (bijvoorbeeld “welke collega staat op deze jeugdfoto”, of vragen over jullie bedrijf of familie) en kunnen we mensen live in de uitzending halen.

Tarieven

Quiz van 1 uur via LiveStream:
Groepen tot 40 personen: € 395,00*
Groepen tot 60 personen: € 495,00*
Groepen tot 75 personen: € 595,00*

Langer dan een uur Quizzen? Voor een kleine meerprijs kan dat! Geef dit aan in je offerte-aanvraag.

Groepen groter dan 75 personen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Offerte LiveStream Ik Hou van Holland

‘Hou van Holland’ op maat gemaakt

‘Hou van Holland’ is het leukste spel waarin je kennis over ons land wordt getest. Een spel dat bijzonder geschikt is om op maat te maken. Laat collega’s via een video een vraag stellen of doop ‘Hou van Holland’ om tot Hou van mijn bedrijf. Vragen over het bedrijf, over de familie, de muzieksmaak van de collega’s centraal stellen in de ronde over muziek of foto’s van vroeger. Het is allemaal mogelijk!

Leuk om collega’s, vrienden of familie in teams tegen elkaar te laten strijden om zo met elkaar tot de goede antwoorden te komen!

Informeer naar de mogelijkheden hoe wij dit spel voor jullie op maat kunnen leveren. Heb je eigen wensen en ideeën? Laat het ons weten en wij gaan ermee aan de slag.

Vragen?! Klik hier om ons te WhatsAppen!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9 +

Jaren ervaring

1560 +

Georganiseerde uitjes

67 +

Locaties in Nederland

326 +

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Je mag ons altijd bellen, mailen of via WhatsApp een bericht sturen.
Uiteraard kan je ook meteen gratis een offerte aanvragen.