LiveStream Online Bingo - Uitjes en Evenementen

LiveStream Online Bingo

Wat zullen we eens doen bij een valse Bingo?!

Tja, dat is natuurlijk altijd de vraag en waar iedereen stiekem op hoopt: een valse Bingo! Ook wanneer je
nog vanuit huis werkt, kunnen we via videobellen de Valse Bingo live in de uitzending brengen.

LiveStream Online Bingo

Coronaproof vanuit huis!

Als er iets een wat stoffig imago heeft, dan is het wel het spelletje Bingo, maar geen zorgen! Wij hebben de Bingo eens helemaal afgestoft en er een Online uitje van gemaakt dat jullie niet snel meer zullen vergeten. Natuurlijk spelen we het spel met de bekende nummertjes tot iemand 1 rijtje, 2 rijtjes en uiteindelijk een volle kaart heeft. Naarmate de getallen sneller gaan, wordt het stiller en wil iedereen stiekem toch gaan winnen.

Hoe leuk is het als we ook een PubQuiz-Bingo spelen?! Streep de antwoorden af op de digitale kaart i.p.v. de nummers. Het is dan vooral erg leuk om deze Quiz in teams te spelen, want hoe meer kennis over verschillende onderwerpen, hoe kleiner de kans op een valse Bingo! En als er dan toch die valse Bingo is, dan bedenken we natuurlijk een passende ‘straf’.

Wil je een -gratis- offerte ontvangen?
Offerte Bingo via LiveStream

Gezellig Bingo spelen op locatie?
Bingo op locatie

Image

Informatie en prijzen Livestream Bingo

Bingo is online te spelen, door grote en kleine groepen. Hoe ‘Bingo’ als online uitje er precies uitziet en wat
de kosten zijn, lees je hieronder.

‘Bingo’ als Online uitje

Via een Live videoverbinding gaat de presentator van start met een korte uitleg over de Bingo, hoe het werkt met de digitale kaarten en wat de consequenties zijn van een valse Bingo. Daarna gaan we natuurlijk van start met een ronde ouderwetse Bingo met de getallen 1 t/m 75. Wat voor soort Bingo we daarna gaan doen, dat doen we natuurlijk even in overleg met jullie.

We kunnen van een gewone Bingo namelijk een Thema-Bingo maken met PubQuizvragen, met Themavragen, met Fotovragen, met vragen over Muziek. Kortom: We hebben er écht een leuk Online uitje van weten te maken dat je zowel in teams als individueel vanuit huis kunt spelen.

Onze presentator zal tijdens de Livestream inspelen op de reacties die komen op de chat en we hopen het dus persoonlijk te kunnen maken met een aantal video’s ingesproken door jou, je collega’s, het management etc. Dit kunnen leuke boodschappen voor collega’s zijn, ingesproken vragen of foto’s van vroeger. Allerlei mogelijkheden om er eens een nieuwerwets, hip, gezellig Online Bingo-uitje van te maken!

De Bingo is te boeken als Livestream Online Uitje van 1 of 2 uur.

Online? Hoe werkt dat nu precies?

Onze Online Bingo is helemaal vernieuwd en superleuk om via de LiveStream te spelen. Je ontvangt een unieke spelcode waarmee alle collega’s kunnen inloggen op onze site. Op de afgesproken datum en tijd starten wij speciaal voor jullie vanuit onze studio de ‘uitzending’. Jullie zien de presentator en na een korte uitleg hoe de Online Bingo precies werkt, wordt het spel gestart. Tijdens de Livestream is er een chat mogelijkheid, waar de presentator op in kan spelen. Daarnaast kunnen we ook deelnemers via videobellen live in de uitzending halen.

Digitaal ziet iedereen een Bingokaart en deze kan onder de LiveStream ook worden afgestempeld. Je kunt er voor kiezen om de Livestream Bingo te spelen als individu of als team. Als je kiest voor het toevoegen van een PubQuiz-Bingo, dan is het extra leuk om in teams te spelen en met elkaar contact te hebben via bijvoorbeeld Skype, Zoom of Microsoft Teams. Zo kun je met elkaar overleggen over de antwoorden die je als team gaat afstempelen.

Om de Online Bingo nog persoonlijker te maken, kunnen wij het bedrijfslogo in beeld brengen, kun je eigen vragen toevoegen (bijvoorbeeld “welke collega staat op deze jeugdfoto”, of vragen over jullie bedrijf of familie) en kunnen we mensen live in de uitzending halen (ook gewoon omdat het leuk is en niet alleen tijdens Valse Bingo’s).

Tarieven

Bingo van 1 uur via LiveStream:
Groepen tot 40 personen: € 395,00*
Groepen tot 60 personen: € 495,00*
Groepen tot 75 personen: € 595,00*

Langer dan een uur spelen? Voor een kleine meerprijs kan dat! Geef dit aan in je offerte-aanvraag.

Groepen groter dan 75 personen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW en excl. prijsjes voor de winnaars

Offerte Livestream Bingo

‘Online Bingo’ op maat gemaakt

Bingo heeft natuurlijk een wat ouderwets imago. Daarom des te leuker om dit spel eens flink op te pimpen! Maak van een gewone Bingo eens een PubQuiz-bingo, waarbij je antwoorden moet afstrepen i.p.v. getalletjes. Misschien kunnen er zelfs wel persoonlijke vragen over het bedrijf of de collega’s worden toegevoegd. Bedenk een gekke opdracht voor de valse Bingo’s en wij zorgen ervoor dat die persoon live in de uitzending gaat komen om de opdracht uit te voeren!

Speel het spel individueel of juist in teams tegen elkaar, in alle gevallen zul je merken dat mensen toch echt vanzelf heel fanatiek gaan worden.

Heb je eigen wensen en ideeën? Laat het ons weten via de telefoon, mail of WhatsApp en dan gaan we samen brainstormen om voor jullie een Livestream Online Bingo op maat te maken!

Vragen?! Klik hier om ons te WhatsAppen!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9 +

Jaren ervaring

1560 +

Georganiseerde uitjes

67 +

Locaties in Nederland

326 +

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Je mag ons altijd bellen, mailen of via WhatsApp een bericht sturen.
Uiteraard kan je ook meteen gratis een offerte aanvragen.