Jongens Tegen De Meisjes - Uitjes en Evenementen

Jongens tegen de Meisjes

De strijd der seksen, een hilarisch uitje met teambuilding!

Wie gaat er met de winst vandoor? Wie zijn er slimmer, hebben er meer geluk of zijn gewoon beter? Met
‘De Jongens tegen De Meisjes’ kom je er in 2 uur vol met humor, anekdotes en leuke weetjes achter!

Jongens tegen de Meisjes

Wie zijn er beter?!

Je kent het spel ‘Jongens tegen de Meisjes’ vast wel als televisieprogramma. Magna Entertainment heeft dit format omgebouwd tot fantastisch leuk uitje om te spelen met collega’s, vrienden en zelfs je saaie familie wordt van dit spel nog gezellig!

Er komt een enthousiaste QuizMaster die met de nodige humor de verschillen tussen mannen en vrouwen aansnijdt. In zo’n 2 uur tijd leer je met het spel Jongens tegen de Meisjes elkaar op een andere manier kennen, gaan we met elkaar lachen om de verschillen tussen de teams en leer je elkaar misschien zelfs nog iets beter begrijpen. Jongens tegen de Meisjes is in ieder geval écht een leuk uitje, zelfs voor onze ervaren presentatoren (die dit spel natuurlijk wel vaker spelen) blijft dit altijd een avond waar ze zelf ook van kunnen genieten.

Voor uitgebreidere informatie over Jongens tegen de Meisjes op locatie, scroll verder naar beneden.

Wil je een -gratis- offerte ontvangen?
Offerte Jongens tegen de Meisjes op Locatie

Wil je niet fysiek als groep bij elkaar komen?
Jongens tegen de Meisjes via LiveStream

Image

Informatie en prijzen ‘Jongens tegen de Meisjes’

Jongens tegen de Meisjes is te spelen door heel het land (zelfs bij jullie op locatie), door grote en door
kleine groepen. Hoe Jongens tegen de Meisjes als uitje er precies uitziet en wat de kosten zijn, lees je
hieronder.

‘Jongens tegen de Meisjes’ als uitje

De verschillen tussen mannen en vrouwen zijn er altijd al geweest, zullen er altijd blijven en op basis van die verschillen is dit hilarische spel gebaseerd. Aan de hand van verschillende rondes, gaan we die verschillen nog eens even goed aanstippen. Wie zijn er bijvoorbeeld beter in beleggen? Weet jij welke van de collega’s/vrienden de grootste schoenencollectie heeft? Of weet jij eigenlijk waarom vrouwen beter zijn in liegen en leugens bij mannen ontdekken?! Allemaal onderwerpen die aan bod komen tijdens deze superleuke Quiz!

In de finale gaat het beste mannenteam strijden tegen het beste vrouwenteam en komt er een duidelijke winnaar uit! We hopen natuurlijk dat deze overwinning nog vaak wordt benadrukt, ook als het uitje al weken geleden is.

Je speelt deze Quiz in teams van 5 tot 10 personen tegen elkaar. De duur van de ‘Jongens tegen de Meisjes’-Quiz is ongeveer 2 uur. Als jullie besluiten om het spel te combineren met een lunch of diner, dan kunnen de gangen tussen de spelrondes door geserveerd worden, waardoor we uiteindelijk zo’n 3 uur aan het eten en Quizzen zijn.

Te boeken door heel Nederland en België

Vrijwel al onze spellen, Quizzen en uitjes zijn in ieder dorp of stad in Nederland en België te spelen. Het enige wat we nodig hebben om van jullie PubQuiz-uitje een succes te maken is een aparte ruimte waar we de Quiz kunnen spelen zonder dat we worden lastiggevallen door andere mensen.

In iedere stad of dorp is wel een restaurant, café of zalencentrum waar een aparte ruimte aanwezig is om de PubQuiz als besloten groep te spelen. Misschien willen jullie helemaal niet op een externe locatie de Quiz spelen, dan komen we zelfs bij jullie op kantoor, thuis of bij lekker weer in de tuin?!

Hebben jullie speciale wensen voor een locatie? Zet het in de opmerkingen bij het aanvragen van de offerte, dan gaan wij op zoek naar een locatie die écht bij jullie groep past!

Tarieven

Groepen 10 t/m 19 personen, € 450,-*
Groepen 20 t/m 30 personen, € 22,50 p.p.*
Groepen 31 t/m 40 personen, € 21,50 p.p.*
Groepen 41 t/m 45 personen, € 19,50 p.p.*
Grotere groepen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!
Natuurlijk een professionele presentator, de Jongens tegen de Meisjes-Quiz en alle attributen die we nodig hebben om van het spel een succes te maken. Bij ons zijn er GEEN bijkomende kosten zoals boekingskosten, reserveringskosten, etc.

Wat te doen als er Corona-maatregelen gelden?
In principe gaan onze uitjes gewoon door als het MAG vanuit de overheid. Worden maatregelen strenger en mag het toch niet? Dan stellen we het uitje kosteloos uit naar een datum waarop het wel mag of we kunnen er -indien gewenst- een Online Quiz van maken.

Offerte Jongens tegen de Meisjes

‘Jongens tegen de Meisjes’ op maat gemaakt

“Jongens tegen de Meisjes” is de ultieme strijd der seksen en een ideaal spel om op maat geleverd te worden!

Afdelingen die tegen elkaar strijden? Dit is het spel waarin overleg, samenwerken en inschatten centraal staan. Het ideale spel om verschillende afdelingen te husselen en met, of en tegen elkaar te spelen.

Spellen kunnen aangepast worden naar de omgeving waar deze afdelingen opereren of functioneren. Bijvoorbeeld met vragen als ‘Welke afdeling scoort beter op klantvriendelijkheid?’ of ‘Welke afdeling heeft het minste verzuim?’. Of vragen als ‘Op welke afdeling zit de grootste liefhebber van Nederlandstalige muziek?”.

Op een speelse manier elkaar beter leren kennen en een mooie herinnering creëren met elkaar!

Vragen?! Klik hier om ons te WhatsAppen!

Wat onze klanten vinden van Jongens tegen de Meisjes...

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9 +

Jaren ervaring

1560 +

Georganiseerde uitjes

67 +

Locaties in Nederland

326 +

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Je mag ons altijd bellen, mailen of via WhatsApp een bericht sturen.
Uiteraard kan je ook meteen gratis een offerte aanvragen.