Jongens Tegen De Meisjes

Home Uitjes Jongens Tegen De Meisjes

Jongens tegen de Meisjes

De strijd der seksen, een hilarisch uitje met teambuilding!

Wie gaat er met de winst vandoor? Wie zijn er slimmer, hebben er meer geluk of zijn gewoon beter? Met ‘De Jongens tegen De Meisjes’ kom je er in 2 uur vol met humor, anekdotes en leuke weetjes achter!

Nr 4

Jongens tegen de Meisjes

Wie zijn er beter?!


Je kent het spel ‘Jongens tegen de Meisjes’ vast wel van TV. Wij hebben dit format omgebouwd tot fantastisch leuk uitje om te spelen met collega’s, vrienden en zelfs je saaie familie wordt van dit spel nog gezellig!

Er komt een enthousiaste QuizMaster die met de nodige humor de verschillen tussen mannen en vrouwen aansnijdt. In zo’n 2 uur tijd leer je met het spel Jongens tegen de Meisjes elkaar op een andere manier kennen, gaan we met elkaar lachen om de verschillen tussen de teams en leer je elkaar misschien zelfs nog iets beter begrijpen. Jongens tegen de Meisjes is in ieder geval écht een leuk uitje, zelfs voor onze ervaren presentatoren (die dit spel natuurlijk wel vaker spelen) blijft dit altijd een avond waar ze zelf ook van kunnen genieten.

Voor uitgebreidere informatie over Jongens tegen de Meisjes op locatie, scroll verder naar beneden.

Informatie en prijzen ‘Jongens tegen de Meisjes’

Jongens tegen de Meisjes is te spelen door heel het land (zelfs bij jullie op locatie), door grote en door kleine groepen. Hoe Jongens tegen de Meisjes als uitje er precies uitziet en wat de kosten zijn, lees je
hieronder.

Jongens tegen de Meisjes

‘Jongens tegen de Meisjes’ als uitje

De verschillen tussen mannen en vrouwen zijn er altijd al geweest, zullen er altijd blijven en op basis van die verschillen is dit hilarische spel gemaakt. Aan de hand van verschillende rondes gaan we de verschillen nog eens even goed aanstippen en uitvergroten.

Wie zijn er bijvoorbeeld beter in beleggen? Weet jij welke van de collega’s/vrienden de grootste schoenencollectie heeft? Of weet jij eigenlijk waarom vrouwen beter zijn in liegen?! Allemaal onderwerpen die aan bod komen tijdens deze superleuke Quiz! In de finale gaat het beste mannenteam strijden tegen het beste vrouwenteam en komt er een duidelijke winnaar uit!

Je speelt deze Quiz in teams van 7 tot 10 personen tegen elkaar. De duur van de ‘Jongens tegen de Meisjes’-Quiz is ongeveer 2 uur en kan ook gespeeld worden tijdens een lunch of diner.

Uitjes in Nederland

Te boeken door heel Nederland en België

Vrijwel al onze spellen, Quizzen en uitjes zijn in ieder dorp of stad in Nederland en België te spelen. Het enige wat we nodig hebben om van jullie Jongens tegen de Meisjes-uitje een succes te maken is een aparte ruimte waar we de Quiz kunnen spelen zonder dat we worden lastiggevallen door andere mensen.

In iedere stad of dorp is wel een restaurant, café of zalencentrum waar een aparte ruimte aanwezig is om de ‘Jongens tegen Meisjes’-Quiz als besloten groep te spelen. Misschien willen jullie helemaal niet op een externe locatie de Quiz spelen, dan komen we zelfs bij jullie op kantoor, thuis of bij lekker weer in de tuin?!

Hebben jullie speciale wensen voor een locatie? Laat het ons weten!

Tarieven Uitjes

Tarieven

10 t/m 20 personen, € 450,-*
21 t/m 25 personen, € 21,95 p.p.*
26 t/m 30 personen, € 20,95 p.p.*
31 t/m 40 personen, € 19,95 p.p.*
41 t/m 60 personen € 795,-*
Grotere groepen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!
Een professionele presentator, de Jongens tegen de Meisjes-Quiz en alle attributen die we nodig hebben om van het spel een succes te maken. Bij ons zijn er GEEN bijkomende kosten zoals boekingskosten, reserveringskosten, etc.

Bedrijfsuitjes op maat

‘Jongens tegen de Meisjes’ op maat gemaakt

“Jongens tegen de Meisjes” is de ultieme strijd der seksen en een ideaal spel om op maat te maken!
Misschien wil je wel afdelingen tegen elkaar laten strijden? Dit is het spel waarin overleg, samenwerken en inschatten centraal staan. Een unieke gelegenheid om verschillende afdelingen te husselen en met of tegen elkaar te spelen.

Spellen kunnen aangepast worden naar de omgeving waar deze afdelingen opereren of functioneren. Bijvoorbeeld met vragen als ‘Welke afdeling scoort beter op klantvriendelijkheid?’ of ‘Welke afdeling heeft het minste verzuim?’. Of vragen als ‘Op welke afdeling zit de grootste liefhebber van Nederlandstalige muziek?”.

Wat onze klanten vinden van ons "Jongens tegen de Meisjes" uitje...

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Omdat we het werk zelf ook nog steeds enorm leuk vinden. Ondanks dat we al ruim 13 jaar dit werk doen, willen we van ieder uitje nog steeds een feest maken en dat merk je. We werken alleen met professionele presentatoren. Ons Quizvragen-arsenaal is uitgebreid, veelzijdig en up-to-date, waardoor we altijd kunnen inspelen op wat aanslaat bij de groep. Ben je nog niet overtuigd? Bel ons gerust om kennis te maken of lees verder op de pagina 'Over Ons'.

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!


Waar wij voor staan:

 

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

 

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

 

  • Advies op maat!