Home Uitjes Ik hou van 2024

Ik hou van 2024 Teamuitje

Ik Hou van 2024

Nieuws, Sport, Entertainment & Muziek uit 2024!

De Ik hou van 2024-Quiz is gebaseerd op het populaire spel ‘Ik hou van Holland’. Alle bekende rondes van dit tv-programma staan in het teken van 2024, wat dit een supergezellige NieuwjaarsQuiz maakt! Speciaal ontworpen voor de feestdagen en nieuwjaarsbijeenkomsten, vol met muziek, nieuws, roddels en andere belangrijke gebeurtenissen van het afgelopen jaar.

Onze presentatoren zijn natuurlijk sowieso leuker dan de meeste schoonfamilies, dus dit is het leukste uitje om samen met je collega’s het jaar feestelijk af te sluiten of het nieuwe jaar mee te starten.

De presentator speelt met jullie de bekende rondes van het tv-programma, zoals Bekende Mensen raden, Topografie, spelling, het verjaardagsspel en draaien aan het rad tijdens de finale. Alle rondes hebben te maken met het jaar 2024, een echte nieuwjaarsquiz dus, maar dan net even anders en niet alleen maar Hollands!

Ik hou van 2024 staat garant voor een hoop gezelligheid, muziek uit 2024 en een unieke gelegenheid om je glitter-outfit of foute Kersttrui weer eens tevoorschijn te toveren.

+/- 2 uur 15-500 v.a. € 13,25 p.p.

Download de brochure met al onze uitjes!

Vind je het prettig om al onze uitjes, de (basis)tarieven en hoe we werken even samengevat in 1 document te hebben?
Als je je (voor)naam en mailadres achterlaat, krijg je de brochure via de mail automatisch toegestuurd!

Brochure download
Ik Hou van 2024 Bedrijfsuitje

Ik Hou van 2024 - Rondes

De meeste rondes zal je herkennen van het bekende tv-programma, maar dan speciaal door ons gemaakt, zodat het op locatie en in meerdere teams leuk is om te spelen. Uiteraard zijn het niet alleen Hollandse vragen, maar komen allerlei onderwerpen uit 2024 aan bod tijdens deze speciale Ik Hou van 2024-Quiz.

We starten meestal met een ronde algemene vragen over allerlei nieuws, roddels en entertainment. Daarna gaan we 'los'! Geen Ja/Nee/Uuh, Bekende mensen uit het nieuws raden, de bom, Muzikale hits uit 2024, Spelling, fotorondes, aardrijkskunde, winnaars-ronde, schattingsvragen en in welke maand gebeurde .......?

De vragen en onderwerpen zijn heel divers, dus bedenk van te voren alvast met wie je een team wilt vormen. Wie weet er veel van het nieuws, wie volgt er veel sport of kan altijd alle nieuwe hits meezingen?!

Ben jij met jouw team de slimste van de avond of ga je er uiteindelijk met de winst vandoor omdat je veel geluk hebt bij het draaien aan het rad?!

'Ik Hou van 2024' op maat gemaakt

We kunnen -een deel van- de vragen aanpassen aan jullie groep, bedrijf of branche. We denken graag met jullie mee om te bepalen wat voor soort vragen past bij jullie wensen. Bel, mail of app ons gerust!

Hoe het werkt

De Ik Hou van 2024-Quiz duurt ongeveer 2 uur. Halverwege houden we een korte pauze en drankjes/hapjes kunnen natuurlijk altijd tussendoor.
Je speelt de Quiz in teams van ongeveer 10 personen tegen elkaar, zodat iedereen actief mee kan doen. Wij zorgen voor een klein prijsje voor het winnende team.

Tarieven

Aantal personenPrijs
10 t/m 20€ 450,-*
21 t/m 25€ 21,95 p.p.*
26 t/m 30€ 20,95 p.p.*
31 t/m 40€ 19,95 p.p.*
41 t/m 60€ 795,-*
60 t/m ...Op maat

* Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!

  • Een professionele presentator
  • De benodigde spelmaterialen
  • Mogelijkheid om eigen vragen toe te voegen
  • Kleine prijs voor het winnende team

Ik Hou van 2024 op Locatie

Ik Hou van 2024 kunnen we in principe overal organiseren. Het enige wat we nodig hebben is een aparte ruimte om met jullie als privé-groep het Hou van 2024-spel te spelen. Meestal is dit een horeca-locatie, maar het kan ook bij een sportvereniging, zalencentrum of als jullie een leuke ruimte hebben, kan het zelfs bij jullie op een eigen locatie (op kantoor of thuis).

We hebben verder geen speciale wensen/eisen voor de locatie. Omdat we ter plaatse kijken welke rondes aanslaan, maken we geen gebruik van een van tevoren opgezette powerpoint-presentatie en hebben we dus ook geen beamer nodig. We hebben zelf geluid en een microfoon, dus ook dit hoeft niet aanwezig te zijn op de locatie. Met 1 (sta)tafel per team, 1 (sta)tafel voor de presentator en een stopcontact, zijn wij al tevreden. Heb je moeite om een locatie te vinden? Uiteraard kunnen we hier bij helpen.

Wist je trouwens dat we ook andere leuke uitjes hebben die met het afgelopen jaar te maken hebben? Bijvoorbeeld de 2024-QuizBingo, 2024-PubQuiz en speciaal voor de decembermaand: Ik hou van Kerstmis

Ik Hou van 2024 op Locatie

Veelgestelde vragen over 'Ik Hou van 2024'

Staat je antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Magna Entertainment Over Ons

De presentatoren

Al sinds 2009 organiseert Magna Entertainment met veel plezier allerlei uitjes, teambuildingactiviteiten, quizzen, stadsspellen en gps-games.
Kortom: alle leuke onderdelen van een teamuitje.

Door het organiseren en presenteren van al deze uitjes en evenementen hebben we zoveel ervaring opgedaan, dat we echt voor iedere groep, van ieder niveau een topactiviteit kunnen neerzetten. De meeste uitjes worden gepresenteerd door Dion en Ferdinand.

Als we een uitje op locatie presenteren, krijgen we vaak de vraag of dit echt ons werk is of een bijbaan. Het is écht ons werk, maar we hebben gewoon heel leuk werk :). Als je bij ons een uitje boekt, weet je zeker dat het goed zit en er geen (goedkope) student komt opdagen. Alle Quizzen maken we zelf, dus we kunnen deze bijna op 'automatische piloot' presenteren. Hierdoor kunnen we goed inspelen op de groep, reageren op wat er gebeurd en maken we van ieder uitje een moment om niet snel te vergeten.

Recensies

Hieronder staat een greep uit onze recensies.
Ben je benieuwd naar al onze recensies? Na een uitje vragen we aan de klant om een recensie achter te laten via Google.
Klik hier om alle recensies te bekijken.

Wil je ook 'Ik Hou van 2024' gaan spelen?!

Populaire andere uitjes