Ik hou van Kerstmis

Home Uitjes Ik hou van Kerstmis

Ik hou van Kerstmis

Hollandse Gezelligheid met een feestelijk tintje!

Het spel Ik hou van Holland is altijd een succes tijdens een uitje, maar hoe leuk is het om rondom de feestdagen de aangepast versie van dit spel te spelen?!

ik_hou_van_kerstmis_langwerpig

Ik hou van Kerstmis

De Ik hou van Kerst-Quiz is gebaseerd op het populaire spel 'Ik hou van Holland'. Speciaal voor de feestdagen, hebben we dit spel aangepast om alvast goed in de stemming te komen!

Omdat onze presentatoren sowieso leuker zijn dan de meeste schoonfamilies, is dit het ideale uitje om samen met je collega's het jaar feestelijk af te sluiten.

Natuurlijk heeft dit spel een Hollands tintje, maar ook Mariah Carey mag tijdens de muziekronde niet ontbreken. De presentator speelt met jullie de bekende rondes van het tv-programma, zoals Bekende Mensen raden, Topografie, spelling, het verjaardagsspel en draaien aan het rad tijdens de finale. Alle rondes hebben we een feestelijk kerst-tintje gegeven.

Ik hou van Kerstmis staat garant voor een hoop gezelligheid, kerstmuziek en een unieke gelegenheid om je foute Kersttrui weer eens uit de mottenballen te halen.

Voor uitgebreidere informatie, tarieven en mogelijkheden, scroll verder naar beneden.

Informatie en prijzen ‘Ik hou van Kerstmis’

De 'Ik Hou van Kerst'-Quiz is te spelen door heel het land, zelfs bij jullie onder de kerstboom en de ideale aanvulling op jullie foute kersttruienparty, jaarafsluiting of jaarlijks teamuitje.

Ik_Hou_van_Kerstmis

'Ik hou van Kerstmis' als uitje

Dit is het ideale uitje om het jaar eens goed mee af te sluiten. De Quiz is gebaseerd op het format 'Hou van Holland', waardoor de meeste mensen de rondes meteen herkennen. We hebben alle rondes een feestelijk/kerstig tintje gegeven.

Welk team heeft de meeste kerst-kennis? In verschillende rondes komen we hier achter! We starten met een mix van vragen over Kerst, Feestdagen en Nederland. Daarna gaan we 'los'! Bekende Mensen raden, de bom/het verjaardagsspel, muziek, spelling, schattingsvragen en wat zingen ze in dat kerstliedje nou precies?

Je speelt deze KerstQuiz tegen elkaar, in teams van maximaal 10 personen. De 'Ik hou van Kerstmis'-Quiz staat garant voor minimaal 2 uur lang lekker lachen en je kennis over kerst, feest, 2023 en Nederland testen!

Uitjes in Nederland

Overal in Nederland te boeken!

Vrijwel al onze spellen, Quizzen en (teambuilding)uitjes zijn in ieder dorp of stad in Nederland te spelen. Het enige wat we nodig hebben om van het 'Ik hou van Kerstmis'-uitje een succes te maken is een aparte ruimte, waar we de Quiz kunnen spelen zonder dat we last hebben andere mensen.

In iedere stad of dorp is wel een restaurant, café of zalencentrum waar een aparte ruimte aanwezig is om de Ik hou van Kerst-Quiz als besloten groep te spelen. Misschien willen jullie helemaal niet op een externe locatie de Quiz spelen? Dan komen we zelfs bij jullie op kantoor, thuis of elders bij een kerstboom de KerstQuiz presenteren.

Tarieven Uitjes

Tarieven

10 t/m 20 personen, € 450,-*
21 t/m 25 personen, € 21,95 p.p.*
26 t/m 30 personen, € 20,95 p.p.*
31 t/m 40 personen, € 19,95 p.p.*
41 t/m 60 personen € 795,-*
Grotere groepen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!
Natuurlijk een professionele presentator, de ‘Ik hou van Kerst’-Quiz en alle attributen die we nodig hebben om van het spel een succes te maken. Bij ons zijn er GEEN bijkomende kosten zoals boekingskosten, reserveringskosten, etc.

Wat onze klanten vinden van onze Quizzen...

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Omdat we het werk zelf ook nog steeds enorm leuk vinden. Ondanks dat we al ruim 13 jaar dit werk doen, willen we van ieder uitje nog steeds een feest maken en dat merk je. We werken alleen met professionele presentatoren. Ons Quizvragen-arsenaal is uitgebreid, veelzijdig en up-to-date, waardoor we altijd kunnen inspelen op wat aanslaat bij de groep. Ben je nog niet overtuigd? Bel ons gerust om kennis te maken of lees verder op de pagina 'Over Ons'.

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!


Waar wij voor staan:

 

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

 

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

 

  • Advies op maat!