Home Uitjes Ik hou van Holland

Ik hou van Holland Quiz bedrijfsuitje

Ik Hou van Holland

Hollandse gezelligheid gegarandeerd!

De Hou van Holland-Quiz is gebaseerd op de oer-Hollandse Quiz die iedereen kent van televisie. De meeste rondes zal je daarom ook wel herkennen, maar dan speciaal door ons gemaakt, zodat het op locatie en in meerdere teams leuk is om te spelen.

Welk team heeft de meeste kennis over ons land?  We starten meestal met een ronde algemene Hollandse vragen. Daarna gaan we ‘los’! BN'ers raden, de bom, spelling, schattingsvragen en waar ligt Volendam nou precies?

Ben jij met jouw team de slimste van de avond of ga je er uiteindelijk met de winst vandoor omdat je veel geluk hebt bij het draaien aan het rad?!

De Hou van Holland-Quiz staat garant voor veel lachen en misschien zelfs de Polonaise?!

+/- 2 uur 15-500 v.a. € 13,25 p.p.

Download de brochure met al onze uitjes!

Vind je het prettig om al onze uitjes, de (basis)tarieven en hoe we werken even samengevat in 1 document te hebben?
Als je je (voor)naam en mailadres achterlaat, krijg je de brochure via de mail automatisch toegestuurd!

Brochure download
Ik Hou van Holland Uitje

Hou van Holland - Rondes

De Hou van Holland-Quiz bestaat uit veel verschillende soorten rondes. Omdat we alle Quizzen zelf maken (en regelmatig updaten), weten we precies wat er wel of niet werkt. Iedere groep is anders, sommigen hebben helemaal geen zin in spelling, maar willen juist lekker meezingen. Andere groepen zijn bloedfanatiek en willen zoveel mogelijk punten verdienen. Op het moment zelf kijkt de presentator welke rondes passen bij jullie groep. Het kan dus zijn dat we niet alle ronde spelen.

 • Hollandse Vragen
 • BN'ers raden
 • Muziekrondes
 • Spelling
 • Moeilijke woorden
 • Aardrijkskunde
 • Fotorondes
 • Rijtjes raden
 • Waar ben ik?
 • De bom/het Verjaardagsspel
 • Schattingsvragen (met het rad)

'Hou van Holland' op maat gemaakt

We vinden het altijd leuk om met jullie mee te denken, dus als er vragen of onderwerpen zijn die jullie graag in de Quiz terug zien komen, neem vooral even contact op!

Hoe het werkt

De Quiz duurt ongeveer 2 uur. Halverwege houden we een korte pauze en drankjes/hapjes kunnen natuurlijk altijd tussendoor.
Je speelt het spel in teams van ongeveer 10 personen tegen elkaar, zodat iedereen actief mee kan doen. Wij zorgen voor een klein prijsje voor het winnende team.

Tarieven

Aantal personenPrijs
10 t/m 20€ 450,-*
21 t/m 25€ 21,95 p.p.*
26 t/m 30€ 20,95 p.p.*
31 t/m 40€ 19,95 p.p.*
41 t/m 60€ 795,-*
60 t/m ...Op maat

* Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!

 • Een professionele presentator
 • De benodigde spelmaterialen
 • Mogelijkheid om eigen vragen toe te voegen
 • Kleine prijs voor het winnende team

Hou van Holland op Locatie

Ik Hou van Holland kunnen we in principe overal organiseren. Het enige wat we nodig hebben is een aparte ruimte om met jullie als privé-groep het Hou van Holland-spel te spelen. Meestal is dit een horeca-locatie, maar het kan ook bij een sportvereniging, zalencentrum of als jullie een leuke ruimte hebben, kan het zelfs bij jullie op een eigen locatie (op kantoor of thuis).

We hebben verder geen speciale wensen/eisen voor de locatie. Omdat we ter plaatse kijken welke quizrondes aanslaan, maken we geen gebruik van een van tevoren opgezette powerpoint-presentatie en hebben we dus ook geen beamer nodig. We hebben zelf geluid en een microfoon, dus ook dit hoeft niet aanwezig te zijn op de locatie.

Met 1 (sta)tafel per team, 1 (sta)tafel voor de presentator en een stopcontact, zijn wij al tevreden. Heb je moeite om een locatie te vinden? Uiteraard kunnen we hier bij helpen.

Ik hou van Holland op locatie

Veelgestelde vragen

Staat je antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Magna Entertainment Over Ons

De presentatoren

Al sinds 2009 organiseert Magna Entertainment met veel plezier allerlei uitjes, teambuildingactiviteiten, quizzen, stadsspellen en gps-games.
Kortom: alle leuke onderdelen van een teamuitje.

Door het organiseren en presenteren van al deze uitjes en evenementen hebben we zoveel ervaring opgedaan, dat we echt voor iedere groep, van ieder niveau een topactiviteit kunnen neerzetten. De meeste uitjes worden gepresenteerd door Dion en Ferdinand.

Als we een uitje op locatie presenteren, krijgen we vaak de vraag of dit echt ons werk is of een bijbaan. Het is écht ons werk, maar we hebben gewoon heel leuk werk :). Als je bij ons een uitje boekt, weet je zeker dat het goed zit en er geen (goedkope) student komt opdagen. Alle Quizzen maken we zelf, dus we kunnen deze bijna op 'automatische piloot' presenteren. Hierdoor kunnen we goed inspelen op de groep, reageren op wat er gebeurd en maken we van ieder uitje een moment om niet snel te vergeten.

Recensies

Hieronder staat een greep uit de Hou van Holland-recensies.
Ben je benieuwd naar al onze recensies? Na een uitje vragen we aan de klant om een recensie achter te laten via Google.
Klik hier om alle recensies te bekijken.

Wil je ook Hou van Holland gaan spelen?!

Populaire andere uitjes