Ik hou van Holland

Home Uitjes Ik hou van Holland

Ik hou van Holland

Hollandse Gezelligheid Gegarandeerd!

Wie kent het programma niet van televisie?! Deze Quiz zorgt voor een uitje vol gezelligheid. Geschikt voor kleine- en grote groepen en te spelen in iedere gewenste plaats of zelfs bij jullie op locatie!

hou_van_holland_langwerpig_2

Ik hou van Holland

Hoe goed ken jij Nederland?!

De Hou van Holland-Quiz is gebaseerd op de oer-Hollandse Quiz die iedereen kent van televisie. Een ervaren presentator speelt met jullie allerlei rondes, maar winnen jullie omdat je slimmer bent dan de rest of zijn jullie goede raddraaiers in de finale?!

Ook voor iedereen die niet van Holland houdt, staat dit spel garant voor een gezellige dag/avond waarin we met elkaar veel plezier beleven. We beginnen met een Hollandse Vragenronde en daarna komen vrijwel alle bekende rondes voorbij. Van BN’ers raden tot Geen Ja/Nee/Uh, Topografie, Spelling, Muziek, Rijtjes raden, het Verjaardagsspel en natuurlijk het Rad.

Hou van Holland als uitje is nét even anders dan het TV-programma, want het is natuurlijk niet leuk als je aan de kant staat te kijken. Daarom spelen we de Quiz in teams van maximaal 10 personen en kan iedereen deze avond fanatiek meedoen, meezingen en als de presentator een beetje z’n best doet, dan krijgt hij jullie nog in de polonaise ook!

Voor uitgebreidere informatie, tarieven en mogelijkheden, scroll verder naar beneden.

Informatie en prijzen ‘Ik hou van Holland’

Hou van Holland is te spelen door heel het land (zelfs bij jullie op locatie), door grote en kleine groepen. Hoe ‘Ik hou van Holland’ als uitje er precies uitziet en wat de kosten zijn, lees je hieronder.

Hou van Holland Bedrijfsuitje

‘Ik hou van Holland’ als uitje

De meeste rondes zal je herkennen van het bekende tv-programma, maar dan speciaal door ons gemaakt, zodat het op locatie en in meerdere teams leuk is om te spelen. Op die manier kan iedereen actief meespelen en ga je in teams van ongeveer 10 personen fanatiek aan de slag om er met de winst vandoor te gaan.

Welk team heeft de meeste kennis over ons land? In verschillende rondes komen we hier achter! We starten meestal met een ronde algemene Hollandse vragen. Daarna gaan we ‘los’! Bekende Nederlanders raden, de bom/het verjaardagsspel, spelling,  schattingsvragen en waar ligt Volendam nou precies? De ‘Hou van Holland’-Quiz staat garant voor minimaal 2 uur lang lekker lachen en je kennis over ons land opfrissen!

Ben jij met jouw team de slimste van de avond of ga je er uiteindelijk met de winst vandoor omdat je veel geluk hebt?!

Uitjes in Nederland

Overal in Nederland te boeken!

Vrijwel al onze spellen, Quizzen en (teambuilding)uitjes zijn in ieder dorp of stad in Nederland en België te spelen. Het enige wat we nodig hebben om van jullie ‘Hou van Holland’-uitje een succes te maken is een aparte ruimte waar we de Quiz kunnen spelen zonder dat we last hebben andere mensen.

In iedere stad of dorp is wel een restaurant, café of zalencentrum waar een aparte ruimte aanwezig is om de Ik hou van Holland-Quiz als besloten groep te spelen. Misschien willen jullie helemaal niet op een externe locatie de Quiz spelen? Dan komen we zelfs bij jullie op kantoor, thuis of bij lekker weer in de tuin?!

Hebben jullie speciale wensen voor een locatie? Laat het ons weten!

Tarieven Uitjes

Tarieven

10 t/m 20 personen, € 450,-*
21 t/m 25 personen, € 21,95 p.p.*
26 t/m 30 personen, € 20,95 p.p.*
31 t/m 40 personen, € 19,95 p.p.*
41 t/m 60 personen € 795,-*
Grotere groepen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!
Natuurlijk een professionele presentator, de ‘Ik hou van Holland’-Quiz en alle attributen die we nodig hebben om van het spel een succes te maken. Bij ons zijn er GEEN bijkomende kosten zoals boekingskosten, reserveringskosten, etc.

Bedrijfsuitjes op maat

‘Ik hou van Holland’ op maat

Hou van Holland is een spel wat zich uitstekend op maat laat maken.

De algemene vragenronde aangepast naar jullie bedrijf of branche? Geen bekende Nederlanders raden, maar collega’s? Elke ronde kan op maat gemaakt worden.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Wat onze klanten vinden van de "Ik hou van holland" quiz...

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Omdat we het werk zelf ook nog steeds enorm leuk vinden. Ondanks dat we al ruim 13 jaar dit werk doen, willen we van ieder uitje nog steeds een feest maken en dat merk je. We werken alleen met professionele presentatoren. Ons Quizvragen-arsenaal is uitgebreid, veelzijdig en up-to-date, waardoor we altijd kunnen inspelen op wat aanslaat bij de groep. Ben je nog niet overtuigd? Bel ons gerust om kennis te maken of lees verder op de pagina 'Over Ons'.

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!


Waar wij voor staan:

 

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

 

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

 

  • Advies op maat!