Ik hou van 2022

Home Uitjes Ik hou van 2022

Ik hou van 2022!

De Gezelligste NieuwjaarsQuiz over 2022!

De Ik hou van 2022-Quiz, omdat Ik hou van Holland altijd een succes is tijdens uitjes! Speel nu de aangepaste versie van dit spel te spelen met daarin het nieuws, roddels, muziek en belangrijkste gebeurtenissen van 2022?!

Ik hou van 2022 Quiz

2022 Quiz

NieuwjaarsQuiz

De Ik hou van 2022-Quiz is gebaseerd op het populaire spel ‘Ik hou van Holland’. Alle bekende rondes van dit tv-programma staan in het teken van 2022, wat dit een supergezellige NieuwjaarsQuiz maakt! Speciaal ontworpen voor de feestdagen en nieuwjaarsbijeenkomsten, vol met muziek, nieuws, roddels en andere belangrijke gebeurtenissen van het afgelopen jaar.

Onze presentatoren zijn natuurlijk sowieso leuker dan de meeste schoonfamilies, dus dit is het leukste uitje om samen met je collega’s het jaar feestelijk af te sluiten of het nieuwe jaar mee te starten.

De presentator speelt met jullie de bekende rondes van het tv-programma, zoals Bekende Mensen raden, Topografie, spelling, het verjaardagsspel en draaien aan het rad tijdens de finale. Alle rondes hebben te maken met het jaar 2022, een echte nieuwjaarsquiz dus, maar dan net even anders!

Ik hou van 2022 staat garant voor een hoop gezelligheid, muziek uit 2022 en een unieke gelegenheid om je glitter-outfit of foute Kersttrui weer eens tevoorschijn te toveren.

Voor uitgebreidere informatie, tarieven en mogelijkheden, scroll verder naar beneden.

Informatie en prijzen ‘Ik hou van 2022 Quiz’

De Ik Hou van 2022-Quiz is te spelen door heel het land, zelfs bij jullie op eigen locatie en de ideale aanvulling op jullie eindejaarsfeest, nieuwjaarsbijeenkomst of jaarlijks teamuitje.

Ik hou van 2022 Quiz

‘Ik hou van 2022 Quiz’ als uitje

Weet jij nog wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd in Nederland én daarbuiten? Ik hou van 2022 is een nieuwjaarsquiz, waarbij we alle rondes hebben gebaseerd op de bekende quiz ‘Ik hou van Holland’ Je gaat dus allerlei vragen beantwoorden, spellen, muziek raden, topografie, het verjaardagsspel en natuurlijk draaien aan het rad tijdens de finale van deze 2022 Quiz.

Je speelt deze 2022-Quiz  tegen elkaar, in teams van maximaal 10 personen en staat garant voor minimaal 2 uur lang lekker lachen.

Kortom, de ideale Quiz om het jaar samen met je collega’s door te nemen. We kunnen zelfs nog een ronde toevoegen met vragen over jullie bedrijf,  branche of leuke anekdotes over je collega’s van het afgelopen jaar.

Plaatsen Kerstmis

Overal in Nederland te boeken!

Vrijwel al onze spellen, Quizzen en (teambuilding)uitjes zijn in ieder dorp of stad in Nederland te spelen. Het enige wat we nodig hebben om van het ‘Ik hou van 2022’-uitje een succes te maken is een aparte ruimte, waar we de NieuwjaarsQuiz kunnen spelen zonder dat we last hebben andere mensen.

In iedere stad of dorp is wel een restaurant, café of zalencentrum waar een aparte ruimte aanwezig is om de Ik hou van 2022-Quiz als besloten groep te spelen. Misschien willen jullie helemaal niet op een externe locatie de Quiz spelen? Dan komen we zelfs bij jullie op kantoor, thuis of elders bij een kerstboom de NieuwjaarsQuiz presenteren.

Tarieven Kerst

Tarieven

10 t/m 20 personen, € 450,-*
21 t/m 30 personen, € 22,50 p.p.*
31 t/m 40 personen, € 21,50 p.p.*
41 t/m 45 personen, € 19,50 p.p.*
Grotere groepen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!
Natuurlijk een professionele presentator, de ‘Ik hou van 2022’-Quiz en alle attributen die we nodig hebben om van het spel een succes te maken. Bij ons zijn er GEEN bijkomende kosten zoals boekingskosten, reserveringskosten, etc.

Corona Uitjes

Corona

In principe gaan onze uitjes gewoon door als het MAG vanuit de overheid. Komen er maatregelen waardoor uitjes toch niet georganiseerd kunnen/mogen worden? Dan stellen we het uitje kosteloos uit naar een datum waarop het wel mag.

Uitjes op Maat Kerstmis

‘Ik hou van 2022’ op maat

Ik hou van 2022 is een spel waar we makkelijk een aantal eigen vragen of rondes aan kunnen toevoegen.

Zo kan je vragenronde toevoegen die gaat over jullie bedrijf, branche, collega’s of over leuke gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Geen bekende Nederlanders raden, maar collega’s? Elke ronde kan op maat gemaakt worden.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Wat onze klanten vinden van de "Ik hou van 2022" quiz...

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Omdat we het werk zelf ook nog steeds enorm leuk vinden. Ondanks dat we al ruim 13 jaar dit werk doen, willen we van ieder uitje nog steeds een feest maken en dat merk je. We werken alleen met professionele presentatoren. Ons Quizvragen-arsenaal is uitgebreid, veelzijdig en up-to-date, waardoor we altijd kunnen inspelen op wat aanslaat bij de groep. Ben je nog niet overtuigd? Bel ons gerust om kennis te maken of lees verder op de pagina 'Over Ons'.

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!


Waar wij voor staan:

 

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

 

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

 

  • Advies op maat!