Trivia GPS

Trivia GPS

De leukste PubQuiz in de Stad!

Hoeveel punten weet je met jouw team te scoren?

Trivia GPS

€ 19,95 per team

Wil je even lekker actief op pad en vind je een PubQuiz altijd leuk om te spelen? Dan is de Trivia-GPS echt iets voor jullie! Verdeeld over 7 categorieën, zijn er in totaal 100 vragen die je kunt beantwoorden.

Voor de makkelijkere vragen krijg je 1 punt, een mediumvraag 2 punten en voor de moeilijke vragen 3 punten. Er zijn open vragen, abcd-vragen en vragen met een foto. Lukt het jullie om zoveel mogelijk punten te verdienen en daarmee te winnen van andere teams?!

De vragen gaan over van alles en nog wat, maar zijn (nog) niet gelinkt aan de stad waar je het gps-spel speelt. Omdat de vragen wisselen qua niveau, is het spel geschikt voor spelers vanaf ongeveer 15 jaar.

Wil je meer weten over het spel of wil je weten in welke steden dit spel te spelen is? Scroll dan verder naar beneden.


Image

Uitgebreide informatie Trivia-GPS

Wil je meer weten over de PubQuiz in de stad? Hieronder vind je aanvullende informatie. Je mag ons natuurlijk
ook altijd even bellen, een WhatsApp of mailtje sturen.

Waar te spelen?

De Trivia-GPS is direct beschikbaar in de volgende plaatsen:
Alkmaar – Almere – Alphen a/d Rijn – Amersfoort – Amsterdam – Arnhem – Assen – Bergen op Zoom – Breda – Delft – Den Bosch – Den Haag – Dordrecht – Enschede – Groningen – Haarlem – Leiden – Rotterdam – Zwolle

Wil je dit spel spelen in een andere plaats en staat deze er nog niet tussen? Meestal kunnen wij binnen 4 werkdagen het spel beschikbaar maken in een plaats naar keuze.

Neem contact met ons op

Aanvullende informatie

Je speelt dit stadsspel op je eigen telefoon en je logt in via de app. Zorg dat de GPS op je telefoon aanstaat, log in met de spelcode en het spel kan beginnen! Er verschijnt een kaart van de omgeving. Hierop zie je de 7 verschillende categorieën, aan jullie de keuze waar je wilt beginnen.

We adviseren teams van 2 tot 4 personen. Je kunt dit spel als 1 team spelen, maar het is natuurlijk veel leuker om tegen andere teams te strijden en een echte winnaar te bepalen.

Nadat je de bestelling hebt afgerond via de Webshop, ontvang je een mail met daarin een unieke spelcode en een link naar de handleiding. Hierin vind je het startpunt van de Trivia-GPS en andere handige tips en tricks. Bepaal je eigen dag en tijdstip waarop je deze uitdagende PubQuiz in de stad wilt spelen.

Ga naar direct bestellen

Spel op maat

Wij maken al onze GPS spellen zelf en daarom kunnen wij ook onze spellen aanpassen of zelfs volledig op maat maken. Wij kunnen spellen samenstellen met jullie eigen vragen, opdrachten, logo van bedrijf/instelling etc. Uiteraard brengt dit de nodige kosten met zich mee en is daarom niet geschikt voor kleine groepen.

Neem contact met ons op

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het offerte-formulier invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze GPS-spellen zijn over heel de wereld te spelen!

Waar wij voor staan:

  • De leukste GPS-spellen

  • Persoonlijk contact

  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Je mag ons altijd bellen, mailen of via WhatsApp een bericht sturen.
Uiteraard kan je ook meteen gratis een offerte aanvragen.