PuzzelEscape - Uitjes en Evenementen

PuzzelEscape

De leukste PuzzelEscape als GPS-Spel in de stad!

Los jij alle puzzels op binnen de tijd en verzamel jij alle puzzelstukken en de meeste munten?

PuzzelEscape

Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen?

Speel nu deze PuzzelEscapeGame in het centrum van je favoriete stad. Lukt het jullie om alle opdrachten binnen 90 minuten te voltooien?

Welk team lost de puzzels het snelst op en verzamelt alle puzzelstukken binnen de gestelde tijd? Teamwork is écht nodig om als winnaar uit de bus te komen! Dit maakt deze PuzzelEscape dan ook een superleuk en actief Teamuitje of natuurlijk de ultieme relatietest als je dit met vrienden of familie gaat spelen.

Na afloop van het spel kunnen jullie het resultaat en gemaakte foto’s terugzien op de speciaal voor jullie aangemaakte Teampagina.

Wil je meer weten over het spel of wil je weten in welke steden dit spel te spelen is? Scroll dan verder naar beneden.

Ga naar de WebShop

Image

Uitgebreide informatie PuzzelEscape

Wil je meer weten over deze PuzzelEscape? Hieronder vind je aanvullende informatie. Je mag ons natuurlijk
ook altijd even bellen, WhatsApp of mailtje sturen.

Steden

De PuzzelEscape-StadsSpel is nu beschikbaar in de volgende plaatsen:
Alkmaar – Almere – Alphen a/d Rijn – Amersfoort – Amsterdam – Arnhem – Assen – Bergen op Zoom – Breda – Cuijk – Delft – Den Bosch – Den Haag – Dordrecht – Eindhoven – Elst – Enschede – Groningen – Haarlem – Leiden – Maastricht – Meppel – Middelburg – Nieuwerkerk ad IJssel – Nijmegen – Rotterdam – Scheveningen – Tilburg – Utrecht – Zwolle

Wil je dit spel spelen in een andere plaats en staat deze er nog niet tussen? Meestal kunnen wij binnen 4 werkdagen het spel beschikbaar maken in jullie plaats naar keuze.

Stuur ons een WhatsApp

Aanvullende informatie

Je speelt deze PuzzelEscape op je eigen telefoon en je logt in via onze website. Je hoeft dus geen speciale app te downloaden. Zorg dat de GPS op je telefoon aanstaat, log in met de spelcode, selecteer de stad naar keuze en het spel kan beginnen! Er verschijnt een kaart van de omgeving. Speel je met meerdere teams, dan zie je op dezelfde kaart ook de andere teams lopen!

We adviseren teams van 2 tot 4 personen. Je kunt dit spel als 1 team spelen, maar het is natuurlijk veel leuker om tegen andere teams te strijden en een echte winnaar te bepalen.

Nadat je de bestelling hebt afgerond via de Webshop, ontvang je een mail met daarin een unieke spelcode en een link naar de handleiding. Hierin vind je het startpunt van de PuzzelEscape in de stad naar keuze en andere handige tips en tricks. Bepaal je eigen dag en tijdstip waarop je deze spannende Escape wilt spelen.

Ga naar de Webshop

Spel op maat

Wij maken al onze GPS spellen zelf en daarom kunnen wij ook onze spellen aanpassen of zelfs volledig op maat maken. Wij kunnen spellen samenstellen met jullie eigen vragen, opdrachten, logo van bedrijf/instelling etc. Uiteraard brengt dit de nodige kosten met zich mee en is daarom niet geschikt voor kleine groepen.

Neem contact met ons op

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9 +

Jaren ervaring

1560 +

Georganiseerde uitjes

67 +

Locaties in Nederland

326 +

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Je mag ons altijd bellen, mailen of via WhatsApp een bericht sturen.
Uiteraard kan je ook meteen gratis een offerte aanvragen.