EscapeGame 'Het Familiegeheim'

EscapeGame ‘Het Familiegeheim’

Het Familiegeheim als spannend GPS-Spel in de stad!

Lukt het jullie om binnen de tijd alle opdrachten te volbrengen en de kluis open te krijgen?!

Het Familie-geheim

€ 19,95 per team

Het Familiegeheim is een EscapeGame, dat inmiddels in meer dan 27 steden te spelen is. Dit GPS-Stadsspel is net wat moeilijker dan bijvoorbeeld de PuzzelEscape. Je speelt het spel natuurlijk via de app, maarrrr ook buiten de app om moet je soms dingen doen. Neem dus ook zeker een notitieblok en een paar fanatieke mensen mee.

Het verhaal
Lot erft een kluis van haar vader. Ze heeft geen idee wat er in de kluis zit, maar ze heeft al verschillende aanwijzingen gevonden. Aan jullie de taak om de aanwijzingen te kraken en zo steeds een stukje verder te komen. Lukt het jou om samen met je team (en met Lot) als eerste team de kluis te openen en de meeste punten te behalen?

Het Familiegeheim is een ideale teambuilding activiteit of een gezellig familie-uitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje. Vergelijk na afloop van dit stadsspel jullie scores en tijden en dan is de winnaar van de dag bekend!

Wil je meer weten over het spel of wil je weten in welke steden dit spel te spelen is? Scroll dan verder naar beneden.


Image

Uitgebreide informatie ‘Het FamilieGeheim’

Hieronder vind je extra informatie over het unieke EscapeGame ‘Het Familiegeheim’. Heb je nog vragen?
Neem gerust contact met ons op!

Steden

Het FamilieGeheim-Stadsspel is direct beschikbaar in de volgende plaatsen:
Alkmaar – Almere – Alphen a/d Rijn – Amersfoort – Amsterdam – Arnhem – Assen – Bergen op Zoom – Breda – Delft – Den Bosch – Den Haag – Dordrecht – Eindhoven – Enschede – Groningen – Haarlem – Leiden – Maastricht – Meppel – Middelburg – Nijmegen – Reusel – Rotterdam – Scheveningen – Tilburg – Utrecht – Zaltbommel – Zwolle

Wil je dit spel spelen in een andere plaats en staat deze er nog niet tussen? Meestal kunnen wij binnen 4 werkdagen het spel beschikbaar maken in jullie plaats.

Neem contact met ons op

Aanvullende informatie

Zodra je de app op je eigen telefoon hebt geïnstalleerd, kan je bijna direct aan de slag! Zorg dat de GPS op je telefoon aanstaat, log in met de spelcode en het spel kan beginnen! Er verschijnt een kaart van de omgeving. Hierop zie je de start van alle opdrachten, aan jullie de keuze waar je wilt beginnen.

We adviseren teams van 2 tot 5 personen. Je kunt dit spel als 1 team spelen, maar het is natuurlijk veel leuker om tegen andere teams te strijden en een echte winnaar te bepalen.

Nadat je de bestelling hebt afgerond via de Webshop, ontvang je een mail met daarin een unieke spelcode en een link naar de handleiding. Hierin vind je het startpunt van het Familiegeheim en andere handige tips en tricks. Bepaal je eigen dag en tijdstip waarop je deze EscapeGame in de stad wilt spelen.

Ga naar de direct bestellen

Magna Entertainment

Spel op maat

Wij maken al onze GPS spellen zelf en daarom kunnen wij ook onze spellen aanpassen of zelfs volledig op maat maken. Wij kunnen spellen samenstellen met jullie eigen vragen, opdrachten, logo van bedrijf/instelling etc. Uiteraard brengt dit de nodige kosten met zich mee en is daarom niet geschikt voor kleine groepen.

Neem contact met ons op

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het offerte-formulier invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze GPS-spellen zijn over heel de wereld te spelen!

Waar wij voor staan:

  • De leukste GPS-spellen

  • Persoonlijk contact

  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Je mag ons altijd bellen, mailen of via WhatsApp een bericht sturen.
Uiteraard kan je ook meteen gratis een offerte aanvragen.