EscapeGame 'Het Familiegeheim' - Uitjes en Evenementen

EscapeGame ‘Het Familiegeheim’

Het Familiegeheim als spannend GPS-Spel in de stad!

Lukt het jullie om binnen de tijd alle opdrachten te volbrengen en de kluis open te krijgen?!

EscapeGame 'Het Familiegeheim'

Ontsnap jij als eerste uit deze GPS-Escape?

Speel deze spannende EscapeGame op je eigen telefoon, in het centrum van je favoriete stad. Lukt het jullie om binnen 120 minuten de kluis te kraken? De Gemiddelde Escapetijd is iets meer dan 1,5 uur….

Het verhaal
Lot erft een kluis van haar vader. Ze heeft geen idee wat er in de kluis zit, maar ze heeft al verschillende aanwijzingen gevonden. Aan jullie de taak om de aanwijzingen te kraken en zo steeds een stukje verder te komen. Lukt het jou om samen met je team (en met Lot) als eerste team de kluis te openen en de meeste punten te behalen?

Het Familiegeheim is een ideale teambuilding activiteit of een gezellig familie-uitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje. Vergelijk na afloop van dit stadsspel jullie scores en tijden en dan is de winnaar van de dag bekend!

Wil je meer weten over het spel of wil je weten in welke steden dit spel te spelen is? Scroll dan verder naar beneden.

Image

Uitgebreide informatie ‘Het FamilieGeheim’

Hieronder vind je extra informatie over het unieke EscapeGame ‘Het Familiegeheim’. Heb je nog vragen?
Neem gerust contact met ons op!

Steden

Het FamilieGeheim-Stadsspel is nu beschikbaar in de volgende plaatsen:
Alkmaar – Almere – Alphen a/d Rijn – Amersfoort – Amsterdam – Arnhem – Assen – Bergen op Zoom – Breda – Delft – Den Bosch – Den Haag – Dordrecht – Eindhoven – Enschede – Groningen – Haarlem – Leiden – Maastricht – Meppel – Middelburg – Nijmegen – Reusel – Rotterdam – Scheveningen – Tilburg – Utrecht – Zaltbommel – Zwolle

Wil je dit spel spelen in een andere plaats en staat deze er nog niet tussen? Meestal kunnen wij binnen 4 werkdagen het spel beschikbaar maken in jullie plaats

Aanvullende informatie

Je speelt het FamilieGeheim op je eigen telefoon en je logt in via onze website. Je hoeft dus geen speciale app te downloaden. Zorg dat je GPS op de telefoon aanstaat, log in met de spelcode, selecteer de stad naar keuze en het spel kan beginnen! Er verschijnt een kaart van de omgeving. Speel je met meerdere teams, dan zie je op dezelfde kaart ook de andere teams lopen!

We adviseren teams van 2 tot 4 personen. Je kunt dit spel als 1 team spelen, maar het is natuurlijk veel leuker om tegen andere teams te strijden en een echte winnaar te bepalen.

Nadat je de bestelling hebt afgerond via de Webshop, ontvang je een mail met daarin een unieke spelcode en een link naar de handleiding. Hierin vind je het startpunt van het FamilieGeheim in de stad naar keuze en andere handige tips en tricks. Bepaal je eigen dag en tijdstip waarop je deze spannende Escape wilt spelen.

Klik hier om het spel via de webshop aan te schaffen

Spel op maat

Wij maken al onze GPS spellen zelf en daarom kunnen wij ook onze spellen aanpassen of zelfs volledig op maat maken. Wij kunnen spellen samenstellen met jullie eigen vragen, opdrachten, logo van bedrijf/instelling etc. Uiteraard brengt dit de nodige kosten met zich mee en is daarom niet geschikt voor kleine groepen.

Neem contact met ons op

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9 +

Jaren ervaring

1560 +

Georganiseerde uitjes

67 +

Locaties in Nederland

326 +

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Je mag ons altijd bellen, mailen of via WhatsApp een bericht sturen.
Uiteraard kan je ook meteen gratis een offerte aanvragen.