Bingo

Bingo

(Foute) Bingo als Bedrijfsuitje

Het meest bekende spelletje omgevormd tot een fout, leuk en hip spel.
Ga je voor de echte nummertjes-Bingo of toch liever een PubQuiz/MuziekBingo met Vragen en Foute Muziek?

Bingo

Bingo

Heb je prijs of moet je 'vals' zingen?

We hebben de ouderwetse Bingo een beetje afgestoft en met een presentator met een flinke dosis humor, is het stiekem een hilarisch uitje.

Waarschijnlijk starten we met een stomme grap van de presentator en krijgen jullie nog een korte uitleg over de Bingo. Hoe werkt het ook alweer precies en welke foute óf juist hele toffe prijzen zijn er eigenlijk te winnen deze ronde?! Daarna beginnen we met een ronde ouderwetse Bingo met de getallen 1 t/m 75 en is het wachten tot de eerste Bingo valt en gaan we ook bekend maken wat we eigenlijk doen met een valse Bingo!

Hoe leuk is het als we ook een PubQuizBingo spelen?! Geen kaart met getallen, maar met antwoorden! Het is dan vooral erg leuk om deze QuizBingo in teams te spelen, want hoe meer kennis over verschillende onderwerpen, hoe kleiner de kans op een valse Bingo! En als er dan toch die valse Bingo is, dan bedenken we natuurlijk een passende ‘straf’.

Voor uitgebreidere informatie en tarieven voor de Bingo, scroll verder naar beneden.

Informatie en prijzen ‘Bingo’

Bingo is te spelen door heel het land (zelfs bij jullie op locatie), geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Hieronder een uitgebreidere uitleg over de mogelijkheden en de kosten.

Bingo

Bingo als uitje

Misschien te suf voor woorden, maar daarom juist zo leuk. Spelen we de reguliere nummerbingo of gaan we het net even anders doen?! Dat is aan jullie.

Gaan we bijvoorbeeld spelen met 3 of meer kaarten tegelijk of krijgen jullie een handicap? Een turbo-ronde waarbij de getallen je bijna letterlijk om de oren vliegen. Al dansend op foute muziek je nummers moeten afstrepen. Omdat Bingo sowieso al fout is, kunnen we allerlei leuke manieren samen met jullie bedenken om van het Bedrijfsuitje een succes te maken!

Het is ook mogelijk om een ThemaBingo te boeken. Je stempelt dan geen getallen, maar antwoorden af van PubQuizvragen, Themavragen, Muziekfragmenten. Kortom: We kunnen van dit ouderwetse spelletje een gezellig, hip en stiekem best wel spannend uitje maken!

Uitjes in Nederland

Te boeken door heel Nederland en België

Vrijwel al onze spellen, Quizzen en uitjes zijn in ieder dorp of stad in Nederland en België te spelen. Het enige wat we nodig hebben om van jullie Bingo-uitje een succes te maken is een aparte ruimte waar we het spel kunnen spelen zonder dat we worden lastiggevallen door andere mensen.

In iedere stad of dorp is wel een restaurant, café of zalencentrum waar een aparte ruimte aanwezig is om de Bingo als besloten groep te spelen. Misschien willen jullie helemaal niet op een externe locatie de Bingo spelen, dan komen we zelfs bij jullie op kantoor, thuis of bij lekker weer in de tuin?!

Hebben jullie speciale wensen voor een locatie? Laat het ons weten!

Tarieven Uitjes

Tarieven

10 t/m 20 personen, € 450,-*
21 t/m 30 personen, € 22,50 p.p.*
31 t/m 40 personen, € 21,50 p.p.*
41 t/m 45 personen, € 19,50 p.p.*
Grotere groepen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW en excl. prijsjes

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!
Een professionele presentator, de Bingomolen en alle andere attributen die we nodig hebben om van het spel een succes te maken. Bij ons zijn er GEEN bijkomende kosten zoals boekingskosten, reserveringskosten, etc.

Bedrijfsuitjes op maat

Bingo op maat gemaakt

Het is mogelijk! Een foute avond op maat gemaakt! Bijvoorbeeld door de ballen met nummers te vervangen door vragen en de cijfers op de kaart te veranderen in antwoorden!

Informeer naar de mogelijkheden!

Wat onze klanten vinden van ons "Bingo" uitje...

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Omdat we het werk zelf ook nog steeds enorm leuk vinden. Ondanks dat we al ruim 13 jaar dit werk doen, willen we van ieder uitje nog steeds een feest maken en dat merk je. We werken alleen met professionele presentatoren. Ons Quizvragen-arsenaal is uitgebreid, veelzijdig en up-to-date, waardoor we altijd kunnen inspelen op wat aanslaat bij de groep. Ben je nog niet overtuigd? Bel ons gerust om kennis te maken of lees verder op de pagina 'Over Ons'.

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!


Waar wij voor staan:

 

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

 

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

 

  • Advies op maat!