Bingo Teamuitje

Bingo

Heb je prijs of wordt het zingen?

We hebben de ouderwetse Bingo een beetje afgestoft en met een presentator met een flinke dosis humor, is het stiekem een hilarisch uitje.

Waarschijnlijk starten we met een stomme grap van de presentator en krijgen jullie nog een korte uitleg over de Bingo. Hoe werkt het ook alweer precies en welke foute óf juist hele toffe prijzen zijn er eigenlijk te winnen deze ronde?! Daarna beginnen we met een ronde ouderwetse Bingo met de getallen 1 t/m 75 en is het wachten tot de eerste (valse) Bingo valt.

Wil je het net even anders aanpakken? We hebben ook hele leuke QuizBingo's en MuziekBingo's in verschillende thema's. Ook Bingo, maar dan net even anders!

+/- 2 uur 20-999  v.a. € 13,25 p.p.

Download de brochure met al onze uitjes!

Vind je het prettig om al onze uitjes, de (basis)tarieven en hoe we werken even samengevat in 1 document te hebben?
Als je je (voor)naam en mailadres achterlaat, krijg je de brochure via de mail automatisch toegestuurd!

Brochure download
Bingo Bedrijfsuitje

Bingo - Rondes

Hoeveel rondes we spelen tijdens een nummertjes-bingo hangt af van het aantal weg te geven prijsjes. We kunnen 3 rondes spelen voor 1 rijtje, 2 rijtjes en de volle kaart, maar we kunnen daar ook Bingo's aan toevoegen voor 1 rijtje horizontaal, 1 rijtje verticaal, 1 rijtje diagonaal etc. Behalve een normale ronde Bingo, kunnen we ook de supersnelle Bingo spelen, waarbij we sneller de nummertjes oplezen of waarbij mensen 3 i.p.v. 1 kaart krijgen.

Wist je dat we ook hele leuke andere Bingo-varianten hebben?

PubQuizBingo
Een unieke combinatie tussen een PubQuiz en de Bingo. We stellen vragen en laten muziekjes horen, waarvan je de antwoorden op de kaart moet afstrepen!

MuziekBingo
Ook hier geen getallen op de kaart, maar titels, artiesten en antwoorden op vragen. We hebben de MuziekBingo in 3 varianten (Hits, Hollands, Fout).

Bingo's op maat

Een 'gewone' Bingo kan niet op maat gemaakt worden, maar de PubQuiz- & MuziekBingo's natuurlijk wel. Bel, mail of app ons gerust voor meer info!

Tijdsduur

Onze uitjes duren ongeveer 2 uur, waarbij we halverwege een korte pauze houden.
Hoeveel rondes we spelen, hangt af van het soort Bingo dat we gaan spelen. Kiezen jullie voor de gewone Bingo, de PubQuizBingo of de MuziekBingo?

Tarieven

Aantal personenPrijs
10 t/m 20€ 450,-*
21 t/m 25€ 21,95 p.p.*
26 t/m 30€ 20,95 p.p.*
31 t/m 40€ 19,95 p.p.*
41 t/m 60€ 795,-*
60 t/m ...Op maat

* Alle tarieven zijn excl. 21% BTW en excl. de weg te geven bingo-prijsjes.

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!

  • Een professionele presentator
  • De benodigde spelmaterialen

Bingo's op locatie

Een Bingo kunnen we in principe overal organiseren. Het enige wat we nodig hebben is een aparte ruimte om met jullie als privé-groep een Bingo te spelen. Meestal is dit een horeca-locatie, maar het kan ook bij een sportvereniging, zalencentrum of als jullie een leuke ruimte hebben, kan het zelfs bij jullie op een eigen locatie (op kantoor of thuis).

We hebben verder geen speciale wensen/eisen voor de locatie. We hebben zelf geluid en een microfoon, dus ook dit hoeft niet aanwezig te zijn op de locatie. Met voldoende (sta)tafels voor de deelnemers, 1 (sta)tafel voor de presentator en een stopcontact, zijn wij al tevreden. Heb je moeite om een locatie te vinden? Uiteraard kunnen we hier bij helpen.

Wil je meer weten over PubQuizBingo of MuziekBingo? 

Bingo op Locatie

Veelgestelde vragen over Bingo

Staat je antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Magna Entertainment Over Ons

De presentatoren

Al sinds 2009 organiseert Magna Entertainment met veel plezier allerlei uitjes, teambuildingactiviteiten, quizzen, stadsspellen en gps-games.
Kortom: alle leuke onderdelen van een teamuitje.

Door het organiseren en presenteren van al deze uitjes en evenementen hebben we zoveel ervaring opgedaan, dat we echt voor iedere groep, van ieder niveau een topactiviteit kunnen neerzetten. De meeste uitjes worden gepresenteerd door Dion en Ferdinand.

Als we een uitje op locatie presenteren, krijgen we vaak de vraag of dit echt ons werk is of een bijbaan. Het is écht ons werk, maar we hebben gewoon heel leuk werk :). Als je bij ons een uitje boekt, weet je zeker dat het goed zit en er geen (goedkope) student komt opdagen. Alle Quizzen maken we zelf, dus we kunnen deze bijna op 'automatische piloot' presenteren. Hierdoor kunnen we goed inspelen op de groep, reageren op wat er gebeurd en maken we van ieder uitje een moment om niet snel te vergeten.

Recensies

Hieronder staat een greep uit de Bingo-recensies.
Ben je benieuwd naar al onze recensies? Na een uitje vragen we aan de klant om een recensie achter te laten via Google.
Klik hier om alle recensies te bekijken.

Wil je ook een Bingo gaan spelen?!

Populaire andere uitjes