Bingo

Home Uitjes 2023 QuizBingo

Bingo

Supergezellige Bingo met vragen en muziek!

We hebben de gewone Bingo omgevormd tot een 2023-QuizBingo waarbij je antwoorden moet afstrepen i.p.v. de bekende getallen.

2023_PubQuizBingo_Overzicht

Bingo

Heb je prijs of moet je 'vals' zingen?

Iedereen kent het spelletje Bingo, maar een QuizBingo, dat is voor de meeste mensen nieuw. Je krijgt een kaart waar je de vakjes op moet afstrepen. Bij deze 2023-QuizBingo staan er geen getallen op de kaart, maar antwoorden! Natuurlijk gaan alle vragen over gebeurtenissen van het afgelopen jaar en de muziekhits in 2023. 

De QuizBingo is door ons speciaal ontworpen om tijdens jullie bedrijfsuitje het jaar gezellig af te sluiten of natuurlijk 2024 goed te starten. Ondanks dat de vragen echt over het nieuws, de roddels, sport, entertainment of politiek gaan, wordt de Quiz door onze presentator een beetje fout en met een knipoog gepresenteerd.

We hopen altijd op een valse Bingo, want met je collega's het jaar 'vals' afsluiten blijft leuk! Naarmate de kaarten voller beginnen te raken, wordt het wat stiller in de zaal, omdat mensen toch vaak fanatiek worden van deze nieuwe vorm van een NieuwjaarsQuizBingo.

Wat voor prijzen er te winnen zijn, dat laten we graag aan jullie over. Foute cadeaus of misschien een mooi moment om allemaal eens de zolder, kelder of 'logeerkamer' in te duiken en ludieke prijzen mee te nemen. Het kan allemaal!

Informatie en prijzen ‘2023 QuizBingo’

Bingo is te spelen door heel het land (zelfs bij jullie op locatie), geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Hieronder een uitgebreidere uitleg over de mogelijkheden en de kosten.

Nieuwjaars_Bingo

2023 QuizBingo als teamuitje

Een Quizbingo is net even anders dan een de 'normale' Bingo. Deze unieke 2023-QuizBingo gaat helemaal over het nieuws en gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Behalve de serieuze onderwerpen zoals politiek en sport, hebben we ook aandacht besteed aan de 'foute' nieuwtjes van 2023. In welke maand werd Max Verstappen kampioen, wie ging er namens Nederland naar het Songfestival en was het nou Barbenheimer of OpperBarbie?! Alle belangrijke en leuke momenten van 2023 komen in 75 vragen en muziekjes nog 1x voorbij.

Een presentator komt naar jullie toe en zal de hele 2023-QuizBingo met humor aan elkaar praten. Gemiddeld duurt deze Bingo zo'n 2 uur. Door de vragen en fragmenten die worden afgespeeld, wordt het een feest van herkenning en een vrolijke bedoening.

Je kunt ervoor kiezen om deze 2023-Bingo individueel te spelen, maar je kunt ook als team meerdere kaarten beheren! Samen weet je tenslotte meer.

Willen jullie dat er foute prijsjes komen of krijgen de QuizBingo-winnaars een klein extraatje in het kerstpakket?! Dat mogen jullie natuurlijk helemaal zelf bepalen. Misschien hebben jullie zelfs het budget voor een weekendje weg als hoofdprijs?

Uitjes in Nederland

Te boeken door heel Nederland en België

Vrijwel al onze spellen, Quizzen en uitjes zijn in ieder dorp of stad in Nederland en België te spelen. Het enige wat we nodig hebben om van jullie Bingo-uitje een succes te maken is een aparte ruimte waar we het spel kunnen spelen zonder dat we worden lastiggevallen door andere mensen.

In iedere stad of dorp is wel een restaurant, café of zalencentrum waar een aparte ruimte aanwezig is om de Bingo als besloten groep te spelen. Misschien willen jullie helemaal niet op een externe locatie de Bingo spelen, dan komen we zelfs bij jullie op kantoor, thuis of bij lekker weer in de tuin?!

Hebben jullie speciale wensen voor een locatie? Laat het ons weten!

Tarieven Uitjes

Tarieven

10 t/m 20 personen, € 450,-*
21 t/m 25 personen, € 21,95 p.p.*
26 t/m 30 personen, € 20,95 p.p.*
31 t/m 40 personen, € 19,95 p.p.*
41 t/m 60 personen € 795,-*
Grotere groepen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW & excl. de te winnen prijsjes

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!
Een professionele presentator, de Bingomolen en alle andere attributen die we nodig hebben om van het spel een succes te maken. Bij ons zijn er GEEN bijkomende kosten zoals boekingskosten, reserveringskosten, etc.

Wat onze klanten vinden van ons "Bingo" uitje...

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Omdat we het werk zelf ook nog steeds enorm leuk vinden. Ondanks dat we al ruim 13 jaar dit werk doen, willen we van ieder uitje nog steeds een feest maken en dat merk je. We werken alleen met professionele presentatoren. Ons Quizvragen-arsenaal is uitgebreid, veelzijdig en up-to-date, waardoor we altijd kunnen inspelen op wat aanslaat bij de groep. Ben je nog niet overtuigd? Bel ons gerust om kennis te maken of lees verder op de pagina 'Over Ons'.

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!


Waar wij voor staan:

 

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

 

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

 

  • Advies op maat!