2022 PubQuiz

Home Uitjes 2022 PubQuiz

2022-PubQuiz

De NieuwjaarsQuiz van 2022!

De PubQuiz zoals je die kent uit de kroeg, maar nu gaan alle vragen, fotorondes en muziekrondes over het jaar 2022. Een gezellige afsluiting of start van het jaar met collega’s of vrienden. Boek nu deze 2022-Quiz, waar iedereen stiekem toch een beetje fanatiek van wordt.

2022 PubQuiz

2022-PubQuiz

Vragen-, Muziek- & Fotorondes

De PubQuiz is misschien één van de bekendste Quizzen ter wereld. Speciaal voor (bedrijfs)uitjes hebben we nu de 2022-Quiz, waarin het hele afgelopen jaar in de vorm van vragen, muziek en foto’s nog één keer voorbij komt. Vragen over politiek, nieuws en sport, maar natuurlijk ook muziek uit de top 40, tv, entertainment en uitgereikte prijzen. Kortom, in deze nieuwjaarsquiz komen er ongetwijfeld een hoop ‘Ohja, dat was dit jaar ook inderdaad’-momenten!

Natuurlijk kunnen tijdens deze 2022-PubQuiz ook jullie eigen vragen worden toegevoegd! Vragen over de hoogtepunten van jullie bedrijf, collega’s of de voor jullie memorabele momenten van 2022 kunnen tijdens deze NieuwjaarsQuiz natuurlijk ook voorbij komen!

Weten jullie nog wie de Televizierring heeft gewonnen of in welke maand de laatste persconferentie over Corona is geweest?! Zing mee met de hits van het afgelopen jaar en beleef de hoogtepunten van 2022 nog één keer.

Voor uitgebreidere informatie en tarieven van de PubQuiz op locatie, scroll verder naar beneden.

Informatie en prijzen ‘2022-PubQuiz’

De 2022-PubQuiz is te spelen door heel het land (ook bij jullie op locatie). Hoe de PubQuiz als bedrijfsuitje er precies uitziet en wat de kosten zijn, lees je hieronder.

2022 PubQuiz

‘2022 PubQuiz’ als uitje

De 2022-PubQuiz is een veelzijdig, gezellig uitje, waarbij iedereen fanatiek mee kan doen en deze NieuwjaarsQuiz past echt bij iedereen. Ons advies is om de PubQuiz te spelen in teams van +/- 5 personen. Samen weet je tenslotte meer, maar met teveel mensen wordt het lastig overleggen.

Onze 2022-PubQuiz bestaat uit verschillende soorten rondes, namelijk muziek-, foto- en vragenrondes. Iedere ronde gaat over een ander onderwerp van het afgelopen jaar. Denk hierbij aan entertainment en tv, politiek, sport, mensen die zijn overleden, wereldnieuws, het weer en zelfs wat ‘juice’.

De Quiz duurt ongeveer 2 uur, exclusief eventuele pauzes voor lunch/diner. Sowieso houden we halverwege een korte pauze en drankjes/hapjes kunnen natuurlijk altijd tussendoor.

Plaatsen Kerstmis

Te boeken door heel Nederland

Vrijwel al onze spellen, Quizzen en teamuitjes zijn in ieder dorp of stad in Nederland te spelen. Het enige wat we nodig hebben om van jullie 2022 PubQuiz-uitje een succes te maken is een aparte ruimte waar we de Quiz kunnen spelen zonder dat we worden lastiggevallen door andere mensen.

In iedere stad of dorp is wel een restaurant, café of zalencentrum waar een aparte ruimte aanwezig is om de PubQuiz als besloten groep te spelen. Misschien willen jullie helemaal niet op een externe locatie de Quiz spelen, dan komen we zelfs bij jullie op kantoor, thuis of op een boot?!

Hebben jullie speciale wensen voor een locatie? Laat het ons weten!

Tarieven Kerst

Tarieven

10 t/m 20 personen, € 450,-*
21 t/m 30 personen, € 22,50 p.p.*
31 t/m 40 personen, € 21,50 p.p.*
41 t/m 45 personen, € 19,50 p.p.*
Grotere groepen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!
Een professionele presentator, de 2022 PubQuiz en alle attributen die we nodig hebben om van het spel een succes te maken. Bij ons zijn er GEEN bijkomende kosten zoals boekingskosten, reserveringskosten, etc.

Corona Uitjes

Corona

In principe gaan onze uitjes gewoon door als het MAG vanuit de overheid. Komen er maatregelen waardoor uitjes toch niet georganiseerd kunnen/mogen worden? Dan stellen we het uitje kosteloos uit naar een datum waarop het wel mag.

Uitjes op Maat Kerstmis

‘2022-PubQuiz’ op maat gemaakt

De PubQuiz is het ideale spel om naar eigen wensen in te vullen! De vragen kunnen gaan over de door jullie gewenste thema’s en onderwerpen! Misschien een fotoronde met producten van jullie bedrijf of jeugdfoto’s van collega’s? Een ronde met nieuws uit jullie bedrijf van het afgelopen jaar is natuurlijk de leukste toevoeging aan deze NieuwjaarsQuiz.

Kortom, de vragen, muziek en foto’s kunnen allemaal naar wens worden samengesteld.

Wat onze klanten vinden van de "2022 PubQuiz".

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Omdat we het werk zelf ook nog steeds enorm leuk vinden. Ondanks dat we al ruim 13 jaar dit werk doen, willen we van ieder uitje nog steeds een feest maken en dat merk je. We werken alleen met professionele presentatoren. Ons Quizvragen-arsenaal is uitgebreid, veelzijdig en up-to-date, waardoor we altijd kunnen inspelen op wat aanslaat bij de groep. Ben je nog niet overtuigd? Bel ons gerust om kennis te maken of lees verder op de pagina 'Over Ons'.

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!


Waar wij voor staan:

 

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

 

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

 

  • Advies op maat!