2022-QuizBingo

2022 PubQuizBingo

Supergezellige Bingo met vragen en muziek!

We hebben de gewone Bingo omgevormd tot een 2022-QuizBingo waarbij je antwoorden moet afstrepen i.p.v. de bekende getallen.
In welk thema wil jij deze Bingo spelen?!

2022 QuizBingo

Met vragen en muziek

Iedereen kent het spelletje Bingo, maar een QuizBingo, dat is voor de meeste mensen nieuw. Je krijgt een kaart waar je de vakjes op moet afstrepen, maar bij deze 2022-QuizBingo staan er geen getallen op de kaart, maar antwoorden! Natuurlijk gaan alle vragen over gebeurtenissen van het afgelopen jaar en de muziek waren hits in 2022. 

De QuizBingo is door ons speciaal ontworpen om tijdens jullie bedrijfsuitje het jaar gezellig af te sluiten of natuurlijk 2023 goed te starten. Ondanks dat de vragen echt over het nieuws, de roddels, sport, entertainment of politiek gaan, wordt de Quiz door onze presentator een beetje fout en met een knipoog gepresenteerd.

We hopen altijd op een valse Bingo, want met je collega’s het jaar ‘vals’ afsluiten blijft leuk! Naarmate de kaarten voller beginnen te raken, wordt het wat stiller in de zaal, omdat mensen toch vaak fanatiek worden van deze nieuwe vorm van een NieuwjaarsQuiz.

Wat voor prijzen er te winnen zijn, dat laten we graag aan jullie over. Foute cadeaus of misschien een mooi moment om allemaal eens de zolder, kelder of ‘logeerkamer’ in te duiken en ludieke prijzen mee te nemen. Het kan allemaal!

Offerte 2022-QuizBingo

Image

Informatie en prijzen ‘2022-QuizBingo’

De 2022-QuizBingo is te spelen door heel het land (ook bij jullie op locatie) en uitermate geschikt voor grotere groepen, maar natuurlijk ook als kleine groep te boeken.

2022 QuizBingo

2022-QuizBingo als uitje

Een Quizbingo is net even anders dan een de ‘normale’ Bingo. Deze unieke 2022-QuizBingo gaat helemaal over het nieuws en gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Behalve de serieuze onderwerpen zoals politiek en sport, hebben we ook aandacht besteed aan de ‘foute’ nieuwtjes van 2022. In welke maand legde Johnny de Mol tijdelijk z’n werk neer en wie won het Songfestival in Italië?! Alle belangrijke en leuke momenten van 2022 komen in 75 vragen en muziekjes nog 1x voorbij.

Een presentator komt naar jullie toe en zal de hele 2022-QuizBingo met humor aan elkaar praten. Gemiddeld duurt deze Bingo zo’n 2 uur. Door de vragen en fragmenten die worden afgespeeld, wordt het een feest van herkenning en een vrolijke bedoening.

Je kunt ervoor kiezen om deze 2022-Bingo individueel te spelen, maar je kunt ook als team meerdere kaarten beheren! Samen weet je tenslotte meer.

Willen jullie dat er foute prijsjes komen of krijgen de QuizBingo-winnaars een klein extraatje in het kerstpakket?! Dat mogen jullie natuurlijk helemaal zelf bepalen. Misschien hebben jullie zelfs het budget voor een weekendje weg als hoofdprijs?

Plaatsen Kerstmis

Speel de 2022QuizBingo op locatie

Vrijwel al onze spellen, Quizzen en personeelsuitjes zijn in ieder dorp of stad in Nederland te spelen. Het enige wat we nodig hebben om van jullie QuizBingo een succes te maken is een aparte ruimte waar we de Bingo kunnen spelen zonder dat we worden gestoord door andere mensen.

In iedere stad of dorp is wel een restaurant, café of zalencentrum waar een aparte ruimte aanwezig is om de NieuwjaarsBingo als besloten groep te spelen. Misschien willen jullie helemaal niet op een externe locatie de Bingo spelen, dan komen we zelfs bij jullie op kantoor, thuis of ergens anders in een knusse ruimte?!

Hebben jullie speciale wensen voor een locatie? Laat het ons weten!

Tarieven Kerst

Tarieven

10 t/m 20 personen, € 450,-*
21 t/m 30 personen, € 22,50 p.p.*
31 t/m 40 personen, € 21,50 p.p.*
41 t/m 45 personen, € 19,50 p.p.*
Grotere groepen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW & excl. de te winnen prijzen.

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!
Een professionele presentator, de 2022-QuizBingo en alle attributen die we nodig hebben om van het spel een succes te maken. Bij ons zijn er GEEN bijkomende kosten zoals boekingskosten, reserveringskosten, etc.

Offerte QuizBingo

Corona Uitjes

Corona

In principe gaan onze uitjes gewoon door als het MAG vanuit de overheid. Komen er maatregelen waardoor uitjes toch niet georganiseerd kunnen/mogen worden? Dan stellen we het uitje kosteloos uit naar een datum waarop het wel mag.

Uitjes op Maat Kerstmis

2022-QuizBingo op maat

De QuizBingo is op maat te maken. We kunnen een X aantal vragen uit de QuizBingo vervangen door jullie eigen vragen of fragmenten. Op die manier kunnen mensen ook die antwoorden afstrepen op de kaart en komt het nieuws van jullie bedrijf, branche of gezellige roddels over (ex-)collega’s nog 1x voorbij.

Kortom, er zijn allerlei variaties mogelijk bij deze 2022-QuizBingo.

Informeer naar de mogelijkheden en dan maken we van jullie uitje een succes!

Vragen?! Klik hier om ons te WhatsAppen!

Wat onze klanten vinden van onze Uitjes...

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Omdat we het werk zelf ook nog steeds enorm leuk vinden. Ondanks dat we al ruim 13 jaar dit werk doen, willen we van ieder uitje nog steeds een feest maken en dat merk je. We werken alleen met professionele presentatoren. Ons Quizvragen-arsenaal is uitgebreid, veelzijdig en up-to-date, waardoor we altijd kunnen inspelen op wat aanslaat bij de groep. Ben je nog niet overtuigd? Bel ons gerust om kennis te maken of lees verder op de pagina 'Over Ons'.

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

13 +

Jaren ervaring

3164 +

Georganiseerde uitjes

9 +

Recensie-cijfer

253120 +

Gestelde QuizVragen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Je mag ons altijd bellen, mailen of via WhatsApp een bericht sturen.
Uiteraard kan je ook meteen gratis een offerte aanvragen.