Zeeland

Home Steden Zeeland

Zeeland

De leukste uitjes in Zeeland!

Organiseer je bedrijfsuitje, personeels- of teamuitje of familiefeest in Zeeland!

Zeeland Bedrijfsuitjes

Zeeland

De leukste uitjes in de regio!

Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, teambuilding activiteit of ander soort uitje in Zeeland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ken jij bijvoorbeeld alle titels in de muziekronde tijdens Hou van Holland, wil je elkaar beter leren kennen tijdens Ranking the Stars, heb jij de meeste kennis tijdens de PubQuiz of wil je juist wat actiever op pad met een GPS-stadsspel?
Voor iedere groep en ieder budget is er wel een leuk uitje te boeken in het prachtige Zeeland. Bijvoorbeeld in Middelburg, Vlissingen of Goes!.

Populaire uitjes in Zeeland

Hieronder vind je onze populaire bedrijfsuitjes, klik in het menu op ‘uitjes’ voor een overzicht van alle uitjes.

ranking_the_stars_blokken

Ranking the Stars

Het ideale spel om elkaar beter te leren kennen op een gezellige en ontspannen manier! Onze bevlogen, onbevangen en scherpe presentatoren zijn zeer bedreven om jullie als groep dichter tot elkaar te brengen op een ongedwongen en respectvolle manier. Dit doen we onder andere aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst. We spelen verschillende rondes met gevarieerde en uiteenlopende vragen beleef je een leuke en hilarische avond!

hou_van_holland_blokken

Hou van Holland

Wie kent het programma niet van televisie?! Deze quiz zorgt voor een gezellige avond vol humor. Geschikt voor kleinere groepen, maar zeker ook voor grote groepen en te spelen bij jouw in de buurt!

jongens_tegen_de_meisjes_overzicht

Jongens tegen de Meisjes

De aloude strijd tussen de dames en de heren! Of misschien tussen de afdelingen Debiteuren en Crediteuren? Neven en Nichten? Wie gaat er met de winst vandoor? Wie zijn er slimmer, hebben er meer geluk of zijn gewoon beter? Met ‘De Jongens tegen De Meisjes’ kom je er in 2 uur vol met humor, anekdotes en leuke weetjes achter!

pubquiz_blokken

PubQuiz

Bekend uit de kroeg, maar nog leuker om met je eigen besloten groep te spelen. Volledig op maat voor jullie samengesteld met allerlei vragen, vragen over muziek en natuurlijk de fotoronde. Geschikt voor jong en oud en voor zowel kleine als grote groepen.

Bingo

Bingo

Misschien is Bingo zo suf dat het leuk is! De ouderwetse nummertjesbingo, of een muziekbingo of misschien toch een PubQuizbingo? Met onze gedreven presentatoren wordt het zeker geen saai uitje. Lekker nummertjes of iets anders afstrepen op de bingokaart. Als er maar geen valse Bingo komt!

wie_is_de_saboteur_stadsspel_2

Wie is de Saboteur?!

De leukste activiteit (Teambuilding) bij jou in de omgeving! Natuurlijk gebaseerd op het tv-programma ‘Wie is de Mol?!’. Voer opdrachten uit in de stad, verdien geld en zorg dat jouw team wint én dat je de Saboteur ontmaskert! Spannend en gezellig om te spelen met collega’s, vrienden of familie.

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Omdat we het werk zelf ook nog steeds enorm leuk vinden. Ondanks dat we al ruim 13 jaar dit werk doen, willen we van ieder uitje nog steeds een feest maken en dat merk je. We werken alleen met professionele presentatoren. Ons Quizvragen-arsenaal is uitgebreid, veelzijdig en up-to-date, waardoor we altijd kunnen inspelen op wat aanslaat bij de groep. Ben je nog niet overtuigd? Bel ons gerust om kennis te maken of lees verder op de pagina 'Over Ons'.

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!


Waar wij voor staan:

 

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

 

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

 

  • Advies op maat!