Breda

De leukste uitjes in Breda!

Organiseer je bedrijfsuitje, personeels- of teamuitje of familiefeest in Breda: de Parel van ‘t Zuiden.

Breda Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes in Breda

De gezelligste uitjes in de regio!

Op zoek naar een fantastisch bedrijfsuitje, teambuilding activiteit of ander soort uitje in het bruisende Breda? Zoek niet verder! Bij ons ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijke ervaring. Of je nu op zoek bent naar een klassieke PubQuiz, elkaar beter wilt leren kennen met Ranking the Stars, een spannend GPS-stadsspel, of een interactieve Hou van Holland avond, wij hebben het allemaal.

Onze activiteiten zijn geschikt voor elk soort groep en budget, of je nu een gezellig teamuitje wilt organiseren of een grootschalig bedrijfsfeest. We hebben verschillende spellen en activiteiten om uit te kiezen, en kunnen ook maatwerk leveren om ervoor te zorgen dat het uitje precies past bij de wensen en behoeften van jouw groep.

Recensies over de teamuitjes

We zijn trots op onze reputatie als toonaangevende aanbieder van uitjes en evenementen in Breda en omgeving. Onze activiteiten zijn niet alleen leuk, maar ook perfect voor teambuilding en om elkaar beter te leren kennen. We geloven dat plezier en samenwerking essentieel zijn voor een succesvol team, en we streven ernaar om onze activiteiten zo te ontwerpen dat iedereen zich betrokken voelt en bijdraagt aan het succes van de dag. Wil je de ervaringen van andere mensen lezen? Klik hier voor onze Google-Reviews.

Uitjes in Breda en omgeving

Je kunt onze activiteiten boeken in Breda, maar we organiseren ook uitjes in omliggende plaatsen zoals Bavel, Ulvenhout, Etten-Leur, Prinsenbeek, Terheijden en Oosterhout. Dit kan op iedere gewenste horeca-locatie, maar ook bij jullie op kantoor of andere locatie waar we als privé-groep met jullie de spellen kunnen spelen.

Bij ons staat plezier en samenwerking voorop. Onze activiteiten zijn ideaal voor teambuilding en om elkaar beter te leren kennen. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich betrokken voelt en met een lach op het gezicht naar huis gaat.

Contact

Heb je vragen over onze uitjes, of wil je graag meer informatie over een specifiek uitje? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of WhatsApp. We denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat het uitje perfect past bij jouw groep en doelstellingen. We kijken uit naar je bericht en helpen je graag verder! Klik hier voor onze contactgegevens.

Populaire uitjes in Breda

Hieronder vind je populaire bedrijfsuitjes die regelmatig in de omgeving van Breda worden georganiseerd.

Ranking the Stars bedrijfsuitje

Ranking the Stars

Ranking the Stars is een hilarisch en interactief spel waarbij je elkaar op een grappige manier leert kennen. Het is gebaseerd op het gelijknamige tv-programma en wordt gespeeld onder leiding van een professionele quizmaster. Tijdens het spel worden er persoonlijke vragen gesteld die serieus kunnen zijn, maar ook voor veel hilariteit zorgen. Deze teambuildingsactiviteit bestaat uit meerdere rondes, maar natuurlijk gaan jullie elkaar ook ranken. Het spel is geschikt voor zowel kleine als grote groepen en is perfect als teamuitje, vrijgezellenfeest of gewoon als gezellig uitje met vrienden of familie. Ervaar zelf de gezelligheid en lachwekkende momenten tijdens Ranking the Stars!

Hou van Holland Bedrijfsuitje

Ik hou van Holland

Ik hou van Holland is een interactief spel waarbij je kennis wordt getest over Nederland, BN'ers, topografie, spelling en andere typisch Nederlandse dingen. Het spel wordt begeleid door een professionele quizmaster en bestaat uit zo'n 8 rondes met uitdagende vragen en opdrachten. Deze groepsactivititeit zorgt altijd voor veel plezier, een beetje gezonde competitie en is een onvergetelijke ervaring voor iedereen!

GPS Stadsspelen

GPS Stadsspellen

De GPS-stadsspellen door heel Nederland zijn interactieve en uitdagende spellen waarbij je gebruik maakt van je eigen telefoon om de stad te verkennen en diverse opdrachten uit te voeren. Of je nou kiest voor de wat moeilijkere escapegame 'Het FamilieGeheim' of je fanatiek de digitale PubQuiz-variant 'Trivia GPS' wilt gaan spelen. Deze stadsspellen bieden een unieke en originele manier om samen met vrienden, familie of collega's de stad te verkennen.

PubQuiz als bedrijfsuitje

PubQuiz

Bekend uit de kroeg, maar nog leuker om met je eigen besloten groep te spelen. Volledig op maat voor jullie samengesteld met allerlei vragen, vragen over muziek en natuurlijk de fotoronde. Geschikt voor jong en oud en voor zowel kleine als grote groepen.

MuziekBingo als Teamuitje

Bingo

Misschien is Bingo zo suf dat het leuk is! De ouderwetse nummertjesbingo, of een muziekbingo of misschien toch een PubQuizbingo? Met onze gedreven presentatoren wordt het zeker geen saai uitje. Lekker nummertjes of iets anders afstrepen op de bingokaart. Als er maar geen valse Bingo komt!

Wie is de Saboteur zelf ervaren als bedrijfuitje

Wie is de Saboteur?!

De leukste activiteit (Teambuilding) bij jou in de omgeving! Natuurlijk gebaseerd op het tv-programma ‘Wie is de Mol?!’. Voer opdrachten uit in de stad, verdien geld en zorg dat jouw team wint én dat je de Saboteur ontmaskert! Spannend en gezellig om te spelen met collega’s, vrienden of familie.

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Omdat we het werk zelf ook nog steeds enorm leuk vinden. Ondanks dat we al ruim 13 jaar dit werk doen, willen we van ieder uitje nog steeds een feest maken en dat merk je. We werken alleen met professionele presentatoren. Ons Quizvragen-arsenaal is uitgebreid, veelzijdig en up-to-date, waardoor we altijd kunnen inspelen op wat aanslaat bij de groep. Ben je nog niet overtuigd? Bel ons gerust om kennis te maken of lees verder op de pagina 'Over Ons'.

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!


Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.
  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.
  • Advies op maat!