Amersfoort

Amersfoort

De leukste uitjes in Amersfoort en omgeving!

Organiseer je bedrijfsuitje, personeels- of teamuitje of familiefeest in Amersfoort, de Keienstad!

Amersfoort

De leukste uitjes in de regio!

Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, teambuilding activiteit of ander soort uitje in Amersfoort? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ken jij bijvoorbeeld alle titels in de muziekronde tijdens Hou van Holland, wil je elkaar beter leren kennen tijdens Ranking the Stars, heb jij de meeste kennis tijdens de PubQuiz of wil je juist wat actiever op pad met een GPS-stadsspel?
Voor iedere groep en ieder budget is er wel een leuk uitje te boeken in het prachtige oude centrum van Amersfoort. Bijvoorbeeld op het Lieve Vrouwe Kerkhof!

Natuurlijk kan je onze uitjes ook buiten Amersfoort boeken, bijvoorbeeld Leusden, Soest of Baarn.

Overzicht van de uitjes in Amersfoort e.o.

Image

Populaire uitjes in Amersfoort

Hieronder vind je onze populaire bedrijfsuitjes, klik in het menu op ‘uitjes’ voor een overzicht van alle uitjes.

Ranking the Stars Bedrijfsuitje

Ranking the Stars

Het ideale spel om elkaar beter te leren kennen op een gezellige en ontspannen manier! Onze bevlogen, onbevangen en scherpe presentatoren zijn zeer bedreven om jullie als groep dichter tot elkaar te brengen op een ongedwongen en respectvolle manier. Dit doen we onder andere aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst. We spelen verschillende rondes met gevarieerde en uiteenlopende vragen beleef je een leuke en hilarische avond!

Klik hier voor meer informatie over Ranking the Stars 

Hou van Holland

Wie kent het programma niet van televisie?! Deze quiz zorgt voor een gezellige avond vol humor. Geschikt voor kleinere groepen, maar zeker ook voor grote groepen en te spelen in Alkmaar en omgeving!

Klik hier voor meer informatie over Hou van Holland 

Jongens tegen de Meisjes

Jongens tegen de Meisjes

De aloude strijd tussen de dames en de heren! Of misschien tussen de afdelingen Debiteuren en Crediteuren? Neven en Nichten? Wie gaat er met de winst vandoor? Wie zijn er slimmer, hebben er meer geluk of zijn gewoon beter? Met ‘De Jongens tegen De Meisjes’ kom je er in 2 uur vol met humor, anekdotes en leuke weetjes achter!

Klik hier voor meer informatie over De Jongens tegen De Meisjes 

PubQuiz

Bekend uit de kroeg, maar nog leuker om met je eigen besloten groep te spelen. Volledig op maat voor jullie samengesteld met allerlei vragen, vragen over muziek en natuurlijk de fotoronde. Geschikt voor jong en oud en voor zowel kleine als grote groepen.

Klik hier voor meer informatie over de PubQuiz 

Bingo

Bingo

Misschien is Bingo zo suf dat het leuk is! De ouderwetse nummertjesbingo, of een muziekbingo of misschien toch een PubQuizbingo? Met onze gedreven presentatoren wordt het zeker geen saai uitje. Lekker nummertjes of iets anders afstrepen op de bingokaart. Als er maar geen valse Bingo komt!

Klik hier voor meer informatie over Bingo 

Bedrijfsuitje Wie is de Saboteur

Wie is de Saboteur?! – Amersfoort

De leukste actieve (Teambuilding) activiteit in Amersfoort! Natuurlijk gebaseerd op het tv-programma ‘Wie is de Mol?!’. Voer opdrachten uit in de stad, verdien geld en zorg dat jouw team wint én dat je de Saboteur ontmaskert! Spannend en gezellig om te spelen met collega’s, vrienden of familie.

Klik hier voor meer informatie over Wie is de Saboteur?!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

PASSIE

Omdat entertainen in ons bloed zit.

PROFESSIONEEL

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9 +

Jaren ervaring

1560 +

Georganiseerde uitjes

67 +

Locaties in Nederland

326 +

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.

  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.

  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Je mag ons altijd bellen, mailen of via WhatsApp een bericht sturen.
Uiteraard kan je ook meteen gratis een offerte aanvragen.