Over ons

Tevreden Klanten

Wij zijn pas tevreden als de gasten met een glimlach naar huis gaan.

Maatwerk

Alle uitjes kunnen volledig naar uw wens op maat worden gemaakt.

5 Sterren

Wij gaan voor kwaliteit en dat merk je aan de 5-sterren-recensies!

Passie

Wij werken met veel passie en liefde aan ons vak en dat merk je aan alles!

Image
Image
Image

Professionals in Uitjes, Evenementen en Communicatie

Al meer dan 10 jaar organiseert Magna Entertainment met veel plezier allerlei (zakelijke) Uitjes en Evenementen op maat!

Per jaar worden er door ons enorm veel uitjes georganiseerd. Door het organiseren en presenteren van al deze uitjes en evenementen hebben we zoveel ervaring opgedaan, dat we echt voor iedere groep, van ieder niveau een topactiviteit kunnen neerzetten. Dat was bij de start van het bedrijf in 2009 ook het doel van de eigenaar. Magna is Latijn voor ‘Groots/geweldig’ en dat is wat we ieder uitje opnieuw willen bereiken… Voor groepen groot of klein een geweldig uitje neerzetten, waar nog over wordt nagepraat, mensen dichter bij elkaar zijn gekomen en de sfeer onderling verbeterd!

Iedere groep heeft andere wensen en dat is zo leuk aan ons beroep: geen enkel uitje is écht hetzelfde. Met persoonlijk contact organiseren graag een uitje op maat! Bel, mail of app ons en ervaar zelf de kracht van goede communicatie en wat een tof uitje voor jullie kan betekenen!

Klik hier en Whatsapp ons!

UITJES, EVENTS EN QUIZZEN OP MAAT

We organiseren uitjes tot 100 personen, maar ook grote events, congressen, zakelijke netwerkevents etc. En omdat het onze eigen hobby is, maken we ook iedere maand nieuwe PubQuizzen. We hebben deze werkzaamheden wel verspreid over 3 verschillende namen/bedrijven, klik hieronder voor de juiste site!

(Bedrijfs)Uitjes

De leukste activiteiten voor teambuilding, thema-uitjes of privé-feesten!

Evenementen

Evenementen op maat georganiseerd. Personeelsfeesten, Congressen, Netwerkbijeenkomsten, Bedrijfsweekenden etc.

PubQuizzen

Allerlei soorten PubQuizzen, zowel online te spelen als PubQuizzen voor in ’t café.