Bedankt voor je aanvraag

Home Bedankt!

Je offerte-aanvraag is goed verzonden!

Bedankt!

 

Wat je van ons kunt verwachten

We proberen altijd binnen 1 werkdag je vraag te beantwoorden of de offerte te versturen. Mocht je voor die tijd nog vragen hebben: Bel, mail of WhatsApp ons gerust!

Wil je nog een offerte aanvragen?

Wil je nog een offerte aanvragen voor een andere datum of een ander spel? Klik dan op onderstaande knop om je volgende aanvraag in te dienen.

Magna Entertainment Over Ons

Dit vinden onze klanten van onze uitjes

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden

Magna Entertainment
4.8
Gebaseerd op 86 beoordelingen
powered by Google
Wil je een avondje lol met je vrienden, familie, buren of collega's..... Dan zeg ik..... Ik hou van Holland 🇳🇱🎉🥂Ferdinand is geweldig, grappig, flexibel, gezellig en hij houdt van een dolletje! De sfeer zit er meteen in en dit blijft de hele avond zo. Wat een geweldige avond hebben wij gehad. Ook mijn collega's waren en zijn erg enthousiast! Super leuk om te doen met je collega's (personeelsfeestje)Ik kende Ferdinand al van een eerder feestje van mijn vriendin en dacht, dit wil ik ook doen met mijn collega's!En ik denk dat ik Ferdinand nog wel een keer weer ga vragen, maar dan voor een feestje, Ik hou van Holland, met onze buren 🇳🇱🎉🥂Ferdinand bedankt en wie weet tot snel.Groetjes Marieke
Chantal SmidChantal Smid
14:00 03 Jul 24
Ferdinand heeft het Ik Hou van Holland voor ons personeelsfeest van 52 collega's met veel vrolijkheid, humor en finesse opgeluisterd. Hij weet de juiste snaar te raken om de groep, in ons geval 4 teams, 2 uur bezig te houden. De diversiteit van vragen en opdrachten is groot. De muziek tussendoor geeft extra vrolijkheid tot zingen en dansen. Het is een waar Hollands feestje, je hoeft alleen zelf de slingers op te hangen.Het is een aanrader voor spel, teamspirit en vermaak!
Sanne de HaasSanne de Haas
20:18 02 Jul 24
Vorige week donderdag een zomerborrel georganiseerd bij het RIVM met zo’n 60 collega’s! De sfeer was goed, mede door de goede start door beide heren van Magna Events! Het contact verliep soepel, gaven goed advies over de spellen en de pub quiz bingo was een succes. Vooral de foute bingo momenten waren leuk ook omdat ze zelf meededen! Goed samenspel tussen Dion en Ferdinand!
MaxMax
11:05 18 Jun 24
Hele leuke Pubquiz gehad met mijn collega’s. Dion had goed gekeken naar wat wij leuk vonden en voegde zelfs tijdens de quiz nog een Nederlands talige ronde toe! Echt een aanrader!
Jolanda van den BrinkJolanda van den Brink
08:31 10 Jun 24
Met 4 verschillende bedrijven (40 medewerkers) hebben we Wie is de Saboteur? gespeeld in Wageningen, als teambuilding. Het was een ontzettend geslaagd event, waarbij we veel te weten zijn gekomen over Wageningen, maar ook over collega's die zitten te 'mollen'. Contact met Ferdinand verliep erg goed en vlot. We hebben een geslaagde teambuilding gehad en kunnen dit iedereen aanraden!
Marielle PijnenburgMarielle Pijnenburg
18:07 03 Jun 24
Samen met mijn collega's een hele leuke Ik hou van Holland avond gehad, Dion als presentator het was geweldig inclusief polonaise!
Anke van de WeteringAnke van de Wetering
09:55 28 May 24
Dion en Ferdinand van Magna entertainment hebben voor ons bedrijf het wie is de saboteur spel georganiseerd. Wat bij iedereen (120 personen) ontzettend goed is ontvangen. Dit spel was super leuk opgezet en het was ontzettend leuk om te doen. Dion en Ferdinand hebben het spel met veel enthousiasme en humor uitgelegd, gepresenteerd en de prijsuitreiking gedaan!! Toppers. Echt een aanrader.
Geert DerksenGeert Derksen
19:51 25 Apr 24
Super leuke avond gehad met onze personeelsvereniging. Het thema van de avond was “fout” dus de foute muziek bingo paste perfect in het plaatje. Ferdinand was de gastheer en wist iedereen goed enthousiast en fanatiek te krijgen. Zeker een aanrader !
Inez van GilsInez van Gils
09:07 23 Apr 24
Wat hebben we een superleuke teambijeenkomst gehad. Ferdinand heeft ons op zo'n toffe manier meer over elkaar laten ontdekken. Recht door zee, prikkelend en vooral heel gezellig. Top middag, echt een aanrader!
Eric MagnaEric Magna
20:54 17 Apr 24
Nicole PeetersNicole Peeters
13:26 14 Apr 24
We hebben elkaar als collega’s heel snel beter leren kennen met ranking de stars! En dat terwijl we uitgebreid hebben gelachen met elkaar. Leuk en nuttig: doel bereikt!
Pinar SenPinar Sen
10:03 27 Mar 24
Last minute toch nog een leuke activiteit kunnen regelen voor onze teamdag. Het contact met Dion was heel fijn, hij reageert snel en denkt graag met je mee.Mede dankzij hem hebben we een supergezellige ochtend gehad met het spel ´Ranking the Stars`. Op een leuke en speelse manier hebben we elkaar beter leren kennen en flink gelachen!Dank je wel Dion en tot een volgende keer!
Noortje van HeesNoortje van Hees
07:45 25 Mar 24
Vanaf het eerste moment leuk contact gehad over de organisatie van ons evenement. Alles werd goed afgestemd en uiteindelijk een super leuke afsluiting van onze dag gehad met Ranking the stars onder leiding van Ferdinand. Bedankt!
TomasTomas
17:36 20 Mar 24
Afgelopen donderdag hebben wij op kantoor het "Ranking the Stars" spel gedaan samen met Dion. We zaten daar met verschillende afdelingen die binnenkort gaan fuseren, dus in het kader daarvan dachten wij dat dit spel op een laagdrempelige, leuke manier een middel kon zijn om elkaar wat beter te leren kennen.En dat is zeker gelukt! De vragenlijst, vooraf ingevuld door de deelnemers, had interessante vragen en hier kwamen ook hele leuke antwoorden uit. Dion had erg leuke interacties met het publiek, en we hebben samen veel gelachen.Het spel werkte als een goeie ijsbreker voor de collega's om achteraf nog uitgebreid te kletsen over de leuke dingen ze over elkaar geleerd hebben, mede dankzij de leuke invulling van Dion en zijn snelle/slimme reactievermogen en grapjes.De groep van +/- 50 collega's was achteraf ook erg positief te spreken over het evenement. Top gedaan Dion! Zeker een aanrader voor groepen, of je elkaar nu goed kent of niet! :)
Voor het 2e jaar op rij een spel laten verzorgen door Ferdinand voor ons personeelsuitje. Vorige jaar 'Ik hou van Holland' en dit jaar 'Jongens tegen de Meisjes'. Veel variatie in het spel en hoe verder je komt hoe fanatieker je wordt. Ferdinand voelt feilloos aan hoe om te gaan met de groep en speelt daar heel leuk op in. We hebben veel gelachen en een top middag gehad!
Yvette VerschurenYvette Verschuren
17:28 10 Feb 24
Geweldig leuke kennismaking gehad met ons (deels) nieuwe team middels een Ranking the Stars. Op een speelse en ontspannen manier leerden we elkaar beter kennen en konden we van daaruit vorm geven aan onze samenwerking. Een dik compliment voor Ferdinand, die ons op enthousiaste, speelse en soepele wijze door het spel heeft geloodst. Een aanrader!
Jelle SmitJelle Smit
20:33 15 Jan 24
Voor het tweede jaar oprij heeft Magna Entertainment een geweldige 'Ik Hou van Holland' quiz bij ons op kantoor (ca. 30 personen) gehouden. We hebben veel zang, gezelligheid en bijzonder antwoorden gehoord. Al met al een super leuke Quiz. 5 sterren voor de toppers van Magna Entertainment!! Volgend jaar zullen wij ze zeker weer boeken.
Korine KooijmanKorine Kooijman
09:46 09 Jan 24
Op 22 december jl. een zeer geslaagde kerstborrel gehad op ons bedrijf met het spel "Ik hou van Holland".Met collega's hebben wij alle bekende spellen van "Ik hou van Holland"gespeeld.Ferdinand (in zijn mooie delfsblauwe pak) is een enthousiaste, vrolijk en gezellige spelleider die snel de sfeer van de groep aanvoelt en hier op inspeelde en iedereen enthousiast en competitief mee deed en het een super gezellige middag werd!Voor dit soort events is het een aanrader om Magna Entertainment in te schakelen! Wij zijn om en komen zeker nog eens terug!
Loes De JongLoes De Jong
13:50 21 Dec 23
wij hebben afgelopen zaterdag ons 40 jarig huwelijk gevierd en hadden daarbij een Pubquiz, georganiseerd door Ferdinand. het was een zeer geslaagde Quiz en Ferdinand zag er gezellig uit in zijn Quizmasterpak :) men dacht eerst dat er karaoke gedaan zou worden maar familie en vrienden waren verrast dat er een Pubquiz kwam. we hebben ontzettend genoten en er werd druk op doorgepraat na afloop. Ferdinand als we nog eens iets willen organiseren komen we zeker weer bij Magna Entertainment terecht. dank je wel voor de gezellige en vrolijke avond.
Martijn HeijnenMartijn Heijnen
10:26 12 Dec 23
Zaterdag 9 december de ik hou van Holland quiz gedaan.Wij hebben een super avond gehad met onze vereniging.Al onze deelnemers waren vol lof.Onze presentator Ferdinand voelden de groep prima aan zodat het een hele gezellige en strijdlustige avond werd.Wat ons betreft een aanrader.Martijn Heijnen.Spaarkasvereniging T'overschotjeStampersgat
W.A. ZuijderwijkW.A. Zuijderwijk
18:12 05 Dec 23
Was superleuk gedaan. Enorm gelachen. Goede en prettige communicatie. Aanrader! Bedankt Ferdinand voor de leuke avond. Groet Nicole
Anja HolslagAnja Holslag
14:26 24 Nov 23
Geweldige avond gehad met collega'sBedankt Ferdinand!!!
Nikita AartsNikita Aarts
12:12 20 Nov 23
Wij hebben een super leuke middag gehad met de Ranking the Stars quiz! De communicatie met Dion en Ferdinand was super.Ferdinand heeft ons een leuke middag bezorgd waar we op het werk met collega's maar niet over op kunnen houden. Ferdinand speelde goed in op ons team en wist precies waar hij wel en niet inhoudelijk op in moest gaan.We hebben flink gelachen en elkaar net wat meer leren kennen.Bedankt Ferdinand en wie weet tot een volgende keer!
SanSan
20:41 15 Nov 23
Goede communicatie met Ferdinand en Dion gehad! Complimenten aan Fernando 😉voor het leiden van het spel, we hebben genoten. Dank voor de flexibiliteit qua tijden en locatie!
Natasja Van rooijenNatasja Van rooijen
14:08 15 Nov 23
Een super leuke middag gehad met de ik hou van Holland quiz. Jong en oud hebben genoten! Ferdinand is heel enthousiast en gezellig, hij maakt er echt wat van! We hebben ontzettend genoten!
Rosalie BeijerRosalie Beijer
10:39 01 Nov 23
Magna Entertainment heeft een pubquiz georganiseerd voor ons bedrijfsfeest. Een goede afwisseling van de vragen en een enthousiaste quizmaster. Wij zijn erg tevreden!
Anouschka VerheijenAnouschka Verheijen
06:47 01 Nov 23
Voor 28 oktober '23 heb ik Magna Entertainment ingehuurd om het Ik hou van Holland spel te spelen. De 'presentator' was Super enthousiast, adrem en gezellig. We hebben heel veel gelachen!Wij vonden het een groot succes en hebben genoten.Een aanrader? ABSOLUUT!
Igor VerheijenIgor Verheijen
05:36 01 Nov 23
Een zeer geslaagd feestje gehad met het spel "Ik hou van Holland". Met een klein familie gezelschap hebben we de bekende spellen gespeeld van deze TV quiz.Spelleider Ferdinand is, enthousiast, vrolijk, gezellig, adrem en scherp. Mede doordat hij de sfeer in de groep snel aanvoelt en de namen van veel spelers kent, ontstaat er een hele fijne en gezellige chemie!Met andere woorden, Ferdinand is zeer vakkundig!Hilariteit, spelspanning, leuke spelletjes, muziek, alles is aanwezig voor een leuke middag.Vooraf is er overleg geweest om informatie uit te wisselen over onze jarige, deze afstemming geeft ook nog een persoonlijk en intiem tintje aan de spellen.Nogmaals alle lof voor Ferdinand en mocht Linda de Mol een keertje ziek zijn kennen ze hem gerust bellen om in te vallen :-)
kim van den Bergkim van den Berg
13:01 30 Oct 23
Wat een super leuke avond heeft Ferdinand van Magna Entertainment ons gegeven! Hij weet precies op de juiste momenten de raddraaiers op hun plek te zetten op een hele leuke manier. De pubquizbingo is zeker een aanrader als je met collega's of een vriendengroep een leuke avond wil hebben.
Monique van SonsbeekMonique van Sonsbeek
08:06 30 Oct 23
Ons team heeft genoten van het spel Ranking the Company! Wat hebben we gelachen en wat een super presentator is Dion! Hij maakt echt de avond, en weet heel goed in te schatten welke vragen hij wel of niet kan behandelen. Echt een topavond! Bij een volgend team-uitje zullen we zeker weer aan Magna Entertainment denken!
Frank MuldersFrank Mulders
09:13 28 Oct 23
We hebben Magna entertainment ingehuurd om tijdens een familiedag een leuke activiteit te hebben. Eerlijk is eerlijk... het was een supermiddag. Goed geregeld door team Magna. Professionele apparatuur. Correcte benadering van de aanwezige deelnemers, een leuk spel. Er werd goed opgelet dat de aandacht goed werd verdeeld over de gasten. Grappig zonder overheersend aanwezig te zijn. Het was helemaal TOP!!
Jorien van der VeldeJorien van der Velde
20:32 27 Oct 23
Jenny HeseJenny Hese
20:30 27 Oct 23
Het was een super leuke quiz gepresenteerd door een zeer enthousiaste quizmaster.Ook het blijven zoeken tot de juiste locatie was gevonden.27 gillende vrouwen onder controle houden ging Ferdinand goed af.Voor herhaling vatbaar.
Kleissen HengeloKleissen Hengelo
14:59 24 Oct 23
We hebben met ons team een fantastische avond gehad.De ‘Ik hou van Holland spelavond’ met voor ieder wat wils. Super gaaf dat de rondes op ons bedrijf waren afgestemd (spellingsronde met vakwoorden en de topo ronde naar onze eigen projecten in het land). Ook leuk om te zien hoe de dynamiek is, doordat Ferdinand zich snel de namen van de spelers eigen maakt, waardoor het heel persoonlijk en scherp wordt en de vragen op ieders kwaliteiten 😊 wordt afgestemd.Bedankt voor deze teambuilding avond!
Lucien v TilbrogLucien v Tilbrog
12:17 16 Oct 23
We hebben een heel leuk en gezellige teamuitje gehad waarbij we elkaar op een prettige manier nog beter hebben leren kennen. Dankjewel!
Susanne BijlSusanne Bijl
20:45 14 Oct 23
Met onze vriendengroep hebben we het spel De jongens tegen de meisjes gespeeld. Het was een leuke avond waarbij de onderlinge competitie op humoristische wijze begeleid werd door Ferdinand. We hebben erg veel plezier gehad.
Nadie DonkersNadie Donkers
17:59 10 Oct 23
Joost van den BerghJoost van den Bergh
09:48 10 Oct 23
Met ons bedrijf hebben we de ik hou van holland quiz gespeeld. Ferdinard is een fijne quiz-master met een scherpe tong! Hij sluit goed aan bij de deelnemers en weet iedereen enthousiast te krijgen! Kortom een aanrader !
Alfred Van Der AaAlfred Van Der Aa
19:51 02 Oct 23
Heel goed verzorgde en super leuke quiz. Onze club heeft er in ieder geval van genoten en hebben en hele leuke avond gehad. Brengen zelf alle spullen/materialen mee. Gevarieerde vragen en rondes. Gaan er zeker nog een keer gebruik van maken.
Rebecca BrouwRebecca Brouw
10:49 02 Oct 23
Afgelopen zaterdag heeft Ferdinand onze Ranking the stars super leuk gepresenteerd! Het was een gezellige middag met een lach en een traan. Aantal sterren voor jullie 5!
Isa BodeIsa Bode
10:14 26 Sep 23
Afgelopen donderdag met het teamuitje een PubQuiz gehad! We hebben het super leuk gehad. De PubQuiz is onwijs leuk in elkaar gezet! Echt een aanrader!
Roy BerkenboschRoy Berkenbosch
12:45 28 Aug 23
Wat een energiek en vrolijke man.Hij wist iedereen gezellig mee te laten doen het was competitief maar tevens ook vooral een en al gezelligheid.Tevens werd er niet naar tijd gekeken het liep een beetje uit en daar werd niks moeilijk om gedaan.Kortom voor herhaling vatbaar voor ons bedrijf.Mvg Team BVBprojects.
B EschB Esch
07:07 05 Jun 23
Quizmaster was top! De foute muziek bingo is echt een leuke personeelsactiviteit om te houden. Sfeer zit er meteen goed in.
marieke vriendsmarieke vriends
16:57 24 Apr 23
Gezellige avond met collega's gehad onder leiding van Ferdinand tijdens het Ik hou van Holland spel. Afwisselende onderdelen, leuk voor verschillende leeftijden. Goede accessoires om helemaal in de Hollandse sferen te komen. Iedereen werd enthousiast van dit spel.
Jolanda LouwersJolanda Louwers
11:29 19 Apr 23
We hebben een leuke avond gehad met Ferdinand en zijn gouden pak. Leuke man die naar mijn mening sfeer en gezelligheid brengt!Hij gaat leuk om met de mensen en is erg enthousiast!Zeker een aanrader!
Daniëlle RutjesDaniëlle Rutjes
07:04 03 Apr 23
Echt een aanrader om eens even heerlijk te lachen met je collega's en ze (nog) beter te leren kennen.Ferdinand heeft het spel Ranking the Stars ontzettend leuk gepresenteerd!
Claudia VerheijenClaudia Verheijen
14:01 20 Mar 23
Gezellige middag gehad met het "ik hou van Holland' spel als activiteit bij ons trainersuitje. Met een groep van jong tot oud was dit voor iedereen leuk en hebben we veel kunnen lachen. Goede organisatie en ze namen alle spullen en apparatuur mee.
Marlinde HerrMarlinde Herr
18:30 17 Mar 23
Alles netjes volgens afspraak, goede organisatie. Dion leest de ruimte goed en sluit mooi aan om de sfeer en in te krijgen/houden. Leuke reacties gehad van collega's n.a.v. ons teamuitje met als ochtendprogramma het spel 'Ik Hou Van Holland'
Iwaarden ArtworkIwaarden Artwork
09:36 24 Jan 23
Afgelopen 23 december hebben we een super leuke kerstborrel gehad dankzij Ferdinand. Hij kwam het Ik Hou Van Holland spel presenteren. De sfeer zat er goed in, communicatie en apparatuur waren top. We hebben genoten!
Kea van der PoelKea van der Poel
12:58 16 Jan 23
Super leuke avond gehad met Ferdinand met de Ik hou van Holland! Ons team heeft genoten en zeker weer voor herhaling vatbaar.
simone kuijperssimone kuijpers
10:57 29 Dec 22
Afgelopen dinsdag, 27 december, hebben we dankzij Ferdinand van Magna Entertainment een geweldige personeelsborrel gehad. De quizmaster maakte er middels de Ik Hou van Holland quiz een grandioze avond van, de stemming zat er meteen goed in. Apparatuur werkte top en communicatie helemaal naar wens. Dank voor het snelle schakelen, zeker tot in de toekomst!
Anne de SAnne de S
13:31 10 Oct 22
Geweldige middag gehad met Dion! Ranking the stars gespeeld met ons team, waar veel doorstroom van collega's is geweest het laatste jaar. Heel erg leuk om elkaar beter te leren kennen! Dion doet het geweldig en zorgt direct voor een leuke sfeer.
Janine ArtsJanine Arts
09:20 10 Oct 22
Met ons teamuitje het spel ik hou van Holland gedaan. Super middag gehad, veel gelachen. Leuke onderdelen en de begeleiding en aankleding door Ferdinand was top.
Linda WeedaLinda Weeda
13:26 05 Sep 22
Ferdinand voelde erg goed aan wat voor groep hij voor zich had. Wist precies de juiste snaar te raken. De vragen waren toegankelijk, afwisselend en leuk. Ferdinand erbij in zijn vrolijke pak maakte het helemaal af. Ook de flexibiliteit van Magna en Ferdinand was fantastisch! Zeker een aanrader!
Robbert BakxRobbert Bakx
11:15 09 Aug 22
Erg leuk teamuitje gehad via Magna entertainment. We hebben het 'ik hou van Holland' spel gespeeld.De presentatie, sfeer, assecccoires en locatie waren goed geregeld. De communicatie vooraf was duidelijk en er werd snel gereageerd bij vragen. Telefonisch goed bereikbaar en checkten 1 week vooraf nog in of alles duidelijk was en of we er zin in hadden.Zeker een aanrader voor een leuk uitje met je team, familie of vrienden.
Wij hebben voor een jubileumfeest met onze carnavalsvereniging Magna entertainment ingehuurd. Contact verliep laagdrempelig en ongecompliceerd. Er werd goed meegedacht. Uiteindelijk afgesproken om Ik hou van Holland te spelen met de vereniging. De middag zelf was te leuk, gelachen, gezongen en vals spelen waar mogelijk was😉😇. We hebben van de leden niets dan complimenten gekregen over de middag en Ferdinand. Zeker een aanrader!!!
PaulinePauline
11:25 19 Jun 22
Afgelopen woensdag 15 juni hebben we het teamuitje van onze afdeling gehad: pubquiz. Wat een geweldig leuke avond hebben we gehad!! De presentatie super interactief, de vragen heel afwisselend en de competitie onderling heel erg hoog. We kunnen niet meer zeggen dan een enorme aanrader!! Ferdinand nogmaals bedankt voor een onvergetelijke avond en tot ziens bij Intratuin Halsteren!
Mark BrouwerMark Brouwer
06:32 14 Jun 22
Onze eerste teamdag (ca. 45 man) na corona is met Ranking the Stars een groot succes geworden.Elkaar weer "opnieuw" leren kennen, niet zakelijk, enorm informeel en heel veel lachen! Van vragen "Wie heeft de meeste schoenen in zijn kast" tot "Wie is de grootste romanticus" en "Wie is er geboren in Groningen" tot "Hoeveel collega's liegen wel eens".Al met al een aanrader voor ieder team! Een zeer leuke middag
js_loader