Bedankt voor je aanvraag

Home Bedankt!

Je offerte-aanvraag is goed verzonden!

Bedankt!

 

Wat je van ons kunt verwachten

We proberen altijd binnen 1 werkdag je vraag te beantwoorden of de offerte te versturen. Mocht je voor die tijd nog vragen hebben: Bel, mail of WhatsApp ons gerust!

Wil je nog een offerte aanvragen?

Wil je nog een offerte aanvragen voor een andere datum of een ander spel? Klik dan op onderstaande knop om je volgende aanvraag in te dienen.

Magna Entertainment Over Ons

Dit vinden onze klanten van onze uitjes

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden

Magna Entertainment
4.6
Gebaseerd op 51 beoordelingen
powered by Google
Roy BerkenboschRoy Berkenbosch
12:45 28 Aug 23
Wat een energiek en vrolijke man.Hij wist iedereen gezellig mee te laten doen het was competitief maar tevens ook vooral een en al gezelligheid.Tevens werd er niet naar tijd gekeken het liep een beetje uit en daar werd niks moeilijk om gedaan.Kortom voor herhaling vatbaar voor ons bedrijf.Mvg Team BVBprojects.
B EschB Esch
07:07 05 Jun 23
Quizmaster was top! De foute muziek bingo is echt een leuke personeelsactiviteit om te houden. Sfeer zit er meteen goed in.
marieke vriendsmarieke vriends
16:57 24 Apr 23
Gezellige avond met collega's gehad onder leiding van Ferdinand tijdens het Ik hou van Holland spel. Afwisselende onderdelen, leuk voor verschillende leeftijden. Goede accessoires om helemaal in de Hollandse sferen te komen. Iedereen werd enthousiast van dit spel.
Jolanda LouwersJolanda Louwers
11:29 19 Apr 23
We hebben een leuke avond gehad met Ferdinand en zijn gouden pak. Leuke man die naar mijn mening sfeer en gezelligheid brengt!Hij gaat leuk om met de mensen en is erg enthousiast!Zeker een aanrader!
Daniëlle RutjesDaniëlle Rutjes
07:04 03 Apr 23
Echt een aanrader om eens even heerlijk te lachen met je collega's en ze (nog) beter te leren kennen.Ferdinand heeft het spel Ranking the Stars ontzettend leuk gepresenteerd!
Claudia VerheijenClaudia Verheijen
14:01 20 Mar 23
Gezellige middag gehad met het "ik hou van Holland' spel als activiteit bij ons trainersuitje. Met een groep van jong tot oud was dit voor iedereen leuk en hebben we veel kunnen lachen. Goede organisatie en ze namen alle spullen en apparatuur mee.
Marlinde HerrMarlinde Herr
18:30 17 Mar 23
Alles netjes volgens afspraak, goede organisatie. Dion leest de ruimte goed en sluit mooi aan om de sfeer en in te krijgen/houden. Leuke reacties gehad van collega's n.a.v. ons teamuitje met als ochtendprogramma het spel 'Ik Hou Van Holland'
Iwaarden ArtworkIwaarden Artwork
09:36 24 Jan 23
Afgelopen 23 december hebben we een super leuke kerstborrel gehad dankzij Ferdinand. Hij kwam het Ik Hou Van Holland spel presenteren. De sfeer zat er goed in, communicatie en apparatuur waren top. We hebben genoten!
Kea van der PoelKea van der Poel
12:58 16 Jan 23
Super leuke avond gehad met Ferdinand met de Ik hou van Holland! Ons team heeft genoten en zeker weer voor herhaling vatbaar.
simone kuijperssimone kuijpers
10:57 29 Dec 22
Afgelopen dinsdag, 27 december, hebben we dankzij Ferdinand van Magna Entertainment een geweldige personeelsborrel gehad. De quizmaster maakte er middels de Ik Hou van Holland quiz een grandioze avond van, de stemming zat er meteen goed in. Apparatuur werkte top en communicatie helemaal naar wens. Dank voor het snelle schakelen, zeker tot in de toekomst!
Anne de SAnne de S
13:31 10 Oct 22
Geweldige middag gehad met Dion! Ranking the stars gespeeld met ons team, waar veel doorstroom van collega's is geweest het laatste jaar. Heel erg leuk om elkaar beter te leren kennen! Dion doet het geweldig en zorgt direct voor een leuke sfeer.
Janine ArtsJanine Arts
09:20 10 Oct 22
Met ons teamuitje het spel ik hou van Holland gedaan. Super middag gehad, veel gelachen. Leuke onderdelen en de begeleiding en aankleding door Ferdinand was top.
Linda WeedaLinda Weeda
13:26 05 Sep 22
Ferdinand voelde erg goed aan wat voor groep hij voor zich had. Wist precies de juiste snaar te raken. De vragen waren toegankelijk, afwisselend en leuk. Ferdinand erbij in zijn vrolijke pak maakte het helemaal af. Ook de flexibiliteit van Magna en Ferdinand was fantastisch! Zeker een aanrader!
Robbert BakxRobbert Bakx
11:15 09 Aug 22
Erg leuk teamuitje gehad via Magna entertainment. We hebben het 'ik hou van Holland' spel gespeeld.De presentatie, sfeer, assecccoires en locatie waren goed geregeld. De communicatie vooraf was duidelijk en er werd snel gereageerd bij vragen. Telefonisch goed bereikbaar en checkten 1 week vooraf nog in of alles duidelijk was en of we er zin in hadden.Zeker een aanrader voor een leuk uitje met je team, familie of vrienden.
Wij hebben voor een jubileumfeest met onze carnavalsvereniging Magna entertainment ingehuurd. Contact verliep laagdrempelig en ongecompliceerd. Er werd goed meegedacht. Uiteindelijk afgesproken om Ik hou van Holland te spelen met de vereniging. De middag zelf was te leuk, gelachen, gezongen en vals spelen waar mogelijk was😉😇. We hebben van de leden niets dan complimenten gekregen over de middag en Ferdinand. Zeker een aanrader!!!
PaulinePauline
11:25 19 Jun 22
Afgelopen woensdag 15 juni hebben we het teamuitje van onze afdeling gehad: pubquiz. Wat een geweldig leuke avond hebben we gehad!! De presentatie super interactief, de vragen heel afwisselend en de competitie onderling heel erg hoog. We kunnen niet meer zeggen dan een enorme aanrader!! Ferdinand nogmaals bedankt voor een onvergetelijke avond en tot ziens bij Intratuin Halsteren!
Mark BrouwerMark Brouwer
06:32 14 Jun 22
Onze eerste teamdag (ca. 45 man) na corona is met Ranking the Stars een groot succes geworden.Elkaar weer "opnieuw" leren kennen, niet zakelijk, enorm informeel en heel veel lachen! Van vragen "Wie heeft de meeste schoenen in zijn kast" tot "Wie is de grootste romanticus" en "Wie is er geboren in Groningen" tot "Hoeveel collega's liegen wel eens".Al met al een aanrader voor ieder team! Een zeer leuke middag
js_loader